Tarih: 01.01.2026 15:39
Gölbaşı ilçesinde vatandaşların kar keyfi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde deprem konutlarında yaşayan aileler karın keyfini çıkarttı.
Gölbaşı ilçesini etkisi altına alan beyaz örtü, ulaşımda yer yer aksamalara neden olsa da en çok çocukları sevindirdi. İlçenin yüksek kesimlerinde bulunan Yenişehir Deprem Konutları, kar yağışıyla birlikte renkli görüntülere sahne oldu.
Karın tadını çıkarmak isteyen küçük-büyük her yaştan vatandaş soluğu dışarıda aldı. Profesyonel kızakların yanı sıra, evlerinden getirdikleri naylon poşetler, leğenler ve kendi imkanlarıyla yaptıkları kızaklarla yokuşlardan aşağı kayan çocuklar, dondurucu soğuğa aldırış etmeden saatlerce eğlendi.
Özellikle Yenişehir Deprem Konutları mevkiinde yol boyunca devam eden kayak keyfi, deprem sonrası sosyal hayata tutunmaya çalışan vatandaşlar için de büyük bir moral kaynağı oldu. Çocukların neşesine ortak olan aileler, kar yağışını bir şenlik havasında kutladı.
Çevre sakinleri, karın sadece zorluk olmadığını, aynı zamanda bir araya gelmek ve eğlenmek için güzel bir vesile olduğunu belirterek doyasıya vakit geçirdiklerini ifade etti.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —