Tarih: 23.07.2012 08:55

2 kardeşi dövüp bıçakladılar!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda yasak aşk nedeniyle kan aktı. Eski eşinin konuştuğu kişiyi kardeşiyle birlikte sıkıştıran eski kocanın akrabaları Darıca sokaklarında iki kardeşi bıçakla yaralayarak kayıplara karıştı. Olay bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Alınan bilgiye göre geçtiğimiz akşam Darıca İstasyon Caddesi üzerinde yürüyen iki kardeş Yusuf A. ile Mustafa A., bir gurubun saldırısına uğradı. Biranda neye uğradığını şaşıran kardeşe saldıran grup, iki şahsı önce ölesiye dövdü daha sonra bıçaklayarak kayıplara karıştı.

 

 

 

YASAK AŞK İDDİASI

 

 

 

  Yaralanan şahıslardan birinin, boşanan bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve kadının eski kocasının akrabaları tarafından bu suçun işlendiği iddia edildi. İddiaya göre, eşiyle boşanan ve ismi alınamayan bir şahıs, eşinden boşandıktan sonra eski eşinin iki kardeşten biriyle aşk yaşadığını duydu. Olayın duyulması üzerine eski kocanın akrabası oldukları iddia edilen bir gurp, iki kardeşle Darıca İstasyon Caddesi üzerinde karşı karşıya geldi. Zanlılar ilk önce bu iki şahsı ölesiye dövdü, daha sonra çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kayıplara karıştı.

 

 

 

İKİ KİŞİ ARANIYOR

 

 

 

 

  Kavga anı saniye saniye caddede bulunan bir işyerinin kameralarına yansıdı. Görüntüyü incelemeye alan polis, olayla ilgili E.F ve G.E. isimli iki şahsı tespit etti. Olaya adı karıştıkları iddia edilen E.F. ve G.E. hakkında geniş çaplı araştırma başlatan güvenlik güçleri, araştırmasını sürdürürken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —