• BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54

Cumhurbaşkanı güzellik uzmanlarıyla buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet' programında konuşma yapıyor.

POLİTİKA 29.03.2017 12:05:00 0
Cumhurbaşkanı güzellik uzmanlarıyla buluştu

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güzellik uzmanlarıyla ilgili Bakanlar Kurulu'nda kararı onaylayacağını söyledi, salondaki kadınlar uzun süre Cumhurbaşkanı'nı ayakta alkışladı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"EVET DEDİĞİNİZ İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

"Bugüne kadar milletin evine, Külliye'ye her kesimden insanımız gelmiştir. Bugün de siz güzellik uzmanı esnaflarımızla birlikteyiz. Güzel bir Türkiye için "evet" dediğiniz için her birinize şükranlarımızı sunuyorum. Bizim medeniyetimiz, güzeli, iyiyi, doğruyu, hayırlıyı inşa medeniyetidir. Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde, insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Kendi medeniyetimizin ve kültürümüzün sınırları içerisinde bu çalışmalarımızın yürütülmesini ben çok isabetli buluyorum.

MÜJDEYİ VERDİ, SALON AYAKTA ALKIŞLADI

Sizlerin de sorunlarınızın çözümü konusunda şüphesiz ki yapmak görevimizdir. Her esnafımız gibi sizlerin de sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapmalıyız. Referandum kampanyası nedeniyle fırsat bulamamıştık. Sayın başbakanımız bugün gelecek ve Bakanlar Kurulu kararını bugün onaylayacağım. Bu görevin bugün yerine geliyor olması benim için ayrı bir mutluluk vesilesidir. Huzurlarınızda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tabii bizim için bir görevdi ve bugün yerine gelmesi bizim içinde ayrı bir mutluluk vesilesidir. Bu vesileyle Sağlık Bakanıma, İçişleri Bakanıma, Milletvekilimiz Öznur kardeşime, huzurunuzda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. STK olarak Sayın Abdülkadir bey kardeşime teşekkür ediyorum.

"16 NİSAN'DAN SONRA DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE OLACAK"

Ülkemizde pek çok kişi, "16 Nisan'dan sonra ne olacak?" sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı verecek olan sizlersiniz. Söyleyin, "Daha güzel bir Türkiyeolacak." Bazı gerçekler var ki, gözü olup görmeyenler, kulağı olup duymayanlar oluyor. Örneğin, biz 14 yılda sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Göreve geldik, 100 gün oldu. Daha 100 günde Türkiye tırmanmaya başladı.

"TÜRKİYE 14 YILDAN BU YANA SESSİZ BİR DEVRİM YAŞADI"

14 yıldır bu ülkede bizler sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu ben söylemiyorum, bunu bize bugün saldıran Batı konuşuyor. Göreve geldik 100 günlük bir program yaptık. 100 günde Türkiye sıçramaya başladı. Milli gelirimiz 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çıkmış vaziyette. Yani adama sormazlar mı, on yıllar boyu bu ülkede bizi 3 bin 5 bin dolarlarda niye süründürdünüz diye sormazlar mı? Bunu onlara sormak lazım.

"O ZAMAN SSK'NIN BAŞINDAKİ ZAT 10 YIL ÖNCE DAHA İYİYDİ DİYOR"

Annem sıra beklemesin diye hastaneye numara almaya giderdim. Doktor reçeteyi yazardı, ilacın yarısı vardı yarısı yoktu. Hele hele bir de SSK'lı olarak hastaneye gittiğim zaman, Kasımpaşa'da oturuyordum. Okmeydanı SSK'ya giderdim. Hijyen şartları olmayan bir hastaneydi. Şu anda ana muhalefetin başındaki zat oralarda genel müdürlük yaptı. Rahmetli Savaş Ay'ın programında orada kolunu kaybeden yavrunun akıbetini hep birlikte izledik. Kan revan içinde olan hastaya götürülen ördekler vardı. Odalara girilmezdi, her yer pislikti. Çarşaflar, yastıklar rezaletti. Hele hele siz hanımların çok hassas olduğu bu konularda bu tür hastanelerde yattınız mı? Oranın genel müdürü olan zat "10 yıl önce bugünler daha iyiydi" diyor.

"GELDİĞİMİZDE 75 ÜNİVERSİTE VARDI, BUNU 181'E ÇIKARDIK"

Genel müdürlük gibi bir makama geliyorsunuz, 10 yıl önce daha iyiydi diyorsunuz. Şecaat arzederken sirkatini söylüyor. Biz aldığımız Türkiye'yi ileri götürdük. 3 bin 500 dolardan aldık 11 bin dolara götürdük. 4 temel direk dedik; eğitim, sağlık, adalet, emniyet... Daha sonra buna ulaşım, enerji, gıda tarımı ilave ettik. Samami olarak söylüyorüm; geldiğimizde 75 üniversite vardı şimdi 181 üniversite vardı. Üniversitemiz olmayan ilimiz yok. 270 bin derslik yaptık.

"BİZLER RENKLERİ BİRBİRİNE KARIŞMIŞ TEKSİR KAĞITLARIYLA OKUDUK"

Ben 75 kişilik sınıfta okudum. Dedik ki böyle eğtiim olmaz. Geldiğimizde dersliklerde 75 öğrenci vardı. Şimdi hamdolsun 30'un altına düştük. Yatırımı insana yapacağız, vasıflı insan yetiştireceğiz. Burs-kredi tarihinde olmadığı şekilde veriyoruz. Sıraların üzerinde yavrularımızın kitaplarını ücretsiz olarak koyduk. Biz kitapevlerinde kitap bulamazdık. Teksir makinalarında teksir kağıtlarında, mürekkep birbirine karışmış notlarla okuduk. Çalakalem aldığımız notlarla okuduk. Şimdi böyle bir sorun var mı?

"BİZ VATANDAŞIN DERDİNİ ÇÖZEMEZSEK BU HAYAT BİZE HARAM OLSUN"

Şimdi şehir hastanelerine başladık. İşte Mersin, Yozgat, Isparta'yı açtık. Önümüzde sürekli bu açılışlar devam edecek. 30 büyük şehirimizde ve bazı illerimizde şehir hastanelernii açmaya devam edeceğiz. Bizim derdimiz var. Biz bu millete aşığımız. Biz vatandaşımızın derdiyle dertlenemez, o problemi çözemezsek bu hayat bize haram olsun. Biz Çapa'nın dışında hasta sedyesi ile götürülen hastaları biliyoruz. Biz artık orada araçlarla taşınsın istiyoruz, elle taşınan değil. Bu medeni olmanın işaretidir.

"DÜN HAYIR ÇADIRINDA SORDUM: NİYE, NEYE HAYIR DİYORSUNUZ"

Dün hayır çadırına gittim. Niye hayır diyorsunuz dedim. Ne dediler biliyor musunuz: Çağdaş bir Türkiye için dediler. Peki neyiniz eksik dedim, cevap yok. Dedim ki, baş kardeşim sloganik konuşmayalım. Neyi niye yapıyoruz bunu bilelim. Şu anda Türkiye'de, bulunduğumuz yer Tarabya. Bakın şurada Yavuz Sultan Selim Köprüsü var. Üçüncü köprü. Bu köprü dört gidiş, dört geliş. Şimdi buna hızlı treni ilave ediyoruz. Oradan bir tanesi atladı, niye Yavuz Sultan Selim Köprüsü adını koydunuz. Siz ayrımcılık yapıyorsunzu dedim. Bu çok ayıp dedim, üzüldüm. Yavuz Sultan Selim döneminde Osmanlı 15 milyon kilometre karelik topraklara sahipti. Böyle bir sultanın ismini oraya vermekten daha doğal ne olabilir? Biz bunu senin düşündüğün gibi düşünerek oraya bu ismi vermedik. Bu hünkara yakışır diye verdik.

"BUNLAR DA YETMEZ DEDİK, KANAL İSTANBUL'UN HAZIRLIĞINI YAPIYORUZ"

Neyi, neden, nasıl, bu soruyu kendimize sormazsak cevabını bu şekilde alıyoruz. Hatırlayın bunlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne hayır dediler. Bu millet yapar mı yapar. Ecdadım Fatih gemileri karadan yürüttü biz de trenleri denizin altından yürütürüz dedik. Sonra Avrasya Tüneli'ni yaptık. Şimdi üç katlısını yapıyoruz. Gidiş, geliş, bir katından da raylı sistem. Bunlar da yetmez dedik, inşallah bir de Kanalistanbul'un hazırlıklarını yapıyoruz. Boğazın yükünü hafifletip Karadeniz'i Marmaray'a bağlayacağız. Benim meşhur çılgın projem bu...

"BATI'NIN YÖNETİCİLERİ NİYE BİZİ KISKANIYOR? İŞTE BU YÜZDEN"

25 tane havalimanımız vardı şimdi sayı 59 oldu. Ulaşımda 79 senede 6 bin 100 km yol yapıldı. Biz 14 senede 19 bin km. yol katettik. Eskiden uçağa binemezdik, şimdi uçak yolculuğu bizim için otobüs yolculuğuna döndü. Evinden çıkıyorsun yarım saat mesafede havalimanına ulaşıyorsun. Başbakanımız her zaman söylüyor; havalimanı halkın yolu oldu. Dünyanın bir numaralı havalimanını İstanbul'a yapıyoruz. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah bitireceğiz. Yıllık kapasitesi 90 milyon. İnşallah 2023'de bu kapasite 150 ila 200 milyona çıkacak. Niye bizi Batı'nın yöneticileri kıskanıyor. İşte bundan kıskanıyor."


İzmit Belediyesi’nin yeni kadrosu hazır

Büyükakın: Daha güzel bir Kocaeli için yeniden yola çıktık

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

İşte Hat 161'in yeni güzergahı! Hat 41 ile çalışacak...

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Gölcük’teki atıl iş merkezi eğitim yuvası oldu

Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı oldu

Başkan Ömeroğlu’ndan muhtarlara: "Telefonlarınız 24 saat açık olsun"

Gebze’nin yeni merkezi hasta kabulüne başladı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

"Hayatın İçindeyim" zirveye çıkardı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Derince yaza hazırlanıyor

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

Takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

Kar maskesi takıp 19 yaşındaki genci öldüren 2 şahıs tutuklandı

Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Nihal Candan'a tahliye kararı

Bakan Mehmet Şimşek'in gözü makam araçlarında

İsrail saldırısında öldürülen annesinin rahminden kurtarılan bebek hayatını kaybetti

Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralama ilanlarına karşı vatandaşları uyardı

Öğretmene yumruk atan veli tutuklandı

Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

NakitCoins: Güvenli Kripto Para Alım Satım Platformu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

PFDK’dan, Ümraniyespor ve Kocaelispor’a ceza

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR