• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresi bugün gerçekleştirildi

Kocaeli’de, İl Başkanı Ömer Faruk Başaran öncülüğünde örgütlenen ve 12 ilçe kongresini tamamlayan Gelecek Partisi 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirildi.

GÜNDEM 28.08.2020 18:25:00 0
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 1.Olağan kongresi bugün gerçekleştirildi

Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir,Yerel Yönetimler ve Şehircilik Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci,Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün,Gelecek Partisi Kültür Sanat Politikaları Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün,Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı,Gelecek Parti delegeleri ve misafirler katıldı. Kongrenin başkanlığını Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün üstlendi.Yapılan oylama sonucunda 50 yönetim kurulu, 5 disiplin ve 5 etik kurulu üyesi ile 26 kurultay delegesi belirlendi.Kongreye tek aday olarak giren Ömer Faruk Başaran’ın listeside belli oldu.

Gelecek Partisi ilk seçimler için değil gelecek nesiller için kurulmuş bir partidir

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Faruk Başaran; “Ahmet hoca ileride çok güzel işlere imza atacak o yüzden bu partideyiz ve burada olmaya devam edeceğiz” dedi. Başaran’ın konuşması şöyle; “Gelecek Partimiz ilk kurulduğunda Sayın Genel Başkan Vekilimiz Selim Bey aracılıkla hocamızı tanıdım. Hocamız bizi kurucular kuruluna davet etti. Hocamızı yakından tanımaya başlayınca kabul ettim. Çok güzel heyecanlı bir başlangıç oldu. Çok kısa sürede bir kaynaşma oldu. Bizim partimizin en büyük özelliği Türkiye’nin her kesiminden insanların parti kurucumuz olması hocamızın çok dikkat ettiği bir konu. Gayrimüslüm olan fakat ülkemizde yaşayan insanlarda partimizde yer aldı. Doğan Demir ile beraber kurucu heyette beraber çalıştık. Hocamızın bizi il başkanlığına layık görmesi ile göreve geldik. Pandemi süresince çalışarak çalışmalarımızı tamamladık. Gelecek Partisi ilk seçimler için değil gelecek nesiller için kurulmuş bir partidir. Hocamız, dünya siyasetine ve Türk halkına beslediği sohbeti biliyorum. Ahmet Hoca ileride çok güzel işlere imza atacak o yüzden bu partideyiz ve bu partide olmaya devam edeceğiz” dedi.

Her mahallede ciddi şekilde teşkilatlanacağız

 Başaran konuşmasının devamında, “Yeni bir siyasi bir parti kurmak hiç kolay bir şey değil. Kurulu bir partinin başına geçmek kolay fakat bir parti kurmak oldukça zordur. Yeni parti kurarken en iyi şansınız geçmiş hastalıkları içinizde barındırmazsınız bizde öyle yaptık. Partili arkadaşlarımdan rica ediyorum, tüzüğü iyi bilmemiz gerekiyor. Tüzüğü okumalı ve bilmesi gerek. Ben Gelecek Partimizin ileride Türkiye siyasetine damga vuracağını ve iz bırakacağını biliyorum. Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarımız devam edecek. Ben 12 ilçede esnafı tek tek gezerek sıkılmadık el bırakmadık diyeceğiz. Çalışma azmimizi herkes görecek. Her mahallede ciddi şekilde teşkilatlanacağız. Kocaeli’nin her mahallesinde temsilcimiz olacak. Türkiye genelinde basında yet almama gibi bir problemimiz var. Belirli bit medya grubunda bizim haberlerimiz cılız bir şekilde duyuruluyor bazen de duyurulmuyor. Hocamızın son zamanda yaptığı konuşmalar ile hocamızın sevenlerinin arttığını görüyorum. Ben kendi adıma taahhüt ediyorum ve arkadaşlarımın da en az benim kadar çalışacaklarını düşünüyorum.” diye belirtti

“Siyasi Parti programını icra edeceksiniz tabi ama aynı dürüstlüğü göstermek zorundasınız. Bizim iktidarımızda farklı siyasi görüşte olan arkadaşlara da aynı samimiyeti göstereceğiz. Önümüzde bir süreç var mutlaka bir seçim olacak ve en kötü ihtimal günü geldiğinde olacak. Belki bir erken seçim ihtimali de olabilir. Seçim sürecinde seçim çalışması olarak sahaya ineceğiz. Ben bu sözlerimi sosyal medyada paylaştım. Kocaeli’de sürpriz bir parti çıkacaksa o Gelecek Partisi olacaktır.  Hocamıza geçmiş olsun diyorum.” dedi.

Bize bunları diyenler hayretler içerisinde bizi izliyorlar

Kongreye canlı bağlantı ile katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kocaeli’de başarmanın neden önemli olduğunu vurguladı. Davutoğlu, konuşmasında şunları söyledi; “Kocaeli ekonominin merkezi olan bir şehir. Burada Gelecek Partisi’nin kendini göstermesi bizim için hayati değer taşıyor. Bize yapamazlar dediler. Bize bunları diyenler hayretler içerisinde bizi izliyorlar. Bu kadar çabuk teşkilatlanan bu kadar çabuk kaynaşan bir parti yok. Bizim hedefimiz buydu. 

Öyle bir hareket kuruyoruz ki bütün dünya karşısına çıksa baş verip onur vermeyecek bir hareket. Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü ve tüm vatandaşlarımızın onurunu korumak amacıyla harekete geçtik.Beni kamuoyundan arayanlar Gelecek Partisi’nin hızını takdir ettiklerini ifade ediyorlar. Biz herhangi bir siyasi partinin devamı değil Türkiye’nin geleceğini korumak için yola çıkmış bir hareketiz.” diye belirtti

Kimsenin ötekileşmediği, dışlanmadığı,doğruların söylendiği bir Türkiye için uğraşacağız

Biz herhangi bir partinin devamı değiliz. Biz Gelecek Partisiyiz. Gelecek Partisi Allah’ın izniyle kimsenin ötekileşmediği, dışlanmadığı,doğruların söylendiği bir Türkiye için uğraşacak. Her gün büyüyen bir aileyiz biz. Biz herkesin güvendiği bir Türkiye inşa edeceğiz. Hiçbir şey bitmedi her şey bugün başlıyor.” Konuşmasında Sağlık Bakanlığı’nı da eleştiren Davutoğlu, “Bilim kurulu öncesinde güzel bir yol izledi. Biz Gelecek Partisi olarak sağlığın her alanında destek verdik. Ama bizim şu an eleştirimiz ise sağlık. Farklı illerden gelen bilgiler var, Doğu bölgesinden gelen bilgiler var, hastanelerden gelen bilgiler var ama Sağlık Bakanlığı açıklamaları stabil. Sağlık bakanlığına sesleniyorum en önemli şey şeffaflıktır” dedi. 

Bir başka sıkıntı ise adalettir

Talimatla çalışan bir yargı sistemi kurmaya çalıştılar. İsteyenlerin dışarı çıkarıldığı istemeyenlerin ise içeride bırakıldığı bir sistem. Rahip Brunson davası buna en büyük örnektir. Cumhurbaşkanı yakın dostum dediği Trump’a söylemeli, Türkiye Cumhuriyeti bir kabile devleti değildir ve olmayacaktır. O zaman da söyledim bu rahip suçsuz ile hemen serbest bırakılması ama suçlu ise üzerimize kim gelirse gelsin serbest bırakılmamalı dedim. Siyaset artık öyle bir hal aldı ki, memurlar hiçbir zaman siyasete gitmezlerdi. Ben büyükelçilik yaptığımda hiçbir siyasi tartışmaya gitmemeye özen gösterdim. Bugün maalesef Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yer alan devlet memurları siyaset yapıyorlar.” diye belirtti

Kocaeli ne kadar güzel örgütlenmiş diyorum

Davutoğlu son olarak “Biz umuda geleceğe bakıyoruz. O yüzden gelecek Partisi’yiz. Buradan sizi gördüğümde mutlu oluyorum. Kocaeli ne kadar güzel örgütlenmiş diyorum. Eşitlik için hukuk için omuz omuza vermiş bir partidir Gelecek Partisi. Gelecek Partisi yeni bir devlet mimarisi için yola çıkmıştır. Kongremiz hayırlara vesile olsun diyorum. Her zaman söylediğim gibi hiçbir şey bitmedi her şey bugün burada yeniden başlıyor.” dedi.

Serap Çakır aramıza katıldı

Davutoğlu konuşmasının sonunda ''Serap Çakır hanım ile geçen hafta görüşmüştük.Aramıza katıldı ve birlikte yol yürüyeceğiz.Kendisine teşekkür ediyorum.Orada bulunan tüm çevresini partimize katılmaya davet ediyorum.Biz birlikte güçlüyüz ve gün geçtikçe Gelecek ailemizi böyle güzel katılımlarla büyütüyoruz ''dedi.

Serap Çakır'ın rozeti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci tarafından takıldı.Selim Temurci,Çakır'a '' Partimize katılarak bize güç verdiğiniz için çok teşekkür ederiz.Bizleri çok memnun ettiniz.Genel merkezde sık sık görüşeceğiz '' dedi.

 Haber Merkezi

67bb6429-35a6-4f2f-b640-ca804916ff97.jpg

 


Estetiği ve Dayanıklılığı Buluşturan Göbekli Melamin

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Göcek Yat Kiralama Hizmetinde Lider Adres

Bizigo ile Seyahat ve Masraf Yönetimi Artık Çok Kolay

AlsakSatsak.com: İkinci El İlanlarla Sektörde Lider

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama

Öğretmen ataması için gün verildi

Sözünü aldığı pamuk şeker arabasına kavuştu: Mutluluğu gözlerinden okundu

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

Sardala Koyu’ndan 30 poşet atık toplandı

Kocaeli’de korsan servis avı

Kocaeli'nin 5 ilçesi elektriksiz kalacak

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Park halindeki tıra çarpınca 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Kocaeli’de 20 göçmen yakalandı, 4 kaçakçı tutuklandı

Pompalı tüfekli saldırı kamerada: Cadde ortasında ateş edip bir genci kovaladı

Çocukları öldürülen aileden yürek burkan sözler: "Oğlumuzun değeri 8 yıl mı?"

Tadilat yapılan apartmanın çatı katında yangın : 1 yaralı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Öğretmen ataması için gün verildi

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR