• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Halk Meclisi'nde önemli açıklama!

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, halk meclisleri toplantısını Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kürtünlüler Derneği'nde yapıldı.

GÜNDEM 19.03.2012 15:24:00 0
Halk Meclisi'nde önemli açıklama!

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, halk meclisleri toplantısını Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kürtünlüler derneğinde, Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra mahalle ve ilçe halkının katılımıyla devam ettirdi.

 

 

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

 

 

Düzenlenen Halk Meclisi toplantısına Başkan Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Yönetim kurulu Üyeleri, Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi İsmail Demir, Başkan Yardımcıları Muhiyettin Gültekin, Aydın Özel ve Edip Bingöl, birim amir ve müdürleri ile Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

 

AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım;”İlçemizde iktidara geldiğimizden bu güne kadar Eğitim, Sağlık, Ulaşım, Kültürel ve Sosyal alanda çok büyük çalışmalara imza attık. Göreve gelindiğinde Eğitim alanında 11 okul vardı ve yapılan çalışmalar sonucunda İlçemize 11 yeni okul kazandırdık bu okullar ihale aşamasında, başlamış ve bitmek üzere olan okullarımız. Yapılan birçok çalışma var bu çalışmaları da anlatması için ben sözü Belediye Başkanımıza veriyorum ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

36 AY DA YAPILAN HİZMETLER ANLATILDI

 

 

Düzenlenen halk meclisi toplantısı mahalle halkı ile sohbet havasında geçti. Başkan Cemil Yaman göreve geldiği günden bu güne kadar yapılan çalışma ve hizmetleri slâyt gösterileriyle sunarak yapılan çalışmaları tek tek anlattı ve ilçeyi modern bir kent haline getirdiklerinin altını çizerek Dilovası’na yapılacak yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgiler verildi. Halkın hizmet beklentileri yerinde dinlendi ve yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgiler sunuldu. Başkan Cemil Yaman, 2009–2011 yılını sunum eşliğinde anlattı. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarını ve diğer hizmet birimlerinin çalışmalarının görüntülerini eski hali ve yeni hali şekli ile halkla paylaştı. Başkan Cemil Yaman, konuşmasında özellikle ilçede bulunan mahallelerde yapmış olduğumuz yol açma çalışmalarının görüntülerini vatandaşlarla paylaşarak şöyle devam etti “ İlçenin engebeli ve dik yerlerde vatandaşlarımızı her türlü tehlikeden korumak için taş duvar yapılarak onlarca sokağımızı ulaşıma açtık, bu gün ilçemizde imara açılmayan hiçbir sokak ve caddemiz kalmamıştır. Biz göreve geldiğimizden bu güne kadar 60 bin ton asfaltı ilçemizdeki cadde ve sokaklara döktük, 52 bin metreküp taş duvar yaptık 40 bin metre kare parke yol döşedik. Kocaeli genelinde yüz ölçümü itibariyle en fazla bu hizmeti ilçemiz almıştır.

 

 

 

"TAAHHÜT ETTİKLERİMİZDEN FAZLASINI YAPTIK"

 

 

İlçemizin hastane eksikliği her zaman hissedilmesine rağmen 1989–1994–1999–2004 yıllarında belediye başkanlığına seçilen herkesin seçim beyannamesinde olmasına rağmen bir türü gerçekleştirilmeyen ilçemize hastane yapımı bizim cesur ve kararlı adımlarımızla gerçekleştirilmiştir. Hastanemizin yer tahsisini belediye olarak biz yaptık, zemin etüdünü ve projesini biz hazırlayarak hem bir ilke imza attık hem de yapımını hızlandırarak halkımızın hizmetine bir an önce sunulması için çalışmaların aralıksız olarak sürdürülmesini sağlıyoruz.

 

 

EĞİTİME 180 BİN M2 ALAN

 

 

Geçmişte eğitim için tesis yapımı talep edildiğinde on metre kare alan bile yok denildiğinde biz göreve gelir gelmez bu sorunun üzerine ciddiyetle giderek 180 bin metre kare alanı eğitime ayırarak cesur bir adımı atmış bulunduk. Bu 180 bin metre kare alanı eğitim yerleşkesi ilan ederek içerisinde Anadolu Lisesi, imam hatip lisesi, endüstri meslek lisesi, kız meslek lisesi, çıraklık meslek lisesi, ilköğretim okulu, anaokulu gibi sayıları 11 olan birçok eğitim kurumunun ilçemize kazandırılmasını sağladık. Ayrıca Orhangazi Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun istinat duvarlarını bir baştan bir başa yaparak büyük bir hizmetin tamamlanmasını sağladık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ilçemizde yapımı devam eden hizmetlere katkısının büyük olduğunu burada belirterek kendisini alkışlamanızı arzu ediyorum.

 

 

İLÇEMİZ DOĞALGAZLA BULUŞTU

 

 

Göreve geldiklerinde ilçe genelinde %20 civarında olan doğalgaz çalışması, gayretlerimizle büyük bir ivme kazandı. Çalışma yapan firma Cumhuriyet mahallesi’nin Sayın Valimizin öncülüğünde yaptığımız toplantıda biteceğini söylemişti. Son yapılan toplantıda Nisan ayının sonuna kadar bitirme sözü verdiler. İnşallah bittiğinde halkımız için daha iyi olacak.

 

 

ALT YAPIDA KOCAELİ 1.SİYİZ

 

 

Altyapı ve üst yapının tamamlanmasıyla birlikte hizmette altın yılları yaşamaktayız. ISU ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda 21 Trilyon Alt yapıya yatırım yaptık ve bu yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İSU Genel Müdürüne ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

 

ÇOCUKLARA OYUN ALANLARI

 

 

Her mahalleye park projesi ile 13 adet çocuk oyun grubu yaptık.

Halkımızın sevinçli gününde yanında olduğumuz gibi hüzünlü gününde de acısını paylaşmak için yanında olacağız ve her mahalleye merkezi taziye evleri yapmaktayız.

 

 

KÜLTÜREL ÇALIŞMALARA AĞIRLIK VERDİK

 

 

Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız kültürel faaliyetlerin sayısını arttırarak devam ettirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizde bulunan yöresel derneklerimizi bir festival havası içinde belediye önündeki alanda bir araya getirdik. Bir doğunun kültürünü Karadenizliye, Karadenizlinin kültürünü doğuluya, batılının kültürünü güneyliye derken kültürel Derneklerimiz kendi yörelerine ait kültürel zenginlikleri orada sergileyerek hem yörenin tanıtımını yapmaları hem de yörelerin kaynaşmalarını sağladık. Kültürel anlamda güzel bir yaz sezonu yaşadık. Tavşancıl Sahil Projemiz bitmek üzere bu senede İnşallah Anadolu Kültürleri programlarımızı Tavşancıl Sahilimizde yapacağız. Açık hava sinemalarıyla vizyondaki filmleri sinema akşamlarıyla halkımızla buluşturduk.

 

 

KÜLTÜR MERKEZİ BAŞLIYOR

 

 

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezlerinden biri olacak olan bu proje için 7 bina istimlâk edildi ve yıkıldı. Proje ihale aşamasında önümüzdeki günlerde temelleri atılacak ve kısa süre içinde bitecek. K.B.B. Başkanımıza İlçemize yapacak olduğu bu Kültür Merkezinden dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

 

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR

 

 

Batı kavşağı yıllardır yılan hikâyesine dönmüş ve trafikte maddi ve manevi kayıplara neden olan bölge idi. Kocaeli Valimizin ve KBB Başkanımızın öncülüğünde sanayicinin desteği ile bitirdik. Trafikte yaşanan sorunları engelledik ve İlçemize modern bir görünüm kazandırdık. Doğu kavşağının projesinde değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz ay Kocaeli Valimizin ve KBB Başkanımızın öncülüğünde Sanayici ile bir araya geldik. Doğu kavşağı da bittiğinde Yonca şeklinde yemyeşil ve trafikte yaşanan sıkıntılar giderilmiş olacak.

 

 

DEVLET HASTANESİ

 

 

Göreve geldiğim günden beri olmaz denilmesine rağmen büyük gayretler göstererek ilçemize kazandırdığımız Dilovası Devlet Hastanesi hepimize hayırlı olsun. Projesi belediyemiz tarafından çizilen hastanemizin İnşaat temeli atılarak hızla ilerlemektedir. Bu projenin hayata geçmesinde büyük katkısı olan Kocaeli Valimiz Ercan Topaca da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

 

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

 

Kocaeli Valimiz Ercan Topaca ve KBB Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde desteklerini hiçbir zaman esirgemediler, gösterdiğim her projeye destek verdikleri için kendilerine şahsım ve Dilovası halkı adına teşekkür ediyorum. Halk Meclisi Toplantısından sonra Başkan Cemil Yamanın vatandaşların ilgisinden ve hizmetlerin yapımından ve kullanımından memnun olduğu gözlendi.


Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR