Tarih: 02.04.2014 16:17

“CHP milletten enerji almalı!”

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Muhalefet, paralel yapıların kirli odakların değil milletimizin yanında durmayı öğrenmelidir. Milletten enerjisini almalıdır" dedi. 

 

Büyükşehir yetkilileriyle koordinasyon toplantısı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şöyle konuştu: "Milletimiz yeni Türkiye'ye yeni Kocaeli'ye sahip çıkmıştır. Milli iradeye ve bütün tuzaklara gereken cevabı sandıkta vermiştir. Huzur, istikrar ve refaha 'evet' demiştir. Seçim sonuçları bir kez daha göstermiştir ki, millet oynanan oyunların farkındadır ve bu oyunları darmadağın etmiştir."

 

Muhalefeti sert bir dille eleştiren Karaosmanoğlu, şunları söyledi: "Yüce Meclis çatısı altında yutturulmaya çalışılan montaj kasetler, muhalefetin özellikle CHP'nin tek sermayesi oldu. Muhalefet bir an önce yeni sermaye arayışına girmeli. Ben umut ediyorum 30 Mart'tan sonra onlarda kendilerini yenileyecektir. Muhalefet paralel yapıların, kirli odakların değil, milletimizin yanında durmayı öğrenmelidir. Milletten enerjisini almalıdır. Bir takım güç odaklarından, günün esen rüzgarından değil milletin kendisinden güç alırsan o zaman millet size sahip çıkar. Biz, muhalefetten bunu bekliyoruz. Çünkü güçlü bir muhalefet, istikrarlı bir muhalefet iktidara yön verir. İktidarı ateşler. İktidara yanlış yapma fırsatı vermez. Ama muhalefet sanki iktidar bir yanlış yapısında biz o yanlışın üzerine bir atlayalım. Bu bir çıkar yol değil. Ülkeye bir fayda getirmez."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —