• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Opencart Global

Opencart Modülleri nin en kaliteli sitesi YEŞİL SİTE Opencart Global ile güvenli alışverişe hoş geldiniz.

BİLİM-TEKNOLOJİ 21.01.2021 10:40:00 0
Opencart Global

Opencart Modülleri nin en kaliteli sitesi YEŞİL SİTE Opencart Global ile güvenli alışverişe hoş geldiniz. Opencart Eklentileri nin tamamını bulabileceğiniz Open cart modülleri sitesi Opencart Global ile kendi hayallerinizi Opencart site nize uyumlaştıralım, böylece Opencart modülleri ile Opencart eklentileri ni en verimli biçimde kullanarak sitenize daha çok kullanıcı çekin. Opencart modülleri ‘nde en hızlı kurulum ve Opencart destek servis hizmeti Opencart Global ‘ de sizleri bekliyor. Opencart modül ve Opencart modülleri nde güncel yeni ve hızlı kurulum sağlayan Opencart sitesi Opencart Global ile siz de Türkçe opencart ınızda zirveye çıkın, binlerce liranın kapısını sizlere açmaktan mutluluk duyuyoruz...

Opencart Modül konusunda Opencart Global 11 Yıllık dev bir firmadır. Opencart Modül Yazdırma, Opencart Modül Yazma ve Opencart Modül Paketleri ile Opencart Full Modül Paketi şeklinde sizlere Modül Paketlerimizi sunmaktayız. Her isteğinize özel Opencart Modül yazılımı ve Opencart Modül Oluşturma yapılır.

Opencart; işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformdur. Ayrıca Açık kaynak kodlu olması sebebiyle geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunması ve kullanıcı dostu ara yüzüyle e-ticaret sektörü için Opencart en çok tercih edilen hazır scriptler arasında yer almaktadır.

Opencart nedir nasıl kullanılır ?

Opencart, dünyanın en büyük E Ticaret devlerinden biri olan E Ticaret yazılım firması nın çıkartmış olduğu E Ticaret yazılımı dır. Bu hususta Opencart en iyi Google uyumluluğu gösteren E Ticaret Yazılımı olarak görünmekte ve bilinmektedir.

Opencart nedir ne işe yarar ?

Opencart, E Ticaret yapmak isteyen kişilere basit kullanımıyla hizmet veren dünyanın en büyük E Ticaret yazılımlarından biridir. Bu nedenle tüm E Ticaret yapmak isteyenlerin başlangıç ve kolay kullanımı için tasarlanmış Google uyumlu bir E Ticaret yazılımı dır.

Opencart E Ticaret nedir ?

Opencart E Ticaret, Opencart isimli bir dünya markası E Ticaret yazılımı dır. Kolay kullanımı ile dikkat çektiğinden dolayı kolayca öğrenilebilen ve Google uyumu ile de ün salmış büyük E Ticaret yazılımı olması birçok kullanıcının tercih sebebi olmasını da açıklamaktadır.

Opencart Özellikleri

Opencart özellikleri: sanal ortamda iş ve ticaret yapmak isteyenlerin ve iş yerini İnternet ormanına taşıman isteyen kullanıcılar için geliştirilmiştir. Özellikleri PHP tabanlı ve açık kaynak kodlu olmasıdır. Bir diğer önemli özelliği ise ücretsiz bir e-ticaret platformu olmasıdır. Açık kaynak kodlu olmasının avantajı geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunmasıdır. Yani opencart özellikleri arasında kullanıcı dostu ara yüze sahip olan opencart, e-ticaret piyasası için en sık tercih edilen hazır scripttir diyebiliriz.

Opencart’ın Avantajları

Kurulumu basittir. Kullanıcı dostu ara yüze sahiptir bu özellik yönetim kolaylığı sağlaması opencart'ın avantajları arasındadır. PHP tabanlı ve MySQL veri tabanı ile çalışan bir platformdur. İhtiyacınız yönünde geliştirebilirsiniz.

Sınırsız malzeme, üretici ve seçenek eklemesi yapabilirsiniz. Bir SSL sertifikası ile tüm bankaların sanal pos sistemlerine ulaşırsınız. Opencart Modülleri: Facebook’a giriş modülü, fırsat köşesi modülü, fiyat alınız modülü, çoklu satıcı modülü, Sanal Pos Modülü, Seo Modülü, Excel İle ürün aktarım modülü, Xml ürün çekme modülü, xml export modülü, alışveriş sepeti yönlendirme modülü olarak çok fazla modül seçeneği de mevcuttur, Modül seçenekleri de opencart'ın avantajları içerisindedir.

Opencart Global’e ulaşım yolları

Opencart Altyapısının Türkiye’de en bilinen altyapı sağlayıcısı, 10 Yıldır Opencart Global olduğu için, İsterseniz whatsapp isterseniz kurumsal numaraları 0212 951 09 88 veya dilerseniz site erişim destek hattından kendilerine ulaşabiliyorsunuz. Ekip olarak İstanbul Merkez ofisinde 8 kişi, İç Anadolu şubesinde 2, Karadeniz şubesinde 2, Akdeniz şubesinde 2 ve Trakya şubesinde 4 kişi ile toplam 18 kişi ve Eğitimcileri ile toplam 23 kişilik bir ekipleri var. Bu noktada güvenilir bir firma olarak müşteri sayısı da son olarak 2500 civarı idi. Türkiye’nin hemen her bölgesinde Şubeleşmiş Yazılım Devlerinden.

Opencart Global Tercih Sebepleri

  • Kullanıcı dostu olması açısından rahatlık ve kod açısından ise sade ve akıcı bir anlatım içermesi en büyük tercih sebeplerinden birisidir.

  • Kişinin kendi hosting paketleri veya kendi sunucusu içinde bulundurabileceği bir yazılım olma özelliği taşımaktadır.

  • Opencart Türkiye E-ticaret altyapı hizmeti muadillerinden daha gelişmiştir.

  • Tema alternatifleri oldukça çoktur ve modül alternatifleri benzerlerine göre daha çeşitlidir.

  • Opencart ile tanımlanmış olan SSL sertifikanız yardımı ile bütün bankalardan sanal pos modüllü hizmetine erişim şansı sunar.

  • Ödeme yönetimi konusundaki modül entegrasyonu ile, ödeme şeklini daha gelişmiş bir sistem altyapısıyla kullanıma sunmakta, muhasebe entegrasyonu fonksiyonu da muhasebe hesaplarının uyumluluğunu sağlamaktadır ve E-ticaret güvenlik modülleriyle de müşterileri güvende tutmaktadır.

  • Arama motorları ile uyumlu olması (SEO) ve Global platformda varlık gösterebilmesi de artılarından birisidir.

  • Analiz etme ve raporlama sistemiyle web sitesi üzerindeki verileri grafik takip edebilme özelliği sunmaktadır.

Opencart Yazılım Detayları

  • 1.5 ve üstü sürümleri ile os-commerce ve magento gibi birçok meşhur e ticaret sistemini geçmiş olan açık kodlu yazılımdır.

  • Her modül için, ya da basitçe özellik için genelde 4 dosya vardır;

 

  1. module: Asıl modül, veya özellik ile ilgili detaylar genelde buradadır,

  2. controller: Modülde neyin nereye gideceği gibi bir şey,

  3. language: son kullanıcının göreceği yazılar ki bu bayağı güzel bir özelliktir, artı bu sayede farklı dillerde geliştirme yapmak çok çok kolaylaşıyor.

  4. template: Module'ün görsel tasarımıdır,

  5. stylesheet: Burada da görsel detaylarımız bulunuyor. Ancak bu bütün siteye ortaktır genel olarak bazı modüllerin kendi css’leri de olabiliyor. Belki ileride tasarımcılar için daha kolay bir hale gelebilir ama şu anda Php bilgisi olmadan sadece CSS ve HTML ile farklı bir tema yapmak neredeyse imkânsız.

Müşteri Bilgilendirmesi

E-ticaret yapacakların başka alternatif bakmamasını gerektiren cms 'dir. Modüler yapısı sayesinde kodlar arasında kaybolmaz, butonlar vasıtasıyla hemen hemen istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Eticaret yapmak isteyenler için opencart ; E Ticaret’in en kolay yolu denilebilir.

Bir Opencart E ticaret sitesinde olması gereken modüller

  • Kargo takip sistemi

  • Kartla ödeme sistemi

  • Sipariş sms ve mail bildirimleri

  • Kaliteli bir opencart tema ya da özel bir tasarım

  • Google Analytics entegrasyonu

  • Facebook entegrasyonu

  • Seo modülü

  • Gentegratör Programı ( Opencart Global’den temin edilebilir )

Opencart Kapıda Ödeme Sistemi Hakkında

Opencart içerisinde Kapıda ödeme, tüketicinin bir kargo şirketi aracılığıyla ürün kendisine ulaştığında ödeme yapması anlamına gelmektedir... Ayrıca ödemeler çoğu zaman nakit yapılmakla beraber kredi kartıyla ödeme alan kargo şirketleri de bulunmaktadır. Ürün kapıda teslim edilir ve ücret kapıda alınır…

Opencartta Kapıda ödeme uygulamasının avantajlarına değinecek olursak, tabii ki ilk sırayı tüketicinin alışverişten vazgeçme ihtimaline verebiliriz.

Haliyle kapıda ödeme sistemine izin veren birçok online mağaza bu seçeneğe bu sebep ile olanak tanımaktadır. Tüketiciye bu kadar geniş bir alan bırakmayan e-ticaret sitelerinin normal iade koşullarını geçerli kılmasının yanı sıra, ayıplı ürün için de uygulanan prosedür diğer ödeme sistemlerine nazaran çok daha kolaydır. Ürün iade hakları kapsamında ayıplı ürünü iade etme (cayma) hakkı bulunan tüm tüketiciler, kapıdaki kargo çalışanın ürünün fotoğrafını çekmesinin ardından tabii ki ücret ödemek zorunda kalmıyorlar. Bu da kapıda ödemeyi daha güvenli bir sistem haline getiriyor tüketici gözünde.

Online tüketici trendleri değerlendirildiğinde, özellikle Türkiye benzeri gelişmekte olan ülkelerde (e-ticaret sektörü dâhil) kredi kartı bilgilerini paylaşmak, tüketicilerin tercih davranışlarında yer almıyor. Bu sebepler de düşünüldüğünde kapıda ödeme yeni nesil alışveriş ile geleneksel ödeme şeklinin birleşimi şeklinde de özetlenebiliyor. Opencartta da bu sistem otomatik olarak verilmektedir.

Opencart Global XML Entegrasyonu

Opencart XML entegrasyonu veya Opencart XML desteği, E ticarette neredeyse olmazsa olmaz sayılmaya başlandı. Öteki yandan işinizi çok kolaylaştıran diğer yandan da müşteri ile aranızda ciddi sorunlar çıkmasına sebep olabilecek XML desteğinin ne olduğunu ve ne olmadığını, kesinlikle hiç bir teknik ayrıntıya girmeden basitçe anlatalım istiyoruz…

Opencart XML desteği, özellikle şu dörtlü yapının olduğu satış süreçlerinde işe yarayan bir teknolojidir: Tedarikçi, satıcı, satış platformu ve Son Kullanıcı…

Basitçe, sabit depo veya stok tutma masrafı yapmadan, bir tedarikçinizin size verdiği ürün bilgilerini, sanki kendi ürünlerinizmiş gibi satış platformunda sergilemenize olanak sağlar. Dolayısıyla ürünlerinizi tedarik ettiğiniz yer, XML deki ürün stoklarında ve fiyatlarında güncelleme yaptığında, otomatik olarak sizin de sitenizde veya sayfanızda aynı şekilde ürünler güncellenirler. Haliyle böylece ürün takip ve yönetiminde işiniz inanılmaz kolaylaşmış olur.

Ayrıca diğer bir avantajı ise stok tutmak zorunda kalmadığınız için, yatırım maliyetlerinizin çok çok az olmasıdır. Güncel durumda bilhassa Türkiye’de depo ve ürün stoklama alanı masrafları, genellikle E ticarette karşılaşacağınız en yüksek masraf kalemlerinden Olacaktır. Opencart XML desteği, bu sorunu sizin adınıza anında çözer…

Opencart XML desteği sunan online pazaryeri platformları, genelde bu XML desteğinin nasıl çalıştığını analiz etmeniz ve de müdahalede bulunabilmeniz için belirli kolay Api ara yüzleri tasarlamışlardır. Gentegratör gibi üçüncü parti yazılımlarla da (belki de tedarikçi tarafından yazılımı yapılmış) bu takibi ister mobil cihazlar üzerinden ister masaüstü laptoptan gerçekleştirebiliyorsunuz. Esas olarak tedarik yönetimi, lojistik yönetimi ve stok ile depo yönetimi tek çatı altında toplanır. Bu sisteme de Opencart Global Gentegratör ismi verilir.

Opencart Kobi E Ticaret Paketi Özellikleri

 

GENEL ÖZELLİKLER

 

Satış & Sipariş Yönetimi

Yabancı Dil

E-Mail sınırsız

İçerik Sayfası Yönetimi

Ücretsiz Yedekleme

Sipariş İade Modülü

Detaylı Sipariş Takibi

Sepete ekle popup

Siparis sayfasında resim gösterme

Sol megamenu

Kapsamlı Raporlama Menüsü

Blog ve İçerik Yönetimi

Gelişmiş Raporlama

Stok Bildirim Sistemi

Fiyat Bildirim Sistemi

Yönetici Yetkilendirme

Detaylı Filtreleme

Site İçi Optimizasyon

Fırsat Ürünleri Slideri

Gelişmiş Slider Yönetimi

Aramada Harf Yazıldıkça Uygun İçeriğin Getirilmesi

Üyeliksiz Alışveriş

Sipariş Düzenleme

Ödemesi Başarısız Siparişleri Raporlama

Benzer Ürünler

Hızlandirma yazılımı

Siparis sayfasında resim gösterme

Google analytıcs entegrasyonu

Stok Yönetimi

Hediye Çeki Sistemi

Ürün/Kategori/Marka Yönetimi

Detaylı Sipariş Takibi

Yeni Ürünler Modülü

Fırsat Ürünleri Modülü

Üyeliksiz Hızlı Alışveriş

Tek Sayfada Kolay Ödeme Modülü

İndirimli Ürünler Modülü

İstatistik Ve Raporlama

Klasik Satış Raporları

Ürün Bazlı Satış Raporları

Ekstra Bilgi Sayfaları

Canlı Destek Entegrasyonu (Zopim)

1 Haftalık Telefon + Mail destek

1 Yıl Hosting

Trafik / Bandwith Sınırsız

SSL Sertifikası (SignSec PRO)

Mobil Uyumlu E Ticaret Sitesi

 

KARGO MODÜLLERİ

 

Standart Kargo Entegrasyonu

Ağırlık Bazlı Kargolama

Şehir Bazlı Kargo Ücreti

Kargo Takip Modülü

 

ÖDEME MODÜLLERİ

 

Havale İle Ödeme

Iyzıco İle Ödeme

Kapıda Ödeme

Tek sayfa ödeme modülü

Kapida ödemeye ek ücret

Ödeme metodlarina komisyon modülü

ÜRÜN DÜZENLEME

 

Sınırsız Ürün Adedi

Sınırsız Varyant Yönetimi

Sınırsız Kategori Ekleme

Ürünleri Zoom İle Büyültme

Toplu Resim Yükleme

Ürün Yorumlama

Ürün Karşılaştırma Modülü

Sınırsız Ürün İçeriği Ekleyebilme

Ürüne Özel Özellik Tanımlama

Mega filtre pro ( mega urun filtreleme)

Müşteri Yorumları Modülü

Ürün Bazında Özel İndirim

Ayni urunun serileri modülü

Ürünlere Birden Çok Resim Ekleme

 

SEO OPTİMİZASYONU MODÜLLERİ

 

Seo Link modülü

Ürüne Özel Meta Bilgisi Tanımlama

Kategoriye Özel Meta Bilgisi Tanımlama

Markaya Özel Meta Bilgisi Tanımlama

İçerik Sayfalarına Özel Meta Bilgisi Tanımlama

Dinamik Sitemap

Google Webmaster Tools Entegrasyonu

 


Estetiği ve Dayanıklılığı Buluşturan Göbekli Melamin

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Göcek Yat Kiralama Hizmetinde Lider Adres

Bizigo ile Seyahat ve Masraf Yönetimi Artık Çok Kolay

AlsakSatsak.com: İkinci El İlanlarla Sektörde Lider

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama

Öğretmen ataması için gün verildi

Sözünü aldığı pamuk şeker arabasına kavuştu: Mutluluğu gözlerinden okundu

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

Sardala Koyu’ndan 30 poşet atık toplandı

Kocaeli’de korsan servis avı

Kocaeli'nin 5 ilçesi elektriksiz kalacak

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Park halindeki tıra çarpınca 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Kocaeli’de 20 göçmen yakalandı, 4 kaçakçı tutuklandı

Pompalı tüfekli saldırı kamerada: Cadde ortasında ateş edip bir genci kovaladı

Çocukları öldürülen aileden yürek burkan sözler: "Oğlumuzun değeri 8 yıl mı?"

Tadilat yapılan apartmanın çatı katında yangın : 1 yaralı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Öğretmen ataması için gün verildi

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR