• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Balayı Villaları | 2022 Yılına Özel Cazip Fiyatlı Kiralık Villalar!

Balayı tatilinizin doğanın tam kucağında, sükunet içinde geçmesini ister miydiniz? O halde Tatilnekolay balayı villaları tam aradığınız şey!

YAŞAM 12.05.2022 21:47:00 0
Balayı Villaları | 2022 Yılına Özel Cazip Fiyatlı Kiralık Villalar!

Her şeyiyle kusursuz, her detayı düşünülmüş bir villa tatili hiç de uzak bir olasılık değil... Ekibimiz cazip fiyatlar, erken rezervasyon avantajları ve beklentilerinize uygun 600'ü aşkın villa seçeneği ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor...

Hayalini kurduğunuz tatile bir telefon uzaktasınız!

Balayı Villaları Hiç Bu Kadar Popüler Olmamıştı!

Balayı çiftleri için özel tasarlanan balayı villaları, tarihinin en popüler dönemini yaşıyor! Aradığınız tüm konfor ve ayrıcalıklar tek bir çatı altında toplanıyor! 

Ayrıca muhafazakar çiftler için korunaklı hale getirilen muhafazakar balayı villaları ile gönül rahatlığıyla tatilinizi geçirebilirsiniz.

İster doğa manzaralı ister deniz manzaralı balayı villası seçeneklerimiz sizlere göz kırpıyor. Kiralık balayı villaları ile beklentinizin çok üstünde bir tatil keyfi için her villanın detaylı açıklamasına ulaşabilirsiniz. Online web sitemiz ya da sosyal medya üzerinden ön rezervasyon oluşturarak kendinize en uygun villayı seçebilirsiniz.

Onca düğün telaşının ardından harika bir tatili hak ettiniz!

Kiralık Balayı Villaları Tercih Etmek İçin 10 Neden

Kiralık balayı villaları balayı çiftleri için özel olarak tasarlanır. Peki neden balayı tatili için bir otel değil de bir villa tercih etmelisiniz?

  1. Ev konforu

  2. Mahremiyet 

  3. Romantik ambiyans

  4. Saatlere dayalı etkinlik ve yemek programının olmayışı

  5. Temizlik, hijyen, mesafe

  6. Tüm evin kullanımına ait bahçe-teras

  7. Balayı çiftleri için özel düzenlemeler

  8. Bir sorun olduğunda bire bir iletişim

  9. Bölgenin yerel dokusunu keşfetme imkanı

  10. Denize sıfır veya doğa içinde konum seçebilme imkanı.

Her bir havuzlu balayı villası rahatınız ve memnuniyetiniz düşünülerek tasarlanır.

Bütçenize En Uygun Balayı Villaları

Antalya, Muğla, Kaş ve daha birçok bölgelerimizde bütçenize ve hayallerinize uygun balayı villaları bulabilirsiniz. Kiralık villa seçenekleri çok fazla olduğu için fiyatlar da bütçelere göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin otel balayı tatilleri çok maliyetli fiyatlar gerektirir. Ancak balayı villa tatili için böyle bir durum söz konusu değildir. Villa kiralama süreci tamamen sizin belirlediğiniz planlar dahilinde ilerler. Her bütçeye uygun özel havuzlu balayısı villa bulma imkanı vardır.

Ekonomik balayı villaları, bütçe dostu uygun imkanlarla kalite ve konfordan en ufak bir ödün vermeden konuklarımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Dolayısıyla nitelikli bir kiralık balayı villası ile tatilin yalnızca para ile ölçülebilen bir değer olmadığını anlayabilirsiniz.

Size Özel Havuzlu Villalar

Villa kiralamanın en büyük avantajı villa bünyesindeki tüm alanların size ait olmasıdır. Korunaklı balayı villaları ile dilediğiniz gibi hareket ederek herhangi bir kısıtlama yapmak zorunda kalmazsınız. 

Eşinizle birlikte baş başa olmayı hayal ettiğiniz romantik balayı villaları, güzel anılar biriktirmeniz için sizleri bekliyor…

İster havuzun, ister bahçenin, ister terasın tadını doyasıya çıkarmak için en uygun tercih: islami balayı villaları!

Ev Rahatlığında Otel Konforu Sunan Balayı Tatili

2 kişilik balayı villaları, günün istediğiniz saatinde havuza girme imkanı sunar. Havuz saatleri, şezlong kapma, güneşlenme için yer bulma gibi sıkıntılar yaşamaya son! İster uyanır uyanmaz isterseniz gece yarısı havuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Balayı villaları kiraladığınız süre boyunca size aittir. 

Kiralık villa balayı evleri elektronik eşyalar, mutfak araç gereçleri, ev tekstili, ev dekorasyon ürünleri gibi bir evde olması gerekenler ve daha fazlası ile donatılmıştır. Bütün eşyalarımız birinci sınıf kalitede ve konforlu ürünler seçilmiştir. Bu nedenle otel konforu ama kendi evinizin rahatlığında balayı için villa tatili yapabilme imkanı sağlanır.

Balayı Villaları Ne Zaman Kiralanır?

Balayı villaları çiftlerin en özel günleri için özel olarak tasarlanır. Düğün stresi, kargaşası derken çiftler bir hayli yorulur ve balayı zamanı için gün sayar. Bu nedenle muhafazakar balayı villaları 2 kişilik tatilleri özel ve konforlu olmalıdır. 

Balayı villası kiralamanın özel bir dönemi yoktur. Yaz veya kış aylarında villanızı kiralayabilirsiniz. Sadece şunu göz önünde bulundurmanızı önerebiliriz:

Sakinlik ve sükunet istiyorsanız nisan- mayıs başı dönemini,

Eğlence ve hareket istiyorsanız haziran – eylül gibi yoğun sezon dönemlerini tercih edebilirsiniz.

Fiyatların da bu takvime göre değişkenlik göstereceğini aklınızdan çıkarmayın…

Balayı Villası Kiralama Önerileri

Villa portföüyümzde birçok villa balayı tatil seçeneği mevcuttur. Gözde balayı villaları tatil konusunda dikkatli olmanızı ve acele karar vermemenizi tavsiye ediyoruz. 

Tatil ne kolay web sitemizin kullanıcı dostu kolay ara yüzü sayesinde binlerce balayı villaları seçeneği arasından hızlıca seçim yapabilirsiniz. Balayı villası kiralama için tüm şartlar detaylı olarak belirtilmiştir. Ayrıca canlı destek sayfamızdan bizlere ulaşıp, dilediğinizi sorabilirsiniz.

Balayı tatilleri genel olarak yaz dönemlerine denk getirilir. Bu nedenle erken rezervasyon önem taşır. Düğün telaşı içinde balayı tatil planı yapmanız pek mümkün olmaz. Erken planlama ve rezervasyon yaparak yemekli balayı villaları gibi özel tatil seçimleri yapabilirsiniz.

Villa Kiralama Sürecinde Erken Rezervasyonun Önemi

Yaz tatili yaklaşıyor ve sizler yavaş yavaş tatil planları yapmaya başlamak için hevesleniyorsunuz. Bu esnada TNK Tatilnekolay ile tanıştınız ve villa portföyümüze bayıldınız! Peki, daha sonra karar vermek üzere beğendiğiniz tatil villaları bir kenara not ettiniz ve sekmeleri kapattınız diyelim… Birkaç ay sonra geri dönüp baktığınızda, o da ne? Beğendiğiniz villalarda uygun takvim aralığı kalmamış! 

Hayalini kurduğunuz tatil planlarının suya düşmemesi için daima tedbirli olmakta fayda var. Erken villa kiralama rezervasyonunun iki açıdan önem vardır. 

  • Birincisi, erken rezervasyonların uygun fiyat aralığı avantajlarından yararlanabilmeniz mümkündür. 

  • Bir diğer ise beğendiğiniz villanın size uygun olan tarih aralığında yer kalmaması riskinden kurtulmak olacaktır. 

Bu yaz tatil heyecanınıza ortak olmak için sabırsızlanıyoruz!

Balayı Villaları

Balayı tatilinizin doğanın tam kucağında, sükunet içinde geçmesini ister miydiniz? O halde Tatilnekolay balayı villaları tam aradığınız şey! Her şeyiyle kusursuz, her detayı düşünülmüş bir villa tatili hiç de uzak bir olasılık değil... Ekibimiz cazip fiyatlar, erken rezervasyon avantajları ve beklentilerinize uygun 600'ü aşkın villa seçeneği ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyar...

Hayalini kurduğunuz tatile bir telefon uzaktasınız! 

Zengin Balayı Villaları Seçenekleri

Balayı çiftleri için özel tasarlanan balayı villaları, aradığınız tüm konfor ve ayrıcalığı sizlere sunar. Tüm ince detaylar sizin ihtiyaçlarınıza göre tasarlanır. Muhafazakar çiftler için korunaklı hale getirilen muhafazakar balayı villaları ile gönül rahatlığıyla tatilinizi geçirebilirsiniz.

İster doğa manzaralı ister deniz manzaralı balayı villaları seçeneklerimiz mevcuttur. Kiralık balayı villaları ile beklentinizin çok üstünde bir tatil keyfi için bizleri tercih edebilirsiniz. Online ya da sözlü ön rezervasyon oluşturarak balayı villa seçebilirsiniz. Düğün telaşı arasında boğulmadan erkenden uygun balayı villaları tatil planınızı yapalım.

Kiralık Balayı Villaları

Kiralık balayı villaları balayı çiftleri için özel olarak tasarlanır. Ev konforunda tatil keyfi şüphesiz kiralık villalar ile yaşanır. Son dönemlerde oldukça rövanşta olan villa tatili balayı çiftlerinin de gözdesidir. Otel kuralları değil sizlerin belirlediği kuralların geçerli olduğu balayı tatili için sizleri kiralık villalarımıza bekliyoruz. Belirli bir takvime sıkışıp kalmadan, özel bahçeli, havuzlu, teraslı, jakuzili villalarda otel tatilinden daha özgür bir villa balayı tatili geçirebilirsiniz. Balayı villaları tamamen sizin rahatı, konforu ve memnuniyetiniz düşünülerek tasarlanır.

Bütçenize En Uygun Balayı Villaları

Antalya, Muğla, Kaş ve daha birçok bölgelerimizde bütçenize ve hayallerinize uygun balayı villaları bulabilirsiniz. Kiralık villa seçenekleri çok fazla olduğu için fiyatlar da bütçelere göre düşüş göstermektedir. Otel balayı tatilleri çok maliyetli fiyatlar gerektirir. Ancak balayı villa tatili için böyle bir durum söz konusu değildir. Balayı evleri ile hem sizin belirlediğiniz planlar mümkün hem de her bütçeye uygun muhafazakar balayı villa bulma imkanı vardır.

Ekonomik balayı villaları, bütçe dostu uygun imkanlarla kalite ve konfordan en ufak bir ödün vermeden konuklarımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Dolayısıyla nitelikli bir kiralık balayı villası ile tatilin yalnızca para ile ölçülebilen bir değer olmadığını anlayabilirsiniz.

Size Özel Havuz ve Villalar

Villa kiralamanın en büyük avantajı villa ve bünyesinde bulunan her nesnenin size ait olmasıdır. Korunaklı balayı villaları, dilediğiniz gibi hareket ederek herhangi bir kısıtlama yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizle birlikte baş başa romantik balayı villaları, güzel anılarla dolu, sizlere özel tasarlanan havuzlarımız mevcut. Havuz ve bahçelerimiz korunaklı balayı villası yapıda tasarlanmıştır. Muhafazakar balayı villası ile rahatsız olma gibi bir durum hissetmeyecek havuz, güneş ve bahçenin tadını doya doya çıkarabileceksiniz.

Ev Rahatlığında Otel Konforu Sunan Balayı Tatili

2 kişilik balayı villaları, günün istediğiniz saatinde havuza girme imkanı sunar. Havuz kapandı, şezlong kapma, güneşlenme için yer bulma sıkıntısı yaşamadan ister uyanır uyanmaz isterseniz gece yarısı havuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Balayı villalar kiraladığınız süre boyunca size aittir. Kiralık villa balayı evleri elektronik eşyalar, mutfak araç gereçleri, ev tekstili, ev dekorasyon ürünleri gibi bir evde olması gerekenler ve daha fazlası ile donatılmıştır. Bütün eşyalarımız birinci sınıf kalitede ve konforlu ürünler seçilmiştir. Bu nedenle otel konforu ama kendi evinizin rahatlığında balayı için villa tatili yapabilme imkanı sağlanır.

Balayı Villaları Ne Zaman Kiralanır?

Balayı villaları çiftlerin en özel günleri için özel olarak tasarlanır. Düğün stresi, kargaşası derken çiftler bi hayli yorulur ve balayı zamanı için gün sayar. Bu nedenle muhafazakar balayı villaları 2 kişilik tatilleri özel ve konforlu olmalıdır. Balayı villası kiralamanın özel bir dönemi yoktur. İstediğiniz mevsim muhafazakar villa balayı kiralayabilirsiniz. Hangi mevsim olursa olsun mevsim şartlarına uygun ve balayı kiralık villa tasarlanır. Bu konuda endişeye düşmenize gerek yok. Balayı villacım Tatil ne kolay firmamıza ulaşarak dilediğiniz balayı için beraber islami balayı villa tatilini planlayalım.

Balayı Villası Kiralama Önerileri

Piyasada birden çok villa balayi tatil seçenekleri mevcuttur. Gözde olan balayı villaları tatil seçeneği konusunda dikkatli olmanızı ve acele karar vermemenizi tavsiye ediyoruz. Güvenilir firma seçimi yaparak balayı tatil planı yapmak için sizleri firmamıza bekliyoruz. Tatil ne kolay sayfamız ile binlerce balayı villaları seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Balayı villası kiralama için tüm şartlar detaylı olarak belirtilmiştir. Ayrıca canlı destek sayfamızdan bizlere ulaşıp, dilediğinizi sorabilirsiniz.

Balayı tatilleri genel olarak yaz dönemlerine denk getirilir. Bu da yaz dönemi balayı villaları seçeneklerinde yoğunluğun artmasını sağlar. Bu nedenle erken rezervasyon önem taşır. Düğün telaşı içinde balayı tatil planı yapmanız pek mümkün olmaz. Erken planlama ve rezervasyon yaparak yemekli balayı villaları gibi özel tatil seçimi yapabilirsiniz.

Villa Kiralama Sürecinde Erken Rezervasyonun Önemi

Yaz tatili yaklaşıyor ve sizler yavaş yavaş tatil planları yapmaya başlamak için hevesleniyorsunuz. Bu esnada TNK tatilnekolay ile tanıştınız ve villa portföyümüze bayıldınız! Peki, daha sonra karar vermek üzere beğendiğiniz tatil villaları bir kenara not ettiniz ve sekmeleri kapattınız diyelim… Birkaç ay sonra geri dönüp baktığınızda, o da ne? Beğendiğiniz villalarda uygun takvim aralığı kalmamış! Hayalini kurduğunuz tatil planlarının suya düşmemesi için daima tedbirli olmakta fayda var. Erken villa kiralama rezervasyonunun iki açıdan önem vardır. Birincisi, erken rezervasyonların uygun fiyat aralığı avantajlarından yararlanabilmeniz mümkündür. Bir diğer ise beğendiğiniz villanın size uygun olan tarih aralığında yer kalmaması riskinden kurtulmak olacaktır.

 

Erkekler İçin Trend Olan 2024 Tişört Modelleri

Oto yıkamacıda işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Başkan Sezer, mazbatalarını alan muhtarlara başarılar diledi

Otobüs şoförünün burnunu kırdılar

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

85 okulda 156 özel eğitim sınıfın tadilatı gerçekleştirilecek

Başkan Söğüt: "Tüm enerjimizi Körfez için harcayacağız”

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

İlkokul öğrencilerine ‘sıfır atık’ etkinliği

SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Polisin şefkat eli: İntihar girişiminde bulunan şahsı sarılarak ikna etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu operasyonun detayları: 52 milyonluk para trafiği

Minik yüzücülerden büyük başarı

Otomobille kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Başkan Ömeroğlu koltuğu minik öğrenciye devretti

23 Nisa’da Gölcük renkli görüntüler sahne oldu

Bu sefer çocuklar meclis koltuğuna oturdu ve oyladıkları önergeyi oy birliğiyle kabul etti

Derince’de öğrenciler dev Türk bayrağı açtı

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı

Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti

Tramvaya binen miniklere palyaço sürprizi

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TEM Otoyolu’nda araçta hareketsiz yatan şahıs polisi harekete geçirdi

Çocuklar kanser hastası kadına unutamayacakları anlar yaşattı

Sağlıklı Bir Gelecek İçin: Nifty Testi

Felsefenin dili mi olurmuş? Evet! Filolog Samet TUNCAY sizlere dil felsefesinin temellerini açıklayacak! Hazırsanız başlayalım!

İzmit Belediye Başkanı Cemre Şeşen ilk talimatını verdi!

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR