Tarih: 25.01.2012 10:57

1 Milyon 650 TL`lik borç ödendi!

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda hayata geçen ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran “Esnafa Yerinde Ödeme” kampanyası kapsamında önceki gün de geriye dönük bakiyesi kalan 4 dört iş yerine daha toplam 1 Milyon 650 TL'lik ödeme yapıldı. Başkan Yardımcıları Faik Akyol, Köksal Ayabakan ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Koral, işyeri sahiplerine ödemelerin yapıldığı dekontları elden teslim etti. Böylece Başiskele Belediyesi geriye dönük resmi borçlarını tamamen sıfırlanmış oldu.

 

 

İMZALANIP TESLİME EDİLDİ

 

 

Başiskele Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta hayata geçen, özellikle alacaklı esnafın âdete yüzünü güldüren bu uygulama, kamuoyunda da büyük yankı uyandırmıştı. Belediyeden alacakları olan esnaf, belediyenin üst düzey yetkililerini kapılarında görünce şaşırmış uygulamanın içerini duyunca da oldukça mutlu olmuştu.  Aynı şekilde önceki günde alacakları için iş yerlerini dolaşan başkan yardımcıları, resmi borçlarını sıfırlayarak, ödenen dekontları iş yeri sahiplerine imzalayıp teslim etti.

 

 

HER ANLAMDA DESTEK

 

 

Samimi ortamda gerçekleşen bu buluşmalarda esnafı daha yakından tanıma imkanı bulan Belediye yetkilileri, sohbetlerine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın selamını ileterek başladı. Uygulamanın içeriği hakkında bilgiler aktaran başkan yardımcıları, “ Belediye olarak yaptığımız hizmetlerde bizlere her anlamda lojistik destek veren hizmetlerimizin aksamadan devam etmesini sağlayan tedarikçilerimize Başkanımız Hüseyin Ayaz adına teşekkür ettik. Resmi olarak hiç kimseye borcumuz yok. 2012'ye sıfır borçla girdik. Bizim alnımız ak, esnafımızın da başının dik olması bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —