• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,28
  • EURO

    35,10% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2312,35% 1,54
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Galatasaray'dan galibiyet serisine devam

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig 23. hafta maçında Medipol Başakşehir'i 3-0 yenerek üst üste 4. galibiyetini elde etti

SPOR 3.02.2021 07:15:00 0
Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini Henry Onyekuru, Ryan Donk ve Mustafa Muhammed'in (penaltıdan) golleriyle mağlup eden sarı-kırmızılı takım, üst üste 4. galibiyetini elde etti.

Galatasaray, ligde Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep'ten sonra Medipol Başakşehir maçını da kayıpsız geçti.

Sarı-kırmızılı takım, sezonun ilk yarısındaki müsabakada da Medipol Başakşehir'i 2-0 yenmişti.

Galatasaray ligde puanını 45'e çıkartırken, Medipol Başakşehir ise 24 puanda kaldı.

Sahasında 8 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, sahasında oynadığı son 8 lig maçında rakiplerine yenilmedi.

Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'ndaki son 8 karşılaşmanın 6'sını kazanırken, 2'sinde berabere kaldı.

Mustafa Muhammed ilk maçında gol attı

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mustafa Muhammed, ikinci yarısında oyuna dahil olarak ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.

Mısır ekibi Zamalek'ten 1,5 sezonluğuna kiralanan 23 yaşındaki santrfor, 46. dakikada Peter Etebo'nun yerine oyuna girdi.

Mustafa Muhammed, takımının kazandığı penaltıyı 90+2. dakikada gole çevirerek, ilk maçında ağları havalandırdı.

Onyekuru'dan gollere devam

Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine dahil ettiği Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, ikinci maçında da ağları havalandırmayı başardı.

Nijeryalı futbolcu, geçen hafta ikinci yarıda oyuna dahil olduğu ve 2-1 kazandıkları Gaziantep maçında takımının gollerini atan isim olmuştu.

Henry Onyekuru, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da takımının ilk golünü atarak gol sayısını 3'e çıkardı.

Muslera penaltı kurtardı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Medipol Başakşehir'in maçın ilk yarısında kazandığı penaltıda gole izin vermedi.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Marcao ile topa yükselen Epureanu'nun yerde kalması sonrasında, VAR odasının uyarısı üzerine kenara gelerek pozisyonu izleyen hakem Arda Kardeşler, penaltı kararı verdi.

Turuncu-lacivertli futbolcu Giuliano'nun 22. dakikada kullandığı penaltıda yatarak soluna gelen topu kontrol eden Muslera, gole izin vermedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Daha da farklı olabilirdi. Mesele 3 puan almaktı. Onu aldığımız için mutluyum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 3-0 yendikleri maçla ilgili, "Daha da farklı olabilirdi. Mesele 3 puan almaktı. Onu aldığımız için mutluyum." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Terim, maçta iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek, "Galatasaray verimli ve keyifli bir maçı geride bıraktı. Bu kadar yoğun bir trafikte böyle bir cümle kurmam çok doğal olsa gerek. Bugün sevindirici olan, oyunu farklı profillerde oynamamız. Bundan önce direkt oyunla ilgili zaman zaman sıkıntılarımız vardı. Bugün bu eksikliğimizi hissettirmediğimiz bir oyun oldu." diye konuştu.

Maçın ilk yarısında rakiplerine fazla top vermediklerini anlatan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"İkinci devre pas yüzdesi rakibimizdeydi. İlk devre topun yüzdesi bizdeyken 1-0 öndeydik. İkinci yarı rakipteyken 2 gol daha bulduk. Hatta daha da farklı olabilirdi. Galatasaray bundan önce top kendisindeyken tehlikeli bir takımdı. Artık top rakipteyken de tehlikeli bir takım olduğumuzu söyleyebiliriz. Bir defa hakem çok iyi bir maç yönetti ama bizim aleyhimize verilen penaltıda arkasına eli değmiş, rakip de yüzünü tutunca öyle karar verdi. Baktığımızda rakibin penaltı dahil üç isabetli şutu var. İkinci yarı hiç isabetli şutu yok. Sonradan Halil de atabilirdi. Daha da farklı olabilirdi. Mesele 3 puan almaktı. Onu aldığımız için mutluyum. Elbette eksikliklerimiz var ama her gün daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Yeni katılan arkadaşlarımızla dinamizm ve enerjinin daha yüksek olacağı inancını taşıyorum."

"Verdiğim listenin büyük bir bölümü zaten yerine geldi"

Fatih Terim, ara transfer döneminde takıma gerekli takviyelerin yapılması için herkesin elinden geleni yaptığını aktararak, "Bir transferi daha geride bıraktık. Ancak her zaman istekleriniz yerini bulmuyor. Çok da doğal, her isteğiniz olmuyor. Ayrıca bazı isteklerimizin olmayışına alıştık. Orada pek günahımız yok. Burada başkanımız, Abdurrahim Albayrak, yönetimimiz, oyuncu izleme grubumuz ve sportif direktör departmanımızdan övgüyle bahsetmek istiyorum. Müthiş bir iş birliği içinde çalıştılar. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Gerek ekonomik olarak gerek mesai olarak kolay değil. Limit durumu var, paranız yok, gelirler çok az. Bunlar kolay işler değil. Benim verdiğim listenin aşağı yukarı büyük bir bölümü zaten yerine geldi. Gelmeyenlerle ilgili isteyene değil, gelmeyene niçin gelmediğini sormak lazım." ifadelerini kullandı.

Birçok şeyi ileriyi düşünerek yapmaya çalıştıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mümkün olursa yakın bir zamanda listemi açıklayacağım. Temmuz, ağustos transferi için söylüyorum. Herkes kağıdını kalemini hazır etsin, dikkatli not alsın. Transfer için zaman gerek, bu zamanı vermek lazım. Para gerek, onun toparlanması lazım. Gerçi bazen para da zaman da yetmez, başka şeyler gerekir. Allah ondan da geri koymasın bizi. Ancak bugün baktığımızda Mustafa'yı uzun zamandır istiyorduk. Yedlin bizim için iyi bir transfer oldu. 27 yaşında ve en yaşlı transferimiz o. Gedson için buradan Benfica Sportif Direktörü Rui Costa'ya çok teşekkür ederim. Kendisiyle ben de konuştum, teşekkür ettim. Önemli bir oyuncu, onu aldık. Gönül istiyor tabii başka yerlere başka oyuncular alalım ama bence ocak ayında yapabileceğimizin en iyilerini yapmaya çalıştık. Onyekuru zaten bizim kendi oyuncumuz gibi. Keşke daha önce getirebilseydik. Halil genç bir yeteneğimiz. Şöyle baktığımızda başkan, yönetim ve diğer arkadaşlarımız elinden gelen çabayı gösterdi."

Bu transfer döneminin Galatasaray camiasına çok önemli bir mesaj verdiğini aktaran Terim, "Bize, 'Arkadaşlar bir araya gelmek zorundasınız.' mesajını verdi. Tek vücut olma mecburiyeti var. Taraftarımız olmadan olmuyor. Onların nefesini ve gücünü hissediyoruz. Bu dönem, hangi yönetim olursa olsun herkesin yardım etmesi gerektiğini, beraber olmak gerektiğini bize bir kere daha hissettirdi. Çünkü dışarıyla eğer bir mücadele vereceksek, burada Galatasaray'ın bütün güçlerine ihtiyacımız var. Galatasaray çok büyük bir camiadır, bir araya geldiğinde çok daha büyük bir camia halini alır. Zaten hiçbir transfer yapmadığımız zaman da hayıflanan ve bahaneye başvuran bir adam değilim. Kabahatin kendimde olduğunu söyler, geçerim. İleride Galatasaray ve bize çok şey kazandıracak yetenek ve yaşta oyunculara yöneleceğimi söylemiştim. Bunu yakında açıklayacağım. Geri kalanı da bir sonraki dönemde yaparız. Futbol, dinamik bir oyun." ifadelerini kullandı.

"Takımıma güveniyorum, inanıyorum"

Fatih Terim, Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları derbiyle ilgili, "Her maç önemli ama derbi daha da önemli. Rakip sahada oynamamız veya burada oynamamız derbilerde çok fark etmiyor. Seyircili, seyircisiz oynuyoruz. Ben takımıma güveniyorum, inanıyorum. Çıkıp her zamanki futbolumuzu daha da inancı yüksek bir şekilde oynayacağız." şeklinde görüş belirtti.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmelerinin hatırlatılması üzerine Terim, "Her maçın hikayesi ayrıdır. Her maçın önemi de değişiktir. Geçen sene biz kazanmışız ama bir daha kazanırsak bu bir anlam taşır, daha da güzelleşir. Orada yenip, öne geçmeyi çok istiyoruz. İnşallah bunu başarırız, bunu başaracak güçteyiz." diye konuştu.

"Ozan ile gurur duyuyoruz"

Fatih Terim, İngiltere'nin Liverpool takımına transfer olan eski futbolcuları Ozan Kabak ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek, "Ozan'ın aramasına çok sevindim. 'İmzadan önce sizi aramak istiyorum.' deyince çok mutlu oldum. Galatasaray bir evladını çok kısa süre içinde genç takımdan alarak kendi takımında oynatıp, oradan Almanya ve ardından dünyanın en önemli takımlarından Liverpool'a gönderiyor. Bu da beni çok mutlu etti. Biz onunla gurur duyuyoruz ve başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, maçın ardından Medipol Başakşehirli futbolcu Youssouf Ndayishimiye ile saha içinde yaptığı kısa görüşmeyle ilgili soruya ise "Kendisine başarılar diledim. Biliyorsunuz kendisini biz de beğenmiş ve istemiştik ama başka takıma gitti. Başarılar diledim. İstediğimi ifade etmiştim. Bizim oyuncumuz olsun başka oyuncu olsun kimse için kötü bir şey düşünmeyiz. Bütün oyuncular bizim. Bizde ya da başka takımda olması hiçbir şey ifade etmez. Onunla karşılaşınca başarılar diledim, o da teşekkür etti." yanıtını verdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Maçın yıldızının Muslera olması, karşılaşmayı en iyi anlatan durumlardan biriydi

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-0 yenilen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Aykut Kocaman, galibiyet için yeterli fırsatları bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi.

Turuncu-lacivertli takımın başında ilk maçına çıkan Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Salgından sonraki süreçte bugün ilk defa başladık. Pek çok şey benzer, pek çok şey değişmiş ama şartlar bu. Bu, oyunları da etkiliyor. Taraftarın olmadığı ortam deplasmanda da olsanız fark etmiyor, oyunun genel çehresini çok değiştiriyor. Coşkuyu oluşturan en önemli faktör taraftarın varlığı, onun olmaması ilginç bir deneyim. Futbolun bütün unsurları için sıkıntılı bir durum." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir'in sezona dinlenemeden sıkışık bir maç trafiğiyle başladığını ve bunun takımı olumsuz etkilediğini aktaran Kocaman, şunları kaydetti:

"Yüksek öz güvenin de etkisiyle ilk 8 haftalık periyotta kendi ortalamasının altında da olsa kabul edilebilecek bir durumda bulundular. Ortalaması böyle bir trafikte makul sayılabilirdi. Gençlerbirliği maçından sonraki süreçte bugün 14. maç, sadece 2 galibiyet var. Ciddi bir yorgunluğun içindeler, zihinsel bir yorgunluk olduğunu düşünüyorum. İlk antrenmanda ve maç öncesi gözlemim buydu, bu maçı oynadıktan sonra bu konuda düşüncelerim daha da pekişti. Çok kolay gol yiyen bir takım haline geldi. Son 6 yılda hep ilk 4'ün içinde olmuş, temel özelliği son derece düzenli ve az gol yiyen bir takım olmasıydı. Fakat bu son süreç, mental yorgunlukla beraber bunu tersine çevirdi."

Karşılaşmaya bu psikoloji nedeniyle ikinci bölgede oyunu kabul ederek başladıklarını belirten Kocaman, "Top Galatasaray'daydı. Ana plana geçince yavaş yavaş rakibi itmeye başladık. Özellikle ilk yarıda kuvvetli ataklar yaptık. Öne geçmek için yeterli fırsatları bulduk, değerlendiremedik. Devrenin sonuna kadar ceza sahamıza hemen hemen hiç giremediklerini söyleyebilirim. Donk'un yaptığı inanılır gibi değil. Altı kişiyi geçen, metrelerce uzaklıktan bir yay gibi giden orta inanılır gibi değil. Onyekuru'nun beyniyle yaptığı vuruş kalemizde sonuçlandı. Her şey çok iyi giderken geriye düşmek var olan ortamı biraz daha sıkıntılı hale getirdi. İkinci yarı oyunun kontrolünü ele geçirdik. Galatasaray kalesine daha kolay gittik. Oyunu çevirecek pozisyonlar oldu ama yine beceremedik. Galatasaray'ın kornerden bulduğu golden sonra maçı çevirme ihtimalimiz çok azalmıştı. Birkaç tesadüf arka arkaya gelmeliydi. Maçın yıldızının Muslera olması, karşılaşmayı en iyi anlatan durumlardan biriydi." şeklinde konuştu.

Hakem yönetimini de eleştiren Kocaman, "Yorumcularımızın çoğu uzun zaman dinledim tabii ki genel olarak hakemlerden konuşulmasını istemiyor ama bıraktığım gibi olan ve olmayan şeylerden biri şu, Onyekuru'nun üçüncü gol öncesindeki penaltısında oyuncumuz tüy gibi değdi herhalde ayağına. Hafif bir teması var mı yok mu bilmiyorum ama çat diye penaltıyı verdi. Topu önüne almaya çalışan Demba Ba'yı Donk itince penaltıyı vermedi. Standardı merak ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Aykut Kocaman, "İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transferi öncesinde Medipol Başakşehir'le prensip anlaşmasına vardınız. Transferine onay verdiniz mi?" sorusuna ise, "Başakşehir'e gelmeden önce transferinde bayağı bir yol alınmıştı. O saatten sonra döndürmek herkesin kaybına olacak bir durumdu. Oyuncu, kulübümüz ve almak isteyenler için. Oyuncu gitmeyi kafasına yerleştirdiyse onaylama ya da onaylamama durumunda oluşturacağı durumu iyi tespit etmek gerek. Bu konuya açıkçası çok müdahil değilim." yanıtını verdi.

Maçın özeti

16. dakikada Giuliano'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Gulbrandsen'in sert şutunda, kaleci Muslera meşin yuvarlağı üstten kornere attı.

18. dakikada Galatasaray ceza sahasında Marcao ile topa yükselen Epureanu yerde kalırken, Medipol Başakşehirli futbolcular penaltı beklentisiyle hakem Arda Kardeşler'e itirazda bulundu. VAR odasının uyarısı üzerine kenara gelerek pozisyonu izleyen Arda Kardeşler, penaltı kararı verdi. 22'nci dakikada Giuliano'nun kullandığı penaltıda, soluna uzanarak meşin yuvarlağı kontrol eden Muslera, gole izin vermedi.

35. dakikada Deniz Türüç'ün soldan kullandığı kornerde, ceza sahasında iyi yükselen Duarte'nin kafa vuruşunda, kaleci Muslera topa sahip oldu.

45. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Donk'un sağdan uzun ortasında, ceza sahasında savunmanın arkasına kaçan Onyekuru'nun altıpas çizgisi üzerinden kafa vuruşunda, top ağlarla buluştu.

Galatasaray, maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarı hakemin işaretiyle başladı.

55. dakikada Belhanda'nın sağdan kullandığı kornerde altıpas önünde iyi yükselen Mustafa Muhammed kafa vuruşunu yaptı, top yandan auta çıktı.

57. dakikada Mahmut Tekdemir'in pasıyla savunma arkasına sarkarak sol çaprazdan ceza sahasına giren Gulbrandsen, Donk'tan sıyrılarak açısını düzelttikten sonra vuruşunu yaptı. Uygun durumdaki Gulbrandsen, meşin yuvarlağı auta atarak takımı adına beraberliği sağlayamadı.

64. dakikada Galatasaray, farkı 2'ye çıkardı. Belhanda'nın sağdan kullandığı kornerde altıpas önünde iyi yükselen Donk, kafayla topu ağlara gönderdi: 2-0

74. dakikada Linnes'in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Belhanda, meşin yuvarlağı düzeltir düzeltmez sert bir şut çıkardı. Kaleci Mert Günok direk dibinden topu kornere çeldi.

90+1. dakikada sarı-kırmızılı ekip penaltı kazandı. Sol kanatta topla buluşan Onyekuru, Muhammed Emin Sarıkaya'dan şık bir şekilde sıyrılarak ceza sahasına girdi. Nijeryalı oyuncu, geriden gelen Muhammed Emin'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi. 90+2'nci dakikada penaltıyı kullanan yeni transferlerden Mustafa Muhammed, fileleri havalandırdı: 3-0

90+4. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Halil Dervişoğlu'nun vuruşunda, top kaleci Mert Günok'tan döndü.

Müsabaka, sarı-kırmızılı ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.AA


Hijyen ve Dezenfeksiyonun Öncüsü

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR