Tarih: 19.05.2012 11:19

19 Mayıs'ta CHP protestosu!

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı protestolarla başladı. Valilik önünde düzenlenen törene CHP'liler katılmayarak protesto etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Valilik önünde tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, DSP İl Başkanı Selman Gürpınar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

 

 

SADECE DSP ÇELENK KOYDU 

 

 

Törende ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çelengini il müdürü Cintimar koydu. Ardından ise bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene sadece DSP, Esnaf Odaları ve Bankalar çelenk koydu. Çelenklerin konulmasının ardından ise tören sona erdi. Törenin başında gelen CHP'liler ise alana girmeyerek töreni protesto etti. Herkesin dağılmasıyla birlikte CHP'liler alana girdi. 

 

 

 

CHP TEK BAŞINA KUTLADI 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, ilçe başkanları, yöneticiler ve üyeler hep birlikte dağılımın ardından kendi törenlerini gerçekleştirdiler. Grup adına milletvekili Akar, il başkanı Kuşkan, ilçe başkanı Yıldırım birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Ardından ise bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okudular. 

 

 

 

DAHA COŞKULU KUTLAMA 

 

 

İl Başkanı Yalçın Kuşkan “19 Mayıs emperyalizme bir baş kaldırıştır. Böylesi önemli bir günün il müdürlüklerince kutlanmasına üzülüyoruz. Bu nedenle de töreni protesto ettik. Buraya 12 ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ile birlikte geldik. 19 Mayıs'ta çok daha coşkulu kutlamalar yapılmasını arzu ederdik. CHP iktidarında bunları gerçekleştireceğiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —