Tarih: 07.12.2011 11:56

1.200 Öğrenciye doküman desteği

Facebook Twitter Linked-in

 

Her yıl SBS’de başarı oranını arttırmak için düzenlenen SBS kurslarına yönelik doküman dağıtımının ilki Mustafa Necati İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Toplamda 1. 200 öğrenciye sağlanan doküman desteği ile 11 okulda SBS kursları verilirken, okulların tamamına yaprak test, kitapçık ve tüm derslerden oluşan dokümanlar dağıtıldı. Mustafa Necati İlköğretim Okulu, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu ve Mevlana İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen doküman dağıtım programlarında çocuklar kitaplarına kavuştu. 

 

 

11 OKULDA KURSLAR DEVAM EDİYOR

 

Çayırova Belediyesi’nin Çayırova Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde açılan Çayırova Eğitim Programı kursları 11 okulda açıldı. Toplamda 1. 200 öğrencinin eğitim aldığı okullarda branş öğretmenleri tüm derslerden öğrencileri eğitime tabi tutarken, Seviye Belirleme Sınavına da hazırlıyor. 

 

 

KURSLAR BAŞARIYI ARTTIRIYOR

 

Çayırova’nın 11 okulunda açılan SBS kursları ile başarıların arttığını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayaz Gönüldaş, SBS kurslarının açılmasında önemli destek sağlayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a teşekkür etti. Verilen doküman desteği ile öğrencilerin sınavlarda daha iyi yerlere geleceğini belirten Ayaz Gönüldaş, kurslardan yararlanan öğrencilerin eğitimi aksatmadan sürdürmeleri gerektiğini söyledi. 

 

 

TERCİHLER DOĞRU YAPILMALI

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayaz Gönüldaş’ın ardından programın önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Yümnü, öğrencilere ilçede bulunan liseler hakkında bilgiler verdi. 3 Anadolu ve 5 Meslek Lisesi’nin bulunduğu bir ilçe olduklarını belirten Yümnü, öğrencilerin bu okulları iyi tanımaları ve buna göre liseler arasında tercih yapmaları gerektiğini söyledi. Bu liselerin teknik bölümlerine girmek isteyen öğrencilerin SBS’ye dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Yümnü, alınan önemli puanlarla okulların teknik bölümlerinde eğitimler alabileceklerini vurgularken 11 okulda açılan SBS kurslarının önemini iyi kavramak gerektiğini söyledi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —