Tarih: 02.02.2012 12:31

14 kişiyi kullanarak banka soydu!

Facebook Twitter Linked-in

İddialara göre bankada hesabı bulunan ve kredi kartı istemeyen vatandaşların hesap bilgilerini kullanıp kredi kartı bastıran şahıs bu kartları alarak kendisi kullanmaya başladı. 

 

Toplam 14 kişi adına çıkarttığı kartlardan 27 bin  lira para harcadığı iddia edilen şahıs müşterilerin banka tarafından aranıp kredi kartı borcu olduğu yönünde uyarı yapılması üzerine yakalandı.

 

 

İHBARDA BULUNDU

 

 

İddialara göre olay şu şekilde gelişti.  Kocaeli Kent Konut  Yuvacık Şantiyesi'nde bir firmaya bağlı olarak çalışan ve maaşlarını aldıkları bankadan aranıp kredi kartı borcu oldukları söylenen  M.T, E.T., V.T., A.T, İ.T, A.T  isimli  akraba inşaat işçileri, hemen  soluğu bankada aldı.  Ancak herhangi bir netice alamayınca polise giderek kendi adlarına kredi kartı çıkarılıp harcama yapıldığı yönünde ihbarda bulundu.  Koceli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri ihbar üzerine harekete geçti. Bahse konu bankaya giderek araştırma yaptıkları esnada bu olayı Gürol Y'nin gerçekleştirdiğini belirleyerek gözaltına aldı. 

 

Aynı zamanlı olarak konuyu araştırmaya gelen banka müfettişi'de 6 inşaat işçisi dışında  T.S, İ.K, B.P, S.G, A.Ö, E.O  ve M.G isimli müşterilere de kredi kartı çıkartılıp para çekildiğini belirleyerek durumu polise bildirdi.  Yine iddialara göre memur asayişte suçunu itiraf etti.  Kartları alışveriş ve iddia oynamakta kullandığını itiraf eden Gürol Y. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —