• BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,95% -0,28
  • GRAM ALTIN

    2324,15% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur...

POLİTİKA 28.03.2019 12:33:00 0
Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde halka hitap etti. Manisalıların büyük merakla beklediği imar planları hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, halkın teveccühleri ile tekrar seçildikleri takdirde 1 Nisan'dan itibaren yeni imar planlarını hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ve bir buçuk sene içerisinde imar çalışmalarını tamamlayacaklarını müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ile birlikte; Şehzadeler ilçesine bağlı Nurlupınar ve Alaybey Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı adaylarının programlarına Manisa Milletvekili MKYK Üyesi Murat Baybatur, MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, meclis üyesi adayları adayları, Manisa Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

"Karalama siyaseti içerisindeler"

Cumhur İttifakının adayları, Nurlupınar Mahallesinde meşaleler ve davul zurna ile karşılandı. Başkan Ergün ve Başkan Çelik, kendilerini bekleyen vatandaşlarla tek tek selamlaştı, hal hatır sordu. Selamlaşmanın ardından alanda ilk konuşma yapan Başkan Çelik oldu. 5 yıllık görev süresi boyunca Nurlupınar Mahallesini gece demeden gündüz demeden ziyaret ettiklerini ve vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelik, "Hiçbir siyasi ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet ettik. Bugün aday olanlar, karalama siyaseti yapma peşindeler. Kirli oyunlar içerisindeler. Biz Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. Şeffafız. İnşallah, sizlerin teveccühleri ile bir 5 yıl daha hizmetinize talibiz. Cumhur İttifakının gücü ile siz değerli Nurlupınarlıların sorunlarını çözeceğiz" diye konuştu.

"Beka birlikteliği kurduk"

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik'in konuşmasının ardından MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, bir konuşma yaptı. Özcan, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını getirdim. Cumhur İttifakı siyasi bir birlikteliğinden ziyade bir beka birlikteliğidir. Günlük siyasi çıkarları düşünmede işbirliği yaptık. Birbirimize sahip çıktıkça güçleneceğiz" dedi.

Nurlupınar, imar müjdesi ile sevindi

Nurlupınar Mahallesi halk buluşmasında son olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün konuştu. Manisa Belediyesi dönemi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kurucu başkanlığı döneminde Şehzadeler ilçesinde yaptığı hizmetleri kısa kısa başlıklar halinde anlatan Başkan Ergün, Nurlupınar Mahallesi sakinlerinin yıllardır hayalini kurduğu imar planları ile ilgili müjdeyi paylaştı. Yeni imar planları ile Nurlupınar'ın çehresinin değişeceğini belirten Başkan Ergün, "Hepiniz neyi bekliyorsunuz? İmarı bekliyorsunuz. 2009 yılında seçildim. Hızlı tren Manisa'ya geliyor muhabbetleri çıktığında mevcut bu hızlı tren hattı Nurlupınar'da yapılmasın diyen ilk kişi kim? Cengiz Ergün. Şehrin içerisini ikiye böldürmeyin diye bas bas bağırdım. 7-8 metrelik setler olacaktı mahallenin sağında solunda. Bunun mücadelesini yaptık. Çok şükür haklı bulunduk. En sonunda Devlet Demiryolları, hızlı tren hattının garajın yanından geçmesi için verdiğimiz görüşü kabul etti. Bu kez de inme binme noktalarını arıtmanın ilerisine attılar. Yani garajdan 1 buçuk-2 kilometre ileride insanlarımız inecek, ondan sonra Manisa'ya geçecek. Biz dedik bu planı onaylamıyoruz. Meclise dahi getirttirmedim. Dedim ki o istasyon garajın yanına konacak. Çok şükür o istasyonu garajın yanına koydurttuk ve imar planını onayladık. Gediz Kavşağı da ona istinaden bugüne kadar kaldı. Bu tren yolu da buradan kalkacak. 30 sene Manisa'da imar planı yapılamamış. Kimse cesaret edememiş veyahut bu konuya girmemiş. Sonuçta biz 30 yıldır yapılamayan imar planları için 2 buçuk yıl çalıştık. Sizler biliyorsunuz sonraki süreci. Seçimlere 2 ay kala biliyorsunuz önce askılara asıldı, meclisten geçti. Sonuç itibariyle itirazlar sonrasında imar planları yine kaldı. Şimdi o planları el birliği ile hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın, hakkı neyse onu vereceğiz. Gerekirse muhtarları, azaları çağırıp görüşlerini alıp, en iyisi en güzeli neyse onu yapacağız" diye konuştu.

Bu konuşmaların ardından mahalle sakinleri "Büyük başkan" diye sloganlar attı. "Sizler büyüksünüz" diye karşılık veren Başkan Ergün, Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayının kendisine yönelik olarak Manisa'da hizmet yapmadı söylemlerine hazırladığı bir video ile karşılık verdi. Manisa'da yaptığı hizmetleri video görüntüleri ile aktaran Başkan Ergün, "Adam gibi siyaset yapsınlar. Ben, proje adamı olarak göreve geldim, 10 yıl boyunca hizmetlerimle var oldum. Gelin anlatın, vatandaşı ikna edin, ama karalamayın" diye konuştu.

Alaybey mitingi

Cumhur İttifakı adayları, Nurlupınar Mahallesi'nin ardından Alaybey'de vatandaşlarla buluştu. Başkanlar, kendilerini sevgi gösterileri ile karşılayan vatandaşları selamladı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Alaybey'de ilk konuşma yapan Başkan Çelik, Şehzadeler ilçesinde sıfırdan kurucu bir başkan olarak yola çıktıklarını ve 67 mahalleye kesintisiz hizmetleri götürdüklerini belirtti. Başkan Çelik, "Sayısız projeleri hayata geçirdik. Manisa'ya ve Şehzadeler çok güzel projeler kazandırdık. İnşallah yeni dönemde de hazırladığımız projeleri sizlerin hizmetine sunacağız" diye konuştu. Millet İttifakı adayının seçim kampanyası döneminde sürdürdüğü karalama siyasetine de değinen Başkan Çelik, "Şimdilerde Şehzadeler Belediyesi kurulduğunda kasasında 90 milyon lira var diye söylüyor. Bazen hızını alamayıp 100 milyon lira diyor. Hadi bunların seviyesine inmeyim diyorum. Ama susmuyorlar. Kardeşim, sen boşuna meclis üyeliği yapmışsın. Her yılın sonunda mecliste bütçe oylanır. Sen demek hiçbir şey anlamamışsın. Kurulduğumuz günlerde kasada para yok. İller Bankası'nın payı geldi ilk olarak, sonra da kuruluş payı 4 milyon lira. Kapanan beldelerden gelen borç 6 milyon lira. Yani biz eksiyle başladık kardeşim bu yola. Eğer Şehzadeler Belediyesi kurulduğunda kasasında 90 değil 9 milyon lira olduğunu ispatlasın, Belediye Başkanlığından istifa etmezsem, namerdim" dedi.

Başkan Çelik konuşmasının sonunda, Cumhur İttifakı bakanları, milletvekilleri, Büyükşehir ve Şehzadeler'in güç birliği ile ilçeye çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını belirterek 31 Mart için destek istedi.

Baybatur: "Biz pazarlık yapmadık"

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, mitingde bir konuşma yaptı. Cumhur İttifakının bir gönül birlikteliği içerisinde olduğunu belirten Baybatur, "Bunların ittifakının ne olduğu belli değil. Kirli pazarlıklar içerisindeler. Biz Cumhur İttifakı yaptık, pazarlık yapmadık. Bunlar seçim olmadan kim hangi görevlere gelecek diye pazarlık yapıyorlar" diye konuştu.

Baybatur, Alaybey'de kirli oyunu gözler önüne seren bir video da izletti. Baybatur, Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesini kazanacaklarını ve Manisa'ya en güzel hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Ergün: "Adam gibi siyaset yapın"

Konuşmasına, seçildiği ilk dönemde Manisa'yı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasını hatırlatan Başkan Ergün, "O gün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, halka şöyle demişti. Cengiz Ergün, bizim partimizden seçilmiştir. Ama o bugün rozetini çıkarıp, herkesin başkanıdır, diye konuşmuştu. Ben de bu düsturla, 10 yıldır hizmet yapmaya çalıştım. Muhalefet belediye başkanı olarak, bunları yaptım. Artık Cumhur İttifakı var. Artık, bakanlarımızın, milletvekillerimizin ve gönül birlikteliğimizin gücü var. Ben muhalefetteyken bunları yaptım. Şimdi siz düşünün. İktidar olunca neler yapacağımızı sizler hayal edin" diye konuştu.

Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı'ya da cevap veren Başkan Ergün, "2 yıldır spor kulübümüzün yöneticiliğini yapan bu aday, şimdi gelmiş, Başkan Ergün, sporu siyasete alet ediyor diye konuşuyor. Sen değil miydin bu kulübün her başarısında fotoğraf karesine girmeye çalışan. Sen değil miydin bu kulüpte alınan her karara destek veren? Şimdi aday olunca, hemen döndü, yok ben kulübün oynatacağı oyuncuya karışıyormuşum diyor. Bırak bu işleri, böyle siyaset olmaz" dedi.

Başkan Ergün, Manisa merkezinde yaptığı hizmetleri anlatan videoyu Alaybey'de de vatandaşlara izletti. Daha sonra konuşmasına devam eden Başkan Ergün, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için meclis üyelerine, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Çelik ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında şahsına destek istedi. Vatandaşlar, alkışları ve sloganları ile destek vereceklerini ifade ederken, Cumhur İttifakı adayları kürsüde halkı selamlayarak programı sonlandırdı.

Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi

Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi

Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi

Cumhur İttifakından Nurlupınar’a İmar Müjdesi


Hijyen ve Dezenfeksiyonun Öncüsü

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR