• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Demircan: Bir seçim biter, öbür seçim başlar

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bizim genel değerlendirmemiz bir seçim biter aslında öbür seçim başlar" dedi.

POLİTİKA 2.07.2018 07:39:00 0
Demircan: Bir seçim biter, öbür seçim başlar

24 Haziran seçimlerinde seçmenin verdiği mesajı aldıklarını belirten Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçimin değerlendirmesini yaparak yeni seçimler için çalışmaya başlayacaklarını söyledi. 
AK Parti Samsun 76. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, seçimlerde emeği geçin parti teşkilatına teşekkür ederek 2019 yerel seçimlerinin çalışmalarına şimdiden başlamaları gerektiğini söyledi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayları Caner Göktepe, Elif Coşkun Bilgin ve AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı selamlama konuşması yaptı. 
Seçim süresince çok çalıştıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samimi olarak söylemek istiyorum. 2 defa seçime girdik. Ben kendi seçim dönemimde bile hastane gitmedim ama 24 Haziran seçimlerinde resmen bir aday gibi elimizden geleni yaptık. 3-4 tane serum dahi taktırdım. İnşallah sonuçlar memleketimiz için hayırlara vesile olur. Seçimlerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birliktelik içerisinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi. 
24 Haziran seçimlerinde gösterilen gayretli çalışmalardan ötürü 17 ilçe teşkilatının her kademesinde görev yapan tüm üyelerine teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim sonuçlarının demokrasimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Başkanlık edecek Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçen aziz milletimizden Allah razı olsun. Recep Tayyip Erdoğan Başkan olmasın, AK Parti meclis çoğunluğunu elde etmesin diye emanet oy verenlerin hesapları tutmamıştır. Bundan 50 yıl önce parti programlarına özgürlüğü, demokrasiyi, ekonomik kalkınmayı, hedef koyan partinin devamı olan parti liderinin önceki liderine, partililerine, ülkesine ve milletine ihanet etmesine rağmen başta kendi sandığı olmak üzere bütün sandıklarda kalmış, ancak kritik yerlerde almış olduğu yüzde 1'lik oylarla yıllardır mücadele ettiği Cumhuriyet Halk Partisi'ne hak etmediği milletvekilliklerini kazandırmıştır. Seçim sonuçlarına göre; biz milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve teşkilatımız mutlaka özeleştirisini yaparak yerel seçimlere hazırlanmalı halk ile diyalog arttırılmalı, çalışma konuları belirlenmeli, sonuç alma noktasında ısrarla takip edilmeli, hükümetle köprüler sağlam kurulmalı ve buna göre seçim stratejileri belirlenerek yarından itibaren uygulanmalıdır. Yeni bir hükümet modeline geçeceğimiz bugünlerde sadece hükümetin meclisin güçlü olması bizleri 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımayacağı yerel yönetimlerinde mutlaka hükümete destek olacak şekilde AK Parti çatısı altında toplanmalıdır. Yerel seçimlere az bir zamanın kaldığını göz önünde bulundurarak Belediye Meclis üyelerimiz, Belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız fikir birliğinde görevlerini icra etmeli, dağınık bir yapı görüntüsü verilmemelidir. Genel hizmetlerin yapılması seçmen nezdinde yüzde yüz itibar görmediğini insanların iline, ilçesine, mahallesine dokunan hizmetleri de arzuladığını düşünürsek şehrimizin beklentilerini mutlaka iyi değerlendirmelidir. Yatırım yapılabilmesi, istihdam sağlanabilmesi için Samsun'un 30 yılını karşılayacak yeni sanayi alanlarını oluşturulması başta olmak üzere alt yapı yeni çevre yolları ısrarla takip edilip hayata geçirilmelidir. Bugüne kadar hükümetimiz ve yerel yöneticilerimiz tarafından Samsunumuza pek çok faydalı projeler hayata geçmiştir. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği olan, gayret gösteren önceki dönem teşkilatlarımıza, belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, milletvekillerimize, bakanlarımıza, şimdiki Bakanımız Ahmet Demircan'a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 
Bundan sonra daha fazla çalışmaları gerektiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye’nin geleceğine, tarihi hedeflerine imza atacak bir büyük siyasi kitle partisiyiz. Bunun için Allahımıza her fırsatta hamd ediyoruz. Seçimi kaybedenlerin zaten işi yok. Onlar şimdi evlerinde köşeye çekilmiş oturuyorlar. Bizim işimiz var. muhalif partilerin işi yok. Biz büyük bir davanın sorumlularıyız. Sorumluluğumuz büyük. Bunun bilincinde olarak, seçim süreci boyunca kutlu davamıza katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. 
Seçim sonuçlarına göre yol haritası belirleyeceklerini belirten AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "24 Haziran seçimleri öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Hamd olsun büyük bir zaferle çıktık. Seçimleri analiz etmek ve sonuçlarına göre yeni yol haritası belirlemek bizim her dönem yaptığımız çalışmalarımız. Çalışmalarımıza başladık. Aynısını Samsun’da da yapacağız. Seçimin asıl kazananı milletin iradesidir. Buna inanan ve milletle beraber omuz omuza yürüyen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başarımız çok büyüktür. Sandık oranlarımıza baktığımızda 'biz mesajı aldık' demişti. Bunlar bizim için çok önemli" diye konuştu. 
AK Parti ailesinin büyük bir teşkilat olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Biz gerçekten büyük bir davranın, büyük bir mefkürenin siyasi parti olarak teşkilatlanmış, liderinin altında bütünleşmiş, bu millete hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan mükemmel bir teşkilatız. Çalışmalarımızı bu teşkilat anlayışı, birlikteliği ile sürdürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızın neticeleri milletimiz tarafından görüldü, bilindi ve gerekli taktiri milletimiz bize sundu. 24 Haziran seçimleri bir erken seçimdi. Aslında milletimiz bu seçimin kararını bir yıl önce vermişti. Milletimiz sistem değişikliği kararını vermişti 16 Nisan 2017’de almıştı. Şimdi 24 haziran’da bunu uygulama kararı verdi. Milletimiz için seçimin neticeleri hayırlar getirsin inşallah. Bu coğrafyada Türkiye'nin güçlenmesi gerekiyor. Türkiye içerisinde bulunduğu bu coğrafyada daha da güçlenmek zorunda. Türkiye, 16 yıllık AK Parti iktidarında, yönetim anlayışındaki zihniyetin değişikliğini başarmıştır. Sonra sistemdeki dönüşümde şimdi bu seçimde hayata geçirildi. Bundan sonraki dönemde yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile tanışıyor ve bununla yoluna devam edecek. Bu yeni sistem Türkiye’nin daha hızlı yol almasını sağlayacak. Biz şimdi 24 haziran seçimlerini bir tarafa bırakıyoruz. Elbette bu seçimin değerlendirmesini yapacağız. Milletimizin bize verdiği mesajı en iyi şekilde okuyacağız. Ancak bizim genel değerlendirmemiz bir seçim biter aslında öbür seçim başlar. Şimdi süre olarak önümüzde 9 aydan az bir süre var. O zaman önümüzdeki seçimin çalışmaları şimdiden başlamıştır. Biz teşkilat modelimize uygun bir şekilde, bu yeni seçimin çalışmalarını en iyi şekilde sürdürürsek, bilelim ki yerel yönetimlere ilgili seçim neticemiz milletimizin arzu ettiği netice olarak ortaya çıkacaktır" dedi. 
Toplantıya ayrıca; Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe belediye başkanları, AK Parti ilçe Başkanları katıldı. 


Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR