• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Davutoğlu: Mutlaka Dokunacağız, Hiçbir Yere Kaçamazlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bombacı teröristleri destekleyenlere mutlaka dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar." dedi.

GÜNDEM 3.05.2016 12:51:00 0
Davutoğlu: Mutlaka Dokunacağız, Hiçbir Yere Kaçamazlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Dokunulmazlık konusunda HDP'li vekillere yüklenen Davutoğlu, "Diyarbakır Ulu Cami'nin kardeşi Bursa Ulu Cami'de bomba patlatanları destekleyen vekillere dokunulacaktır." dedi.

"AK PARTİ NESİLLERCE ÖDENEN BEDELLERİN NETİCESİDİR"

"Sizlerle birlikte aynı davaya hizmet etmeyi hayatımın en büyük mazhariyeti sayıyorum. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kuruculuğundaki AK Parti mensubu olmaktan şeref duyuyorum. Türkiye'nin hukukunu koruyan bu harekete hizmetten daha kıymetdar daha önemli hiçbir şey yoktur. Bu hareket tüzüklerle, kurumlarla, mevzuatla, prosedürle varlık kazanmış bir partiden çok daha fazlasıdır. Bu haraket tarihi yürüyüşümüzün adıdır. Nesillerce ödenen bedellerin neticesidir AK Parti. Hiçbir makama, mevkiye kurban edilmeksizin korunacaktır. Biz bu ülkeyi, bu vatanı, bu devleti büyük bedeller ödeyerek koruduk ve savunduk. Bu ülke adaletin ve merhametin ürünüdür. Bu toprağa aşkla, imanla, sadakatla bağlı bir kadroyuz. Bu ülkeye hizmet etmekten daha ulvi bir dava tanımıyorum. Biz kritik kavşakları milletin asli gündemini ıskalamayarak dosdoğru bir siyasi kararlılıkla geçtik.

"ÜLKEMİZİN İSTİKRARINA VE İNSANLARIMIZA SALDIRDILAR"

AK Parti'nin sonu geldi diyerek çığlık atanları hatırlıyoruz. Onlar aslında milli iradenin sesinin yeniden kesilebileceğine, siyasetin üzerinde yeniden vesayet hesapları yapılabileceğine seviniyorlardı. Ama heveslerini kursaklarında bıraktık. Elimizi taşın altına koyduk. Diğer partiler görevden kaçarken milletin verdiği göreve baş koyduk. Ülkemizin istikrarına, insanlarımızın istikrarına saldırdılar. Siyaset mühendisliklerine izin vermeyerek bugünlere geldik. Gizli planlara karşı biz dik durduk. Madem ki Türkiye saldırı altındadır, karşılarına çıkmak bizim görevimizdir dedik. Milletin oylarıyla hep beraber destan yazdık. Bunu sizler başardınız, bizler başardık. Sorumluluk duygusuyla, ilkeli siyasetimizle kazandık. 2002'den bu yana sürdürdüğümüz atılımları yeni reformlarla devam ettirdik. Türkiye'ye yakışan özgürlükçü, demokratik, adil bir anayasa sözü verdik, inşallah bu sözümüzün gereğini yerine getireceğiz.

"İKTİDARIMIZI ELEŞTİREBİLİRLER AMA MİLLETLE AŞKIMIZI..."

Türkiye'yi bir şiddet sarmalı içine çekmek, kaos oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Türkiye bunlara karşı hakettiği cevabı verebilecek güçtedir. Yapılan her saldırı bizi derinden üzse de emin olun hakettikleri cevabı alıyorlar. 7 Haziran'da ortaya çıkan siyasi tablo karşısında kanlı ellerini ovuşturan şer odakları hakettikleri cevabı aldılar, almaya da devam edecekler. Bu hareketin en önemli özelliği başından sonuna yerli ve milli durmasıdır. Bize her türlü eleştiriyi getirebilirler. Bizim bu topraklara aşkımızı, milletle aramızdaki bağı asla sorgulayamazlar. Eski Türkiye hedeflerini yeniden açmak isteyen sanal şarlatan ve müfretilerin fitne ve fesadından geçmişte olduğu gibi bugün de bizi Rabbimiz korusun. Allah'ın izniyle küresel güçlerin çakma ve yerli versiyonlarına asla pabuç bırakmayız. Bizler gözümüzü Türkiye'nin büyük hedeflerine dikmişiz. Reformları ve atılımları birer birer hayata geçiriyoruz. Hiçbir ilimize elimiz boş gitmiyoruz. Mardin'e, Diyarbakır'a, Van'a, Bingöl'e, Manisa'ya, Düzce'ye, Antalya'ya, Muş'a toplu açılışlarla gittik.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI HER YERDE MİLLETİYLEDİR"

Varto'da çocuklarla futbol oynadım. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı her yerde milletiyle buluşur. Hiçbir vatandaşımız devletin hizmetinden mahrum kalmasın istiyoruz. Türkiye ekonomisini 14 yılda şaha kaldırdık, küresel ekonomide yukarılara taşıdık. Tüm karamsarn senaryolara rağmen bu kalkınma devam ediyor, devam edecek inşallah. Yerli ve yabancı yatırımcının Türkiye'nin potansiyeline olan güveni daha da arttı. Yabancı yatırımcı toplamda 2,6 milyar üzerinde alım yaptı. Türkiye'yi 34 yılın ardından tek haneli enflasyonuyla biz tanıştırdık. Nisan ayının enflasyonu yüzde 6,57 seviyesine kadar düştü. Bu son üç yılın en düşük seviyesidir. Bu istikrarın, kararlılığın, AK Parti hükümetlerinin işini ne kadar iyi yaptığının göstergesidir. Birileri bizi sığ gündemlere hapsetmeye çalışıyor olabilir. Bizi yavaşlatmalarına asla izin vermeyeceğiz. Milletimizle kucaklaşmaya, koşuşturmaya durmaksızın devam edeceğiz. Bu dava bu ülkenin, bu toprakların istiklal davasıdır. Sadece ve sadece Türkiye için siyaset yapıyoruz, milletimizin refahı ve huzuru için siyaset yapıyoruz.

"MUTLAKA DOKUNACAĞIZ"

Diyarbakır Ulu Cami'nin kardeşi Bursa Ulu Cami'de bomba patlatanları destekleyen vekillere dokunulacaktır. Dokunulmazlık konusunda mangalda kül bırakmayanlar şimdi milletvekillerimize saldırıyor. Terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar. Mutlaka dokunulacaktır.

"ANA MUHALEFETİN ORTAYA KOYDUĞU TABLO SİYASİ ŞİZOFRENİDİR"

Terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır. CHP ve HDP aynı çabanın içindeler. Ana muhalefet siyasi bir drama dönüşüyor, ülke için hiçbir değer ve söylem üretmiyor. Sayın Kılıçdaroğlu'ndaki tutarsızlık kendi parti içinde bile rahatsızlığa yol açıyor. Partisinden bazı milletvekilleri teröre destek çıkıyor ama o sesini bile çıkaramıyor. Galiba o milletvekilleri Kılıçdaroğlu'nun hakim olamadığı bir denklemle hayatını sürdürüyor. Karşı karşıya olduğumuz şeyin adı nettir; bunun adı siyasal şizofrenidir. Hastalıklı bir siyasetin ürünüdür. Bütün bu dava, faaliyetler, teşkilatlar, toplantılar, tüzükler, kurallar sadece sadece sırat-ı müstakim olmak içindir. Onun önüne geçen hiçbir kurulu, anlayışı kabul etmiyoruz. Allah sırat-ı müstakimden ayırmasın. Zerre kadar hayrın da zerre kadar şerrin de hesabının olduğuna inanıyoruz. Milletin emanetini taşımakta olduğumuzu asla unutmayacağız. Silopi'de kulağıma eğilip 'Bizi yalnız bırakmayın' diyen amcayı da, Bergama'da yağmur altında bizi bekleyen teyzeyi de unutmayacağız. Gençliğimizin hayallerinin çalınmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

"BİZ SAĞIMIZDA SOLUMUZDA DOSYA TUTANLARDAN KORKARIZ"

Bizim sağımızda solumuzda defter tutan, dosya tutanlar için yaşıyoruz. Hepimiz önce bu iki dosya yazıcısından korkalım. Allah'tan korkalım, başka hiçbir şeyden korkmayalım. Bu geceki mubarek Miraç Kandili mubarek olsun. Dünyanın her köşesinde zorluklar yaşayan mazlumlara dua edelim. Allah hiçbirimizi kendi heva ve hevesine zebun olanlardan eylemesin. Vakitler hayrola, hayırlar fethola, şerler defola. Allah yâr ve yardımcınız olsun."


O tren İzmit’te de duracak

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi başladı

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

KADEM’den Gölcüklü kadınlara eğitim

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

KOTO’dan SEDAŞ’a Vezirçiftliği teşekkürü

İzmit’te "Yeni Nesil Yerel Yönetimler Akademisi" kuruluyor

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Babalar bu okulda eşleriyle doğuma hazırlanıyor

Geleceğin kadın şefleri ustalık belgelerini aldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

Evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli genelinde 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR