Tarih: 01.01.2026 08:33

Vali Aydoğdu’dan yılbaşı gecesi emniyet güçlerine moral ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Dörtyol Meydanı'nda görev yapan emniyet personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, Erzincan'ın "Kardeşliğin ve Huzurun Şehri" olmasında güvenlik güçlerinin büyük payı olduğunu vurguladı.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve birim amirleriyle birlikte Dörtyol Meydanı'nda görev yapan emniyet güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Aydoğdu, Erzincan'ın 2025 yılı boyunca güvenlik ve asayiş alanında önemli bir başarı ortaya koyduğunu vurgulayarak, bu başarının İçişleri Bakanlığı tarafından da takdir edildiğini ifade etti. Aydoğdu, "Erzincan bugün 'Kardeşliğin ve Huzurun Şehri' olarak anılıyorsa, bu huzur ortamının sağlanmasında en büyük pay siz kahraman polislerimizindir. Her birinizle gurur duyuyoruz. Sizlerin varlığı, çalışmaları ve gayretleri bizlere güç veriyor. Allah sizlerden razı olsun" dedi.
Vali Aydoğdu, ziyaretin sonunda görev başındaki tüm emniyet personelinin ve ailelerinin yeni yılını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —