Tarih: 17.08.2012 10:39

"17 Ağustos en büyük acıdır"

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, “binlerce vatandaşımızın ölmesine, on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan ve geride büyük yıkım bırakan 17 Ağustos depremi, milletimizin yaşadığı en büyük acılardan biridir” dedi.

 

 

Okur mesajında; Türkiye’nin, 17 Ağustos 1999′da meydana gelen Marmara Depremi ile binlerce vatandaşımızın ölmesine, on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan ve geride büyük yıkım bırakan 17 Ağustos depremi, milletimizin yaşadığı en büyük acılardan biri olmuştur. Aradan 13 yıl geçti ve acılarımız hala taze, kaybedilenlerin hiçbir zaman unutulmadığını bir kez daha ifade etmek isterim. Önümüzdeki süreçte devlet ve toplum olarak en büyük sorumluluğumuz, yaşanan felaketlerden ders çıkarmak; Türkiye’nin aktif bir deprem kuşağı üzerinde bulunduğu gerçeğini göz önünde tutarak, yasal, idari ve uygulamaya dönük kararları ve tedbirleri almak olmalıdır. Bu konuda ciddi çalışmalar yürütülmektedir.

 

 

Herkesin, geçmişteki acı tecrübeleri unutmadan, bir daha böyle felaketlerle karşılaşmamasını temenni ediyorum. Marmara Depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —