Tarih: 05.02.2016 13:36

16 yıldır başkan değişmiyor!

Facebook Twitter Linked-in

 500 üyesi bulunan Ziraat Mühendisleri Odası’nın kongresi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Ziraat Mühendisi Namık Demirel’in başkanlığını yaptığı divanda, başkan yardımcılığını Özgür Yılmaz, katip üyelikleri Hasret Şahin, Arzu Yılmaz üstlendi. Tek listeli gerçekleştirilen seçimlerde Aykut Sami Ünal başkanlığındaki yönetim işbaşına getirildi.

8 dönem toplamda 16 yıldır Ziraat Mühendisleri Odası’nın başkanlığını yürüten Aykut Sami Ünal, dün ekibiyle birlikte Şube Müdürü olarak görev yaptığı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde bir araya geldi. Ziraat mühendisleri Odası’nın yeni dönem yönetiminde şu isimler yer alıyor; Aykut Sami Ünal (Başkan), Ali Osman Gödek, Şener Atak, Mehmet Veysel Ayhan, Ufuk Yükselmiş.

YENİ DÖNEM HEDEFLERİ
Ziraat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Aykut Sami Ünal, ekibiyle birlikte dün yaptığı toplantıda yeni dönem hedeflerini açıkladı. Bu dönem yönetimin biraz değiştiğini aktaran Ünal, şunları söyledi; "Kocaeli’yi herkes sanayi bölgesi diye biliyor, oysa bu topraklarda tarım da yapılıyor. Hekimler kadar önemliyiz. Bu ülkeyi biz doyuruyoruz. Amaç, birim alandan en fazla ürünü elde etmek. Mesleğimizin en önemli yanı ise, insanlara güvenilir gıda yedirmek. Hayvancılık alanında, projelerle ilgili önemli işler yapılıyor. Eğitim vererek çiftçiyi bilgilendireceğiz. Sosyal aktivitelerimiz olacak. Meslektaşlarımıza yönelik eğitimler vereceğiz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —