• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Araç Kiralama

Araç kiralama sektörünün lider markası Avec Rent A Car ile hemen tanışın. Günlük araç kiralama için en iyi fiyatlar ve yüksek kaliteli araçlar Avec Rent a Car’da!

YAŞAM 19.01.2020 19:49:00 0
Araç Kiralama

 

Araç kiralama sektörünün lider markası Avec Rent A Car ile hemen tanışın. Günlük araç kiralama için en iyi fiyatlar ve yüksek kaliteli araçlar Avec Rent a Car’da!

 

‘Daima yüksek müşteri memnuniyeti yaratma’ misyonu ile müşterilerine keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car, Paşalı Grubu’nun Avek Otomotiv’den sonra otomotiv sektöründeki ikinci yatırımıdır. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car’ın Türkiye çapında 14 şubesi bulunmaktadır. Araç filosunda yer alan Audi A6, Audi A3 Cabrio, Volkswagen Passat,Volkswagen Caravelle, SKODA Karoq ve SEAT Arona gibi araçlarla farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına en doğru çözümü üretmektedir.

 

Avec Rent A Car'da Günlük Araç Kiralama

 

Avec Rent A Car İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Edremit-Balıkesir, Çanakkale, Muğla ve Trabzon’da yer alan 14 ofisiyle misafirlerine iş gezisi, tatil vb. kaynaklı günlük araç kiralama ihtiyaçları için geniş araç filosuyla en iyi araç kiralama hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

 

Avec Rent A Car ‘Gümüş İyon Bakteri Temizliği’nin yanı sıra Mobil Wifi, çocuk koltuğu, ücretsiz müşteri ikram kiti, boyama kitabı ve kuru kutu boyama kalemi gibi seyahatlerinizi daha keyifli kılan farklı hizmetlerde sunmaktadır. Günlük araç kiralama işleriniz için tercih edebileceğiniz en iyi markalardan biri Avec Rent A Car 'dır.

 

Araç Kiralama Koşulları

 

Müşteriler gerçekleşebilecek trafik kazalarına karşı her zaman trafik kural ve kanunlarına, Kara Yolları Yönetmeliği’ne uygun hareket etmek zorundadır. Müşteri kurallara uymaz ise ortaya çıkabilecek olumsuz durumlardan sorumludur. Araç segmentine göre kullanım yaşı ve ehliyet süresi değişmektedir.

 

Günlük araç kiralama için Avec Rent a Car kalitesiyle tanışın! Birbirinden kaliteli araçlar ve avantajlı fiyatlar https://www.avecrentacar.com/ adresinde. Hemen göz atın ve Avec Rent a Car’ın birbirinden farklı modellere sahip kiralık araç filosunu inceleyin.

 

Ekonomik Sınıflı Araçlar; En az 21 yaşında ve 1 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. (Volkswagen Polo, Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 ve Renault Clio Symbol,SEAT Ibiza)

 

Orta Sınıf Araçlar; En az 25 yaşında ve 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Volkswagen Golf, Volkwagen Jetta, SEAT Leon, Renault Megane, Renault Captur, Audi A3, Dacia Lodgy, Dacia Sandero, Audi Q2,SEAT Arona)

 

Üst Sınıf Araçlar; En az 28 yaşında ve 3 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekir. (Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Skoda SuberB, Nissan Qashqai, Skoda Karoq, AUDİ A3 Cabrio)

Premium Araçlar; En az 28 yaşında ve 5 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. ( Audi Q7,Audi Q5, Audi A6, Audi A5, Audi A4, Volkswagen Arteon, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Caravelle, Skoda Kodiaq)

 

Kilometre Sınırına Göre Fiyatlandırma

Avec Rent A Car kiralama süresi minimum 24 saat, aylık kiralamalarda ise 30 gündür. Aylık kilometre sınırı 30 gün üzerinden hesaplanmaktadır. Kilometre limitleri araç sınıflarına göre farklılık göstermektedir. Ekonomik, orta ve üst sınıf araç gruplarında günlük 400 km, aylık maximum 4.000 km’dir. Premium araç gruplarında ise günlük 300 km aylık maximum 3.000 km olarak belirlenmiştir. Müşteri km sınırını doldurmuş ise araç teslimi sırasında, ekonomik ve orta sınıf araç gruplarında 100 km başına 15 TL + KDV, üst sınıf araç gruplarında 25 TL + KDV ve Premium sınıf araç gruplarında ise 50 TL + KDV ücret ödemektedir.

 

ARAÇ TESLİMİ

 

- Kiracı aracı, araca ait tüm belgeler, aksesuar avadanlıkları, yedek lastiği ile birlikte teslim aldığı gibi araç kiraladığı istasyona veya sözleşmede belirtilen başka bir yerdeki Kiraya Veren ofisine iade edecektir.

 

- Aracın kiralama sonrası çıkış yapacağı ofisten müsaitlik doğrultusunda 5 kilometreye kadar teslim alınması ve/veya teslim edilmesi ücretsizdir.

 

- 40 km’ye kadar olan mesafelerde teslim alma ve/veya teslim etme hizmeti 80-TL’dir.

 

- Firmamızdan yapılacak ilk kiralamalarda adrese teslim hizmeti verilmemektedir.

 

- 30 km üzerinde mesafelerde teslim alma ve etme hizmeti verilmemektedir.

 

- Kiracı aracı teslim almadan önce finansal analiz yapılır, ofis yetkilileri bu finansal analiz dahilinde aracı teslim etmeme hakkını saklı tutar.

 

Sağladığımız Ek Güvenceler

 

Kiralama süresinde oluşabilecek hasarlar için müşteri onayı ile onarım avantajları sağlanmaktadır. En fazla 750 TL’ye varan hasar durumlarında mini hasar sigortası, en fazla 1.500 TL’ye varan hasar durumlarına karşı ise süper mini hasar sigortası müşteriye sunulmaktadır.

 

Araç Kiralama Ödeme Koşulları Hakkında

 

Kiralama tutarı ve sağlanan ek güvenceler kiralama sırasında, aracı kiralayan kişinin kredi kartından tahsil edilmektedir. Avec Rent A Car kiralama işlemlerinde debit, nakit ve sanal kart uygulaması bulunmamaktadır.

 

Aracı kiralayan müşterinin kredi kartından ön provizyon alınmaktadır. Provizyon ücreti araç sınıfına göre farklılık göstermektedir. Ekonomik sınıf araçlarda 500 TL, orta sınıf araçlarda 750 TL, üst sınıf araçlarda 1.500 TL ve Premium sınıf araçlarda 3.000 TL provizyon ücreti alınmaktadır. Provizyon olarak tahsil edilen tutar kiralama bitiminde varsa ceza, hasar, eksik yakıt vb. durumlar düşüldükten sonra kiralama yapılan karta 14 gün içinde geri iade edilmektedir.

 

Önemli Notlar

Kiracı, aracı her türlü güvenliğini sağlayacak biçimde kapalı ve kilitli olarak park etmekle yükümlüdür. Aracın çalınması durumunda hırsızlık güvencesinden faydalanabilmek için; ruhsat ve anahtarı iade ederek gerekli önlemleri aldığını ve ilgili emniyet makamlarına gerekli başvuruları yaptığını kanıtlamak ile mükelleftir. Aksi halde Kiracı kasko kapsamına dahil edilmeyen ve sigorta şirketi tarafından zarar ödemesi yapılmayan aracın güncel satın alma bedelini ve diğer yasal zararları ödemekle yükümlüdür.

 

Rezervasyon

 

Müşteri kiraladığı aracı herhangi bir nedenle kiralama süresini uzatmak ister ise en az 1 gün (24 saat) önce ilgili ofise bildirmekle yükümlüdür. Uzatma süresi ilgili ofisin onayı ile gerçekleşebilmektedir. Kiralama onayı sonrası, kiralama yapılan kredi kartından ücret alınır ve uzatma işlemi gerçekleştirilir.

 

Müşteri, kiralama esnasında şirket-müşteri ilişkileri güvenliği açısından kiralama sözleşmesini imzalamakla yükümlüdür ve yapılan tüm kiralamalarda Avec Rent A Car genel kiralama koşulları geçerlidir.

 

*Yukarıdaki bilgiler genel açıklama amaçlıdır. Avec Rent A Car bu bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Detaylı bilgi için 444 0 556 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Avec Rent A Car ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Güven Çilingir Evi: İstanbul'un Farklı Semtlerinde Hızlı ve Güvenilir Çözümler

Epin Digital: Pubg Mobile UC ve Valorant VP Satın Alma Rehberi

Çengelköy’de Kapıda Kalma Problemlerine Son

Ankara’da Vajinismus Tedavisi Hizmetinden Faydalanabilirsiniz

BURSA NAKLİYAT HİZMETLERİ – 0551 635 62 53

Sokak Kültürünün İncisi Hype Merch Güvenilir mi?

Karavan Ev İle Yaşam Alanınızı Her Yere Taşıyın

TCG Fırtına Hücumbotu Ziyarete Açık Olacak

GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti

Başkan Bıyık koltuğunu çocuklara bıraktı

Hürriyet’ten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a hayırlı olsun ziyareti

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

İzmit Belediyesinin, sürdürülebilirlik çalışmaları Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor

Çiftçi, koltuğunu minik başkana devretti

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaeli’de hafif ticari araç motosiklete arkadan çarptı: 1 yaralı

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

İzmit Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı

Motosikletli gencin hayatını kaybettiği kaza anı kamerada

Başkan Hürriyet: “SARBAŞ’ı halka hizmet eden bir şirkete dönüştürdük”

GTÜ'den Bağımlılıkla Mücadeleye Destek 

Çocuk kulüplerinde 23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu Harikalar Sahili’nde yaşanacak

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Kocaeliler doğa yürüyüşünde buluştu

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR