• BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54

Yaman 3 yılını anlattı!

AK Parti Dilovası 9. İlçe Danışma toplantısı önceki gün Dilovası’n da gerçekleşti. İlçe Danışma toplantısında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman 3 yıllık çalışmalarını anlattı.

GÜNDEM 12.05.2012 12:40:00 0
Yaman 3 yılını anlattı!

AK Parti Dilovası 9. İlçe Danışma toplantısı önceki gün Dilovası'n da gerçekleşti. İlçe Danışma toplantısında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman 3 yıllık çalışmalarını anlatırken, konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen AK Parti Dilovası 9. İlçe Danışma toplantısı Yıldırım Düğün Salonunda gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyaş Şeker, İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Derince Ahmet Ark, Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, İlçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve köy temsilcilerinin yanısıra çok sayıda partili katıldı. Danışma Toplantısının Divan Başkanlığını İl Başkanı Mahmut Civelek yaparken, başkan yardımcılıklarını Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ve Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık yaptı. 

 

 

 

TÜRKİYE'NİN PARTİSİYİZ

 

 

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, "11 yıl önce kurulan ve kendisine güvenen halkı hayal kırıklığına uğratmayan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz önümüzdeki süreçlerde de yine halkından aldığı güvenle yoluna durmadan devam edecektir. AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde sağlıktan ulaşıma, alt yapıdan kentsel dönüşüme, eğitimden tarıma birçok alanda çok büyük projelere imza atmıştır. Bu projelerle birlikte Türkiye'nin partisi olduğunuda göstermiştir.

 

 

 

DEVRİM YAPTIK

 

 

 

AK Parti iktidarı döneminde yaşanan değişimleri ve dönüşümleri gözlemlemek için fazla uzaklara gitmeye gerek yoktur. Kocaeli'miz de 11 yılda, Dilovamız da 3 yılda devrim niteliğinde çalışmalara imza atılmıştır. Halkımız artık daha yaşanılabilir kentlerde ve imkanlarda yaşamaktadırlar. 2009 Yılında seçim beyannamemizde verdiğimiz sözler ile bu güne kadar yapılanlar bizim halkımıza verdiğimiz değerin açıkça bir kanıtıdır. Dilovası kurulduğu günden beri alamadığı hizmetleri 3 yılda almış ve almaya devam edecektir. Bizi bu yolculukta yanlız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum."dedi. Yıldırım'ın ardından Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ve Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık birer konuşma yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de bir konuşma yaparak AK Parti hikümetinin önemli çalışmalar içersinde olduğunu belirterek son olarak Dilovalıları yakından ilgilendiren 2B yasası hakkında bilgiler verdi.

 

 

YAMAN GURURLUYDU

 

 

 

Konuşmaların ardından 3 yıllık çalışmalarını sinevizyon gösterisiyle tek tek anlatan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Halk Efendi Biz Hizmetkarız" sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, 2009 yılının Mart ayında yapılan yerel seçilerin ardından aradan geçen 3 yıl içinde yapılan projeleri anlatırken, büyük bir gurur ve heyecan yaşadığını belirtti. Son 3 yılda Dilovası'na büyük yatırımlar yapıldığının altını çizen Başkan Yaman, bu projelerinin bazılarının bittiğini, bazılarını ise devam ettiğini söyledi. Başkan Yaman, "Dilovası halkına seçim beyannamemdeki söz verdiğim projelerimin % 80’sini gerçekleştirerek 5 yılda yapılması gereken çalışmaları 3 yılda ekibimizle birlikte gerçekleştirerek bu sözümü yerine getirmiş oldum."dedi.

 

 

 

HİZMETLER SAYMAKLA BİTMEDİ

 

 

 

Konuşmasına çalışmaları anlatarak devam eden Yaman "3 Yıldır aziz milletimize hizmetkarlık yapmaya çalıştık. Dilovası sanayiyle anılan bir kent. Haketmediği bir imajı vardır. Kanserovası diye bu bilinçli bir yıpratma politikasıdır. Dilovası'n da çevre sonu vardır. Ama asla Kanserovası değildir. Dilovası güzel insanlar ovasıdır. 3 Yılda yapılan yatırımlarla artık Dilovası daha yaşanılabilir bir kent haline gelmiştir. Alt yapıda Kocaeli'nin en iyi ilçesi Dilovası'dır. Doğalgaz'da çalışmalar hızlandı. 2/B'den sonra da Dilovası'nın hemen hemen her yerinde doğalgaz kullanımı sağlanacaktır. Üst yapıda da çok büyük işler yaptık. 56 Bin metrekare parke döşedik. İstinad duvarlarımızla birlikte sokaklarımız ve yollarımız meydana çıktı. Semt konaklarımız yapılıyor. Çocuklarımız için yeni parklarımızı yaptık. Eynerce Deresi ıslah edildi. Dilderesi ıslah yakın bir zamanda edilecek. İbadethanelerimize gerekli desteği veriyoruz. Ulaşım konusunda çalışmalarımız oldu. Dilovalılar artık Kocaeli'ye, Farabi Devet Hastanesine ve Umuttepe'ye tek vasıtayla gidebiliyor. Batı Kavşağımız bitti. Doğu kavşağımızla ilgili çalışmalarımızda sürüyor. Dilovası'nın en büyük sorunu olan eğitim konusunda çok büyük işlere imza attık. Göreve geldikten sonra bir metre kare yer ayrılmayan eğitime 180 bin dönümlük alan ayırdık. Dilovası'nın kuruluşundan bu yana 11 okulu vardı. 3 yılda 11 okul çalışmamız daha oldu. Bazıları bitti. Bazıları sürüyor bazılarının da ihalesi yapıldı. 40 yılda 11 okul yapılmıştı. Biz 3 yılda yaptık. Bilgi evlerimizi yaptık, kütüphanelerimizi kurduk. Çocuklarımıza kitaplarımızı dağıttık. Eğitimde çıtamız her geçen gün yükselmektedir. İŞKUR'la çalışmalarımız sürüyor. Göreve geldiğimizde yaptırdığımız ankette Dilovası'nın en büyük sorunu olarak görülen hastane projesi için düğmeye bastık ve Dilovası Hastanesi için 50 dönüm yer ayırarak temeli atıldı. Şuan hızlı bir şekilde yükseliyor. 50 yataklı hastanemiz bu yıl sonuna kadar bitmiş olacaktır. Sosyal ve kültürel çalışmalarımız sürmektedir. Spor alanında da yatırımlarımız sürüyor. Dilovası'nın en centilmen takımına sahibiz. Dilovası Spor Kulübünde çocuklarımız yetişiyor. Dilovası'na iki büyük kapalı spor salonumuzu yapıyoruz. Kocaeli'de spor alanında en geri kalmış ilçeydik. İnşallah iki kapalı spor salonumuzla bunun önüne geçeceğiz. İlçede önde gelen STK'lar, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geliyoruz. Hükümet konağımızı yapıyoruz. Tavşancıl Sahil projemiz hızlı bir şekilde sürüyor. İki yeni büyük parkımızın projesi hazır yakında buna da başlayacağız. Son olarak Dilovası'nın en büyük projelerinden biri olan Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projemiz ihalesini geçtiğimiz gün yaptık. Yakında temelinin atacağız. TOKİ'yle ilgili olarakta çalışmamız bitti sayılır. Bu yıl konut projesine de başlamış olacağız. Hükümetimizin yaptığı ve Dilovası'na prestij kazandıracak olan Körfez Geçiş Köprüsününde çalışmaları sürüyor. Kısacası durmak yok yola devam diyoruz."dedi.    

 

 

 

3 YIL OLDU, ÇOK GÜZEL OLDU

 

 

 

Yaman konuşmasının son bölümünde yeni sloganı "3 Yıl oldu, çok şey oldu" diyerek devam etti. Yaman "Dilovası'nın ve Türkiye'nin 10 yıl öncesini hatırlayın. Neler yaşıyor nelerle uğraşıyorduk. Şimdi ülkemizin ve ilçemizin geldiği nokta ortadadır. Dilovamıza yapılan en büyük yatırım ilçe olmasıdır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca Dilovası son 3 yılda yaklaşık 200 trilyonluk yatırım aldı. Tarihinde böyle bir yatırım almamış olan ilçemiz son 3 yılda adeta çağ atladı. Biz Dilovası'n daki sıkıntıları bilerek bu cefakar yolculuğa çıktık. Şimdi çocuklarımız ve halkımız daha mutlu, onlar mutlu oldukça bizlerde daha mutlu oluyoruz. Bu hizmetleri AK Parti ailesi ile birlikte yaptık. 3 yıl oldu, Dilovası'n da çok güzel şeyler oldu. Bana bu uzun soluklu hizmet çalışmamda destek olan İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım ve ekibine, İl Başkanı Mahmut Civelek ve ekibine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibine, teşkilatlarımıza ve her zaman yanımızda olan AK Parti Kocaeli Milletvekillerimize, hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi. Yaman'ın konuşmaları sık sık partililerin alkışlarıyla kesildi.

 

 

 

CİVELEK DİLOVASI EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

 

Danışma Meclisi toplantısında son olarak AK Parti Kocaeli  İl Başkanı Mahmut Civelek oldu. Civelek yaptığı konuşmada, “Partimiz içerisinde bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde, başarılı bir çalışma gerçekleştirilerek çıtamızı hep yükseklere taşıdık. Bu çalışmalarında büyük çaba gösteren, başta Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman'a, Dilovası İlçe Teşkilatına, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Halkımız bunları görüyor ve bizlere güvenmeye devam ediyor. Dilovası halkı AK Parti'ye en büyük desteği sunan ilçemiz olmuştur. Bundan sonrada öyle olacaktır.” dedi.


İzmit Belediyesi’nin yeni kadrosu hazır

Büyükakın: Daha güzel bir Kocaeli için yeniden yola çıktık

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

İşte Hat 161'in yeni güzergahı! Hat 41 ile çalışacak...

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Gölcük’teki atıl iş merkezi eğitim yuvası oldu

Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı oldu

Başkan Ömeroğlu’ndan muhtarlara: "Telefonlarınız 24 saat açık olsun"

Gebze’nin yeni merkezi hasta kabulüne başladı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

"Hayatın İçindeyim" zirveye çıkardı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Derince yaza hazırlanıyor

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

Takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

Kar maskesi takıp 19 yaşındaki genci öldüren 2 şahıs tutuklandı

Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR