• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Dr. Gergerlioğlu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne, Halkların Demokratik Partisi’ne de MHP’ye tahsis edildiği gibi bir kafe tahsis edilmesi için dilekçe ile başvuruda bulundu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Halkların Demokratik Partisi’ne de MHP’ye tahsis edildiği gibi bir kafe tahsis edilmesi için bir başvuruda bulunuyoruz.

YEREL HABERLER 3.01.2022 14:15:00 0
Dr. Gergerlioğlu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne, Halkların Demokratik Partisi’ne de MHP’ye tahsis edildiği gibi bir kafe tahsis edilmesi için dilekçe ile başvuruda bulundu!

 

Değerli basın mensupları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önündeyiz. Malum bilindiği gibi uzun süredir şehir gündeminde bir skandal çalkalanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin MHP İl Başkanlığı’na Tramvay Kafe’yi tahsis ettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz, tüm şehir bununla çalkalanıyor. Biz de bugün madem birtakım partilere belediye tarafından kafe tahsisi yapılıyor biz de Halkların Demokratik Partisi İl Başkanlığı olarak bu kafe tahsisini Halkların Demokratik Partisi’ne de yapılması için bir dilekçe sunuyoruz, öncesinde de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın önünde bir basın açıklaması ile yapacağımız dilekçe sunma işlemini kamuoyuna duyuruyoruz. Dilekçemiz burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Halkların Demokratik Partisi’ne de MHP’ye tahsis edildiği gibi bir kafe tahsis edilmesi için bir başvuruda bulunuyoruz. Bilindiği gibi Tramvay Kafe’nin bir hikayesi var. Bu hikâyeyi biz buradaki evraklardan çok iyi biliyoruz, gazetelere yansıyan bu evraklardan, bu haberlerden çok iyi bir şekilde biliyoruz değerli basın mensupları.

Ali Murat Köşeli’ye gazeteciler sordu. diyor ki: “Benim ortağım Aydın Ünlü’nün şoförüdür.” Burada bir yağma, talanın olduğu çok net bir şekilde görüyoruz.

Ali Murat Köşeli isimli kişi şunu beyan ediyor diyor ki: “MHP İl Başkanlığı’na özel idare tarafından bir bina tahsisi konusunda ben yardımcı olmuştum.” Bundan sonra da MHP’nin şu anda değil ama önceki İl Başkanı Aydın Ünlü 2017 senesinde Ali Murat Köşeli’ye Tramvay Kafe’nin tahsisi için aracı olmuş ve daha sonra ikisinin ortaklığında yürüyen bir Tramvay Kafe işletmeciliği görüyoruz ama burada bazı ortakların sahte bir ortaklık şeklinde tezahür ettiğini görüyoruz. Ali Murat Köşeli ve Yunus Emre Topaloğulları isimli kişiler %50 %50 ortak oluyorlar ve ardından Yunus Emre Topaloğulları isimli kişi Şaban Çakmak isimli bir kişiye devir yapıyor. Şu anda Ali Murat Köşeli ve Şaban Çakmak ortaklığında görünüyor ama Şaban Çakmak’ın MHP Eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün şöförü olduğunu da bu arada öğreniyoruz. Aydın Ünlü’ye gazeteciler sorduğu zaman bu Tramvay Kafe’nin sahibi kimdir diye? MHP İl Başkan Yardımcıları, benimle alakası yoktur diyor. Ali Murat Köşeli’ye gazeteciler sordu. Diyor ki: “Benim ortağım Aydın Ünlü’nün şoförüdür.” Burada bir yağma, talanın olduğu çok net bir şekilde görüyoruz.

Madem böyle partilere kafe tahsisi gayet rahat bir şekilde yapılıyor, biz de Halkların Demokratik Partisi olarak bir kafe tahsisi dilekçemizi, gördüğünüz gibi veriyoruz.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu ülkenin tüyü bitmemiş yetiminin hakkını maalesef ki MHP İl Başkanlığı’na alavere ile tahsis etmiş, MHP İl Başkanlığı’da Aydın Ünlü bu tahsisi kendi şahsi çıkarları için kullanmış, şu anda bundan MHP İl Başkanlığı’nın da rahatsız olduğunu da biliyoruz. Karmaşık kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan bir organizasyon yapılmış ve biz de bugün bu açıklama ile madem böyle partilere, parti il başkanlarına alavere kafeler tahsis ediliyor, bunu sorgulamak için buradayız. Madem böyle partilere kafe tahsisi gayet rahat bir şekilde yapılıyor, biz de Halkların Demokratik Partisi olarak bir kafe tahsisi dilekçemizi, gördüğünüz gibi veriyoruz. Ben Halkların Demokratik Partisi Kocaeli Milletvekili olarak İl ve İlçe yönetimlerimiz olarak buradayız ve bu talebi dilekçemizde az sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne sunacağız.

Meclis’te de gündeme getirdim, memleketin malını çar çur eden, yağmalayan, talan eden bu anlayışa karşı mücadelemiz devam edecek arkadaşlar.

Değerli arkadaşlar biz bunu Meclis’te de gündeme getirdik, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de bu yağma ve talanı gündeme getirdim, burada da gündeme getiriyorum, Kocaeli’de de gündeme getiriyorum. Bu milletin malını, istediği gibi kendi ortaklarına tahsis eden yağmalayan, talan eden anlayışa karşı mücadelemiz devam edecek. Bunu halkımıza, kamuoyuna, Türkiye’ye, dünyaya ifşa etmeye devam edeceğiz. Böyle bir rezalet olmaz! Aydın Ünlü’ye soruyorsun, diyor ki: “ Kafe İl Başkan yardımcılarının.” Kafe’nin ortağına soruyorsun Ali Murat Köşeli’ye: “Benim ortağım Şaban Çakmak, Aydın Ünlü’nün şoförüdür kendisi.” Diyor. Tüm kamuoyu biliyor ki burada bir alışveriş yapılmış, Özel İdare tarafından MHP’ye İl Binası tahsis edilirken, Ali Murat Köşeli yardımcı olmuş, Ali Murat Köşeli daha sonra Tramvay Kafe’nin tahiss edilmesinde MHP İl Başkanlığı yardımcı olmuş, olacak işler değil. “Gör beni göreyim seni” ilişkileri! Böyle bir rezalet olabilir mi? MHP’ye bina tahsis edilirken Ali Murat Köşeli ben aracı oldum, Ali Murat Köşeli’ye Tramvay Kafe tahsis edilirken MHP İl Başkanı aracı oluyor “Ben şimdi seni görüyorum, sende beni görürsün.” Muhabbetleri ve şu anda MHP İl Başkanlığı bile bu rezaleti savunamıyor. Tam bir skandala dönüşmüş durumda, ben bunu Meclis’te de gündeme getirdim, memleketin malını çar çur eden, yağmalayan, talan eden bu anlayışa karşı mücadelemiz devam edecek arkadaşlar. Dinlediğiniz için teşekkür ediyorum, ben mücadelemi sürdüreceğim arkadaşlarımla birlikte, Meclis’te de konuyu Meclis Genel Kurul gündemine de getirerek değerlendireceğiz. 



03.01.2022


KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA


Tarafımıza iletilen bilgiye göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı’nın yaptığı siyasi çalışmalara maddi destek olması için Tramvay Kafe, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından MHP’ye tahsis edilmiştir. Biz demokrasimizin temel taşı olan siyasi partilerin ayrım yapılmaksızın desteklenmesini önemli bulmaktayız. Bu bağlamda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli İl Başkanlığımız da yürüttüğü siyasi çalışmalar için maddi desteğe zaman zaman ihtiyaç duymaktadır. Siz değerli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, siyasi partilere desteklere başlamışken biz HDP için de MHP’ye tahsis edilen Tramvay Kafe kadar geliri olan bir başka kafenin, geliri sadece siyasi çalışmalarda kullanılmak taahhüttü tarafımızca verilerek partimize tahsis edilmesini rica ederiz. 

                                             

 Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu

                                          Kocaeli Milletvekili                                       

                     

 

 

 

                                                                                             

                     

 

 

 


O tren İzmit’te de duracak

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi başladı

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

KADEM’den Gölcüklü kadınlara eğitim

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

KOTO’dan SEDAŞ’a Vezirçiftliği teşekkürü

İzmit’te "Yeni Nesil Yerel Yönetimler Akademisi" kuruluyor

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Babalar bu okulda eşleriyle doğuma hazırlanıyor

Geleceğin kadın şefleri ustalık belgelerini aldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

Evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli genelinde 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR