Tarih: 30.08.2012 13:16

12 yaşında üzerinden 3 araç geçti!

Facebook Twitter Linked-in

D-100 Karayolu İzmit İlçesi Yenimahalle mevkii Cezaevi civarında DÜN akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. karşıdan karşıya geçmek istediği öğrenilen 12 yaşındaki Ali Altay Besli’ye araç çarptı. Çarpan araç durmadan yoluna devam ederken arkadan gelen birkaç araç daha Besli’nin üzerinden geçti. 

 

 

 

U.S. adlı bir araç sürücüsü insaflı çıktı, çocuğu görünce durdu. Yol kenarına çekerek polis ve 112 ekiplerine haber verdi.Ağır yaralı Ali hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi Yenimahalle Sitem Sokak Baran Sitesi D Blok’ta ikamet eden Hakan Mehmet ile Betül Besli’nin tek çocuğu olan Zafer İlköğretim Okulu  4 cü sınıf öğrencisi  Ali Altay Besli’nin cenazesi  olay sonrası otopsi için Kocaeli Asri Mezarlığına kaldırıldı.

 

 

 

Yapılan işlemler sonrasında Ali’nin cenazesi ailesine teslim edildi. Küçük Ali Yuvacık Oğuz Camii'nde kılınacak öğlen namazı sonrası Yuvacık’ta toprağa verilecek. Oğlunu kaybeden Baba Hakan Mehmet ‘ Akşam saatlerine doğru oğlum eve dönüyormuş. Karşıdan karşıya geçmek isterken bir araba çarpıp kaçmış. Ardından birkaç araç daha çarpmış. Çarpanlardan sadece biri durmuş. Kendisi gazeteciymiş Uğur bey, sağolsun ambulansı ve polisi aramış. Kendisinden şikayetçi değilim. Ancak oğluma ilk çarpan sürücü kimse kendisinden şikâyetçi olacağım.  Durup  hastaneye götürmüş olsaydı belki ölmezdi’ dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —