1 asker şehit

1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG’li teröristlerce açılan taciz ateşinde Afrin'deki bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden açılan taciz ateşinde Afrin'deki bir askerin şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, PKK/YPG’li teröristler Afrin bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına taciz atışlarında bulundu.

Tel Rıfat bölgesinden yapılan taciz atışları sonucu bir asker şehit oldu. Bölgedeki TSK unsurları tarafından taciz ateşine derhal cevap verildi, belirlenen terörist hedefleri yoğun ateş altına alındı.

Açıklamada, "Bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri de yer aldı.

Afrin'de bomba yüklü motorsikletle saldırı

Bu arada, Afrin ilçe merkezindeki Racu Çarşısı olarak bilinen ve sivillerin yoğun yaşadığı bölgede bomba yüklü motosikletin infilak ettirilmesi sonucu 4 sivil öldü, 9 sivil yaralandı.

Emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edildi. Sivil Savunma ekipleri (Beyaz Baretliler) enkaz kaldırma ve yangın söndürme çalışmalarına başladı.

AA muhabirine açıklama yapan Sivil Savunma Medya Sorumlusu İbrahim Ebu Leys, "Afrin ilçe merkezindeki bir dükkan önünde park halindeki motosiklette patlama meydana geldi." dedi. 

Ebu Leys, patlamanın şiddetiyle çevredeki bina ve araçlarda hasar meydana geldiğini belirterek, "Ekiplerimiz çıkan yangına müdahale ederek, yaralıları hastaneye kaldırdı." ifadesini kullandı.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Azez ve Fırat Kalkanı Harekatı bölgelerinde dün yaşanan terör eylemlerinde 3 sivil ölmüş, 40 sivil yaralanmıştı. (AA)



Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan motokurye hayatını kaybetti

Bursa’da asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor

Üsküdar’da kontrolden çıkan otomobil takla attı : 1 yaralı

ABD’den Suriye’deki DEAŞ unsurlarına operasyon açıklaması

ABD ordusundan operasyon açıklaması: "70’ten fazla DEAŞ hedefi vuruldu"

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

Malatya’da "dur" ihtarına uymayan sürücü gözaltına alındı

ABD Adalet Bakanlığı Epstein belgelerini yayınlamaya başladı

Kayseri’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan alkollü sürücü alkometreyi üflemek için direndi

Adliye mensupları, meslektaşlarının konserinde doyasıya eğlendi

Kazaya karışan alkollü sürücünün savunması: "Hastamız vardı, biraz acil hareket etmemiz gerekiyordu"

Sumud yeniden yolda: İlkbaharda Gazze’ye ikinci sefer

Şanlıurfa’da bir kişi otomobilini ateşe verdi

Erzurum’da bir kişi baltayla ağır şekilde yaralandı

Bursa’da kavşakta feci kaza: 1 ağır yaralı

Zonguldak’ta alevler geceyi aydınlattı, itfaiye papağanı yangın ortasından kurtardı

Kırklareli’de uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3 yaralı

Rigoberto Rivas: "İlk yarıyı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz"

Hrvoje Smolcic: "Bence iyi iş çıkardık"

Daniel Agyei: "Ligin en formda takımlarından biriyiz"

Başkan Özlü sahada: 23 Nisan Parkı Kütüphanesi açılışa hazır

Vatandaşın en acı gününde yanlarında oldular

Teksas’tan Bursaspor taraftarına net mesaj!

Başakşehir’de ayakkabı imalathanesindeki yangın söndürüldü

Denizli İdmanyurdu ilk yarının son maçına hazır

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.