• BIST 100

    9777,04%0,57
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Chp’ye Siha Ve ’Kavgaysa Kavga’ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla ilgili CHP'den yapılan açıklamalara tepki göstererek, "-Teröristleri yok etmek bizim...

POLİTİKA 13.09.2017 12:58:00 0
Chp’ye Siha Ve ’Kavgaysa Kavga’ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla ilgili CHP'den yapılan açıklamalara tepki göstererek, "-Teröristleri yok etmek bizim görevimiz değil- öyle mi? Ondan sonra utanmadan, sıkılmadan da çıkacaksın, "4 yılda ben terörü bitiririm" diyeceksin. Sen kimsin ya, neyi bitireceksin?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Darbecilerin karşısına yürekleri ve bedenleriyle ellerindeki tüm imkanlarıyla dikilen belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına şükranlarını sunan Erdoğan, "15 Temmuz ihanetinin başarısızlığa uğramasında belediyelerimizin milletimizle birlikte verdiği destansı mücadelenin çok büyük katkısı olmuştur. Büyük, güçlü ve 2023 Türkiye'sini yine birlikte kuracak 2053 ve 2017 Türkiye'sinin temellerini de birlikte atacağız. Unutmayın; dava kalıcı, isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacak, sadakatimizi davamıza göstereceğiz. Siyasetçiler davalarına verdiği katkı, millete yaptıkları hizmet nispetinde isimlerini tarihe yazdırır veya unutulur giderler. AK Parti çatısı altında ülkemize ve milletimize hizmet eden bizler, isimlerimizi tarihe yazdırabilmişsek ne mutlu bize. Şimdiye kadar bunu başaramamışsak kimseye söyleyecek bir sözümüz olamaz. AK Partili belediye başkanlarımızın tamamının isimlerini hemşehrilerinin gönüllerine ve tarihe yazdıracak hizmetler gerçekleştirdiğine inanıyorum" diye konuştu.

"Belediyelerdeki başarımız 2019 yılında hayata geçecek olan cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde istediğimiz neticeyi alabilmemizin en başta gelen şartlarından biridir" diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, "2019 Mart'ı bizim için olmazsa olmazdır. Onun için 2019 Mart'ında aday olacak belediye başkanlarımız şu andaki mevcut belediye başkanlarımız 2019 Mart'ına değil hedefi 2019'un Kasım'ına koymalıdır. Belediyelerimiz hakkında en ufak bir spekülasyona fırsat vermeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdürmemiz lazım. Bütün dedikoduları adeta sil baştan yapacak gibi bugünkü bu toplantıyla bir miladi adımın atılması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Şehirlerdeki, ilçelerdeki, beldelerdeki bütün dedikoduların ortadan kalkması için belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize büyük işler düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye başkanlarımızdan beklentimiz bellidir. Bizim belediye başkanlarımız şehirlerine yük olan değil, şehirlerin yükünü omuzlayan, mazeret değil çözüm üreten, AK Parti'nin yüzünü ağartan hizmetler ortaya koyan kişiler olmalıdır. Bugün Türkiye milletlerin tarihinde belki yüz yılda bir yaşadıkları kritik bir dönemden geçiyor. Bu dönemde yapacağımız tercihler, hayata geçireceğimiz çalışmalar bizden sonraki nesillerin hayatını doğrudan etkileyecektir. Şayet, doğru tercihlerde bulunur, doğru ve güzel işler yaparsak 2053 ve 2071 Türkiye'si tam da hayat ettiğimiz gibi bir Türkiye olur. Böylesine kritik bir yol ayrımında hiçbirimizin hesabi düşünmeye hakkı bulunmuyor. Hizmet yarışında en önde de olsak, en geride de kalsak tüm gücümüzle mücadeleye devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

"BİZ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLİZ, BU PARTİ BİR DAVANIN SEMBOLÜDÜR"

Bu yolda küsmenin, darılmanın ve mücadeleye zarar verecek davranışlar içine girmenin hiçbir arkadaşına yakışmayacağını kaydeden Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz sıradan bir parti değiliz. Bu parti bir davanın sembolüdür. Bir davanın eri olmak başka, bir siyasi partinin bireyi olmak başkadır. Ben sizleri bir dava eri olarak görüyorum. Bu dönemde AK Parti'ye zarar verecek her tutum, her söz Türkiye'ye ve milletimizin geleceğine vurulmuş bir darbe olacaktır. Gerek teşkilatlarımızda, gerek belediyelerimizde, gerek diğer kademelerimizde hiçbir arkadaşımın böyle bir yanlışın içine düşeceğine, böyle ağır bir vebalin altına girmeyeceğine kesinlikle ben inanıyorum. Önümüzde ülkemiz ve milletimiz için çok zorlu bir dönem var. Hem içeride, hem bölgemizde hem de küresel düzeydeki gelişmeler sağlam durmamızı, gücümüzü arttırmamızı gerektiriyor. Vazifemizi başarıyla yerine getirdiğimiz ölçüde milletimizin desteğine mahzar oluruz. Başarısızlığımızın tek neticesi sadece AK Parti'nin iktidar kaybetmesi olsa inanın bana bu çok küçük bir bedel olur. AK Parti'nin başarısızlığı demek Türkiye'nin önündeki çok büyük fırsatları kaçırması, daha da kötüsü elindekileri kaybetmeyle ve kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalması demektir. Ülkemizin kaderiyle partimizin kaderinin adeta bütünleştiği bir süreçten geçiyoruz. AK Parti kazandığında Türkiye kazanıyor, Türkiye kazandığında AK Parti kazanıyor. Milletimizin tamamıyla kucaklaşmalıyız. Seçimde başarı çıtamız asgari yüzde 50+1 oy elde etmektir. Asıl hedefimiz milletimizin tamamının gönlünü fethetmektir. AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığını varlık sebebi hatta ekmek kapısı haline getirmiş küçük bir kesimi hariç tutarsak, yeteri kadar gayret gösterirsek ülkemizde desteğini alamayacağımız hiçbir vatandaşımızın bulunmadığına inanıyorum. Yeter ki çalmadık kapı, sıkmadık el, bakmadık göz bırakmayalım. Bunun için seçimlere kadar 81 vilayetimizin tamamında milletimizin tüm fertlerine ulaşmayı hedefleyerek çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız."

"MİLLETİMİZ HAK ETTİKLERİ DERSİ SANDIKTA VERECEKTİR"

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'lara yönelik sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklama ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşıma göstermiş olduğu tepkiyi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz kendi kaderimizi ülkemizin kaderiyle bütünleşmiş olarak görürken, ana muhalefet partisi unvanını taşıyan bir partinin milletvekilleri maalesef teröristlerle aynı safta olmak için can atıyorlar. Bu partinin genel başkanı da devletinin ve milletinin yanında yer alarak bu tür faaliyetler içindeki milletvekillerinden hesap sormak yerine benzer tavırlar içine girmekten çekinmiyor. Terörle mücadele operasyonlarında ülkemize çok büyük imkanlar sağlayan Silahlı İnsansız Hava Araçlarına yönelik iddialar bu çarpıklığın en son örneğidir. Terörle mücadele ederken sivillerin zarar görmemesine yönelik hassasiyetimizi herkes gıpta ile takip eder, takdirlerini belirtirken birilerinin suyu bulandırmak için uğraşması ibretlik bir hadisedir. Türkiye, bırakınız kendi sınırlarımız içindeki operasyonları, sınır ötesindeki operasyonlarında dahi sivillerin zarar görmemesi politikasından taviz vermemiş bir ülkedir. Bu uğurda güvenlik güçlerimizi riske attığımız, şehitler verdiğimiz durumlar olmuştur. Türkiye'nin terörle mücadele yönteminden ve son dönemde elde ettiği başarılardan rahatsız olmaya terör örgütünün hakkı olabilir, terör örgütünü destekleyen bir takım güçler de bundan rahatsızlık duyabilir ama bu ülkenin hiçbir milletvekilinin böyle bir hakkı yoktur. Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla sivillerin hedef alındığı gibi tam da terör örgütünün uluslararası alana taşımak istediği türden bir iddiayı gündeme getirmenin siyasetle, insan haklarıyla ilgisi kesinlikle yoktur. Kendi ülkesine, kendi ülkesinin güvenlik güçlerine, kendi milletinin terörle mücadelesine husumet besleyenlere milletimiz hak ettiği dersi sandıkta verecektir" dedi.

"SEN KİMSİN YA ?"

Kılıçdaroğlu'na eleştirilerini sürdüren Erdoğan, "Benim Mehmetçiğim kim; bizim evladımız. Onları şehit edenler teröristler. "Onları yok etmek bizim görevimiz değil" öyle mi? Ondan sonra utanmadan, sıkılmadan da çıkacaksın, "4 yılda ben terörü bitiririm" diyeceksin. Sen kimsin ya, neyi bitireceksin?. Öyle lafla peynir gemisi yürümez" diye konuştu.


TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama

Öğretmen ataması için gün verildi

Sözünü aldığı pamuk şeker arabasına kavuştu: Mutluluğu gözlerinden okundu

İzmit’in her noktası ilaçlanıyor

Sardala Koyu’ndan 30 poşet atık toplandı

Kocaeli’de korsan servis avı

Kocaeli'nin 5 ilçesi elektriksiz kalacak

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli için gök gürültülü sağanak uyarısı

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Park halindeki tıra çarpınca 2.39 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Kocaeli’de 20 göçmen yakalandı, 4 kaçakçı tutuklandı

Pompalı tüfekli saldırı kamerada: Cadde ortasında ateş edip bir genci kovaladı

Çocukları öldürülen aileden yürek burkan sözler: "Oğlumuzun değeri 8 yıl mı?"

Tadilat yapılan apartmanın çatı katında yangın : 1 yaralı

Oto yıkamacıda işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı

Başkan Sezer, mazbatalarını alan muhtarlara başarılar diledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti: Maskelerle kahveyi taradılar

Yaşam Alanların Vazgeçilmez 3 Ürünü!

Erkekler İçin Trend Olan 2024 Tişört Modelleri

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında

Teknolojik yol İstanbul’da test ediliyor

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı ?

Polat çifti hakim karşısına çıktı

Öğretmen ataması için gün verildi

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Play-Off tarihleri açıklandı

Kağıtspor'un genç judocuları zirvede!

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR