Tarih: 09.10.2014 09:03

“Düzeni bozacak eylemlere izin verilmeyecek”

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, meclis başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Güzeloğlu’na kendini ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli’nin sanayi ve ticaret odalarının ayrı olarak faaliyet yürüten 12 ilden biri olduğunu kaydetti. Daha önceki valilerle olduğu gibi Güzeloğlu ile de güzel çalışmalar yapmayı umduklarını aktaran Zeytinoğlu, “Daha önceki dönemlerde olduğu gibi vilayetle yine iç içe çalışma arzusu içerisindeyiz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Kocaeli’nin ülke gelişimine ve kalkınmasına sunduğu katkılara değinen Vali Hasan Basri Güzeloğlu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Güzeloğlu, “İmalat sanayiinin yüzde 15’ini, dış ticaret payının yüzde 20’sini üreten bir şehirdir Kocaeli. İmalat sanayiyine katkı, arge ve inovasyon çerçevesindeki büyümeye Kocaeli’nin ülkemize öncülük etmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

IŞİD’in son hedefi olan Kobani olarak bilinen Suriye’nin Ayn El Arap Bölgesi yaşanan çatışmaların ardından Türkiye’nin dört bir yanında başlayan ve kimi zaman şiddete dönüşen eylemleri de değerlendiren GÜZELOĞLU, “Demokratik çerçevede yapılan eylemler yapıla bilir. Toplumu tehdit eden düzeni ve güvenliği bozan hiçbir eyleme izin vermeyeceğiz. Herkesin hukuk sınırları içerisinde kalması istiyorum. Herkes sağduyulu olmalı. Olayları dikkatle izliyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —