• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

“Türkiye darda ve zordadır!”

Gebzeliler derneğinde konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir:

GÜNDEM 27.03.2015 14:06:00 0
“Türkiye darda ve zordadır!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzeliler derneğine ziyarette yaptığı konuşmada: “Eli kanlı teröristler sokaklarda ehliyet soruyor, kimlik soruyor, yol kesiyor, haraç topluyor. Türkiye darda ve zordadır. 7 Haziran sonrasında, MHP güçlü bir şekilde Mecliste olduğunda hep beraber göreceğiz” dedi.7 Haziran öncesi siyasi partilerin aday adayları seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyorlar. MHP Gebze ilçe teşkilatı da çarşamba akşamı milletvekili aday adayları ile Gebzeliler Derneğine bir çıkartma yaptılar. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Kemal Köse, Tunay Arı, MHP Gebze ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Gebzeliler Derneğini ziyaret ettiler.

 

“Eli kanlı teröristler sokaklarda ehliyet soruyor!”

 

Dernekte bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ''7 Haziran seçimlerine çok az kaldı. Biz de hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu akşam da sizlerin misafiri olduk. Burada bu akşam AKP'ye oy veren, bir başka siyasi partiye oy veren arkadaşlarımız var. Bizim söylediklerimizin AKP'ye oy veren, CHP’ye oy veren veya bir başka partiye oy veren arkadaşlarımızla hiç bir alakası yok. Bu söylediklerimiz tamamen Türkiye Cumhuriyetini idare edenlerin iyi idare edemedikleri, AKP, PKK iş birliğinin 21 Martta, bundan önceki gelen 10 maddelik mektubun dolma bahçe sarayında okutulmasıyla resmen tescillenmiştir arkadaşlar.

 

Türkiye asayiş konusunda, o bölgede asayişini onlara bırakmıştır. Eli kanlı teröristler sokaklarda ehliyet soruyor, kimlik soruyor, yol kesiyor, haraç topluyor. Kendi amirini, memurunu atıyor ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini tanımaz bir halde politikalarına devam etmekte. Hükümet İmralı’dan gelecek, Kandil’den gelecek mesajlarla ve Oslo’da yapılmış olan pazarlıklar sonrasında 7 Haziran seçimlerine kadar, böyle götürerek, 7 Haziran seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanı’nın dediği gibi 400 milletvekilini alarak, Anayasanın değişmez dediğimiz maddelerini de değiştirmeye teşebbüs edecek nokta da anlaşmışlar ve İmralı’daki hainin dışarıya çıkartılması, o bölgenin özerk bölge olarak ilan edilmesi şeklinde varılan anlaşmayı adım adım uygulamaya koymaktadırlar. Bundan dolayı artık bu siyasi parti meselesi olmaktan çıkmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dardadır ve zordadır.

 

“Çoluğumuzun, çocuğumuzun geleceğinin istikbali çalındı!”

 

17 Aralık ve 25 Aralıkta hırsızlıkları tescillenmiş olanlar, bunların hesaplarını mutlaka vermek zorundadırlar. Hepimizin çoluğumuzun, çocuğumuzun geleceğinin istikbalini çalmışlardır. Biz Bilallerin istikbalini değil, büyük Türk Milletinin istikbali için mücadele etmek, bunlardan bu hesabı sormak mecburiyetindeyiz. İşte bunun da sorulacağı, yapılacağı yer önümüzdeki 7 Haziran seçimleridir arkadaşlar.

 

Bundan dolayı inşallah büyük Türk milleti bu hırsızlara, soysuzlara bu ülkeyi İmralı’daki haine paye vererek ondan gelecek mektuplarla gece karanlığında kendine yol bulanlara bir dur demenin zamanı gelmiştir arkadaşlar. Onun için de inşallah ben Gebze'nin Muallim Köyü’nden içinizden bir ağabeyiniz, kardeşinizim. Siyasi bir beklentimiz yok. Allah rızası için mücadele ediyoruz.

 

“MHP bu ülkenin son demiridir, çimentosudur!”

 

 MHP bu ülkenin son demiridir, çimentosudur. Sizden bir defaya mahsus önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde bütün bu hırsızlıkların, yolsuzlukların, yapılan yanlışlıkların, ihanetlerin hesabını sorulması için güç ve destek istiyoruz. Eğer bize güç ve destek verirseniz, o parmağını sallayarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit eden alçaklar, MHP güçlü bir şekilde Mecliste olduğunda hep beraber göreceğiz. Sonrasında dersiniz ki.

 

Arkadaşlar biz verdik, siz böyle söylemiştiniz, ama biz verdik bundan sonra vermiyoruz deyip bir defaya mahsus MHP, ülkücü kadrolarını iktidara taşıyın diyoruz. 7 Haziran olmazsa olmaz seçimidir arkadaşlar. Bundan dolayı hepinizi MHP'ye güç ve destek veren bir hemşeriniz olarak bizi yalnız bırakmayın destekleyin. Böyle bir talebimiz var. Ben bundan dolayı böyle olacağına inancım tamdır.'' dedi. 

 

Köse: “Her gün 800 şehit vermişiz Çanakkale’de!”

 

Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir'in konuşmasının ardından MHP eski Kocaeli Milletvekili olan ve şu an ise yine MHP'den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Kemal Köse de yaptığı konuşmada '' Ben sözlerime 18 Martla başlamak istiyorum ben. 18 Mart 1915 yılında Çanakkale savaşında 253 bin vatan evladı şehit oldu. 253 bin kişi bir yılda şehit oldu. Bölerseniz 365 güne, her gün 800 şehit vermişiz Çanakkale’de. Oluk oluk kan akan Çanakkale’den konuşuyorum. Şimdi unutmayacağız, unutmadık. Unutmayacağız ve asla da unutturmayacağız. Biz tarihi boyunca oluk oluk kan akıtmış büyük bir milletin çocuklarıyız. Yılmaz Öztunalı’nın Büyük Türkiye tarihi kitabında 60 milyon şehit verdiğimiz yazılıyor. Alpaslan’ın Malazgirt Meydan Muharebesi’nden itibaren.

 

Yani Müslüman Türk Milletinin, Anadolu’yu vatan yapmak için başladığı o günden bu güne 60 milyon şehit vermiş milletin evlatlarıyız biz. Şimdi böyle bir milletin evlatları olarak, bize düşen görev ecdadımıza layık olmaktır. 30 yılda binlerce şehit vermişiz, onu da böldüğümüz zaman günde 1,1 şehit çıkıyor. Çanakkale’de her gün 800 şehit vermişiz, burada da günde 1,1 şehit vermişiz.

 

Bağımsızlığın bir bedeli var tabi. Anaların gözyaşı dökülmesin deniyor değil mi. Kim istiyor ki dökülsün. Kimse istemiyor ama bu vatanın düşmanları, bu milletin düşmanları, bu dinin düşmanları, ben inanıyorum ki kıyamet gününün sabahına kadar asla boş durmayacaklar. Bizimle her zaman didişecekler, ta ki bu toprakları elimizden alana kadar bu mücadeleleri sürecek. 

 

“Bu vatana göz dikmişler”

 

Bizim liderimiz baş buğumuz Alpaslan Türkeş, bugün ki liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Türk Milletine hep bu tehlikeyi işaret etmiştir. Adamlar bizden toprak istiyor. Verelim gitsin, ver kurtul. Sat kurtul. Verdik Ankara'dan ötesini, duracaklar mı bu sefer İstanbul'u isteyecekler. İstanbul bunların hayalleri. Nasıl biz Kabe’ye hacı olmak için gidiyoruz. Hristiyanlar da İstanbul'a gelip hacı olmak istiyorlar. Bu vatana göz dikmişler. Şimdi bir açılım süreci, Oslo’da başlamış. Bugünki MİT müsteşarımız Hakan Fidan, gidip orda görüştüğü daha sonra savcıların gel bakalım bize anlat ne görüştün dediğinde kanunla korumaya alınan Hakan Fidan'dan bu güne kadar Habur açılımı bu güne kadar gerçekleşen olaylara baktığımızda her şey ortada.

 

MHP yıllarca hep suçladık. Öcalan’ı getirdiniz asmadınız, eyvallah. Asamadık gücümüz yoktu, sayımız belliydi. Bizim 129 Milletvekili 1999'da onu asmaya yeterli değildi. Ama 3 sefer iktidar olan AK Parti birinci dönem 2002 363, ikinci dönem 2007 341,2011 327'le geldi. Asmadığı gibi, asamadığı gibi şimdi hepimiz bekliyoruz değil mi. Ne zaman salıverilecek. Bugün bir insan namus davasından cinayet işliyor ömür boyu hapis yatıyor. Bu kadar şehidin, bu kadar mazlumun katili, bebeklerin katili, hatta ahırdaki  hayvanlarımızın katili, öğretmenlerimizin, doktorlarımızın katili, mühendislerimizin katili. Kadın, erkek demeden insanlarımızı öldürülen insanlarımızın failini bırakmak doğru bir şey mi, değil. Efendim anaların gözyaşı dinsin eyvallah. Kime savaş istemiyor. Hiç bir insanımızın burnunun kanamasını istemiyoruz. 

 

“Bağımsızlığın da bir bedeli vardır!”

 

Ama bağımsızlığında bir bedeli vardır. Gerekirse biz bu bedeli ödemeye hazır bir milletiz. Devlet Allah’tan sonra en büyük. Devlet gider elindeki silahı alır, adalete, yargıya teslim eder. Cezası varsa çeker yatar gider. Devlet onun için vardır.  Biz Türk olmaktan gocunan insanlar mıyız? Elhamdülillah Türk’üz kardeşim. Daha önceki başbakan, şu anki Cumhurbaşkanı sıfır dediğimiz bu coğrafyada bütün devletlerle  kavgalı. Suriye’yle kavgalıyız, lrak’la kavgalıyız, Yemen’le kavgalıyız, Mısır’la kavgalıyız, Libya ile kavgalıyız, herkesle kavgalıyız. Hani 0 problem. Hani elimizi kolumuzu sallayarak gidecektik her yere pasaportsuz.  Sayın eski başbakan, bugün ki Cumhurbaşkanımız kimin koluna girdiyse başı belaya girdi o devletin.

 

Şimdi 7 Haziran 2015 seçimleri işte bunun için fırsat. Daha önce AK Parti, CHP ve başka partilere oy vermiş olabilirsiniz. Şimdi bize oy verin. Biz tek başımıza iktidar isteyen bir siyasi partiyiz inşallah diyorum. Gebze'de, Kocaeli'nde ve Türkiye'nin birçok yerinde aziz Türk Milleti MHP'ye oy verecektir. Çünkü gerçekten MHP'ye Türkiye'nin ihtiyacı vardır.

 

Bizim Türk Milletine ihtiyacımız vardır. Türk Milleti’nin de MHP'ye ihtiyacının olduğunu zannediyorum. Bu ülkede Ne Mutlu Türküm diyenin kime zararı var. 7 Haziran 2015 seçimleri gerçekten çok önemlidir. Bu güne kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Sizden emanet oy istemiyoruz, kalıcı oy istiyoruz. İnşallah iktidar olacağız. Türk Milletinin yüzünü güldürmek bizim boynumuzun borcudur. Türk Milleti gülecekse biz güleceğiz. Ağlayacaksa ağlayacağız hep beraber.

 

Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz olmalıyız. Türkiye bölünmeye gidiyor. Türkiye iç harbe gidiyor. Türkiye federasyonu konuşuyor. Türkiye özerkliği konuşuyor. Türkiye bebek katilinin önünde diz çöktürüldü. Türk milleti bu tiyatroyu bozmalı. Tiyatro bu beyler tiyatro. Bizim derdimiz vatan. Bu vatan bölünürse, biz bu geminin içerisindeyiz. Hepimiz Türkiye gemisindeyiz. Bir yerden delik açıldı mı, içine su girince o gemi batar. Devlet terör örgütünün önünde diz çökmez, diz çöktürür.'' dedi. Daha önce geleceği belirtilen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan ise önemli bir işi nedeniyle programa katılamadı.

 

 (Haber ve Fotoğraflar: MESUT IŞIK)

 


O tren İzmit’te de duracak

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi başladı

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

KADEM’den Gölcüklü kadınlara eğitim

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

KOTO’dan SEDAŞ’a Vezirçiftliği teşekkürü

İzmit’te "Yeni Nesil Yerel Yönetimler Akademisi" kuruluyor

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Babalar bu okulda eşleriyle doğuma hazırlanıyor

Geleceğin kadın şefleri ustalık belgelerini aldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

Evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli genelinde 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR