10296,26%-0,60
40,21% 0,09
46,95% -0,25
4353,52% 0,44
6900,45% 0,00
Oyuncu Ceren Hindistan, sevgilisi Ümit Aslan'ın kendisine yaptığı jestleri sosyal medyada paylaşınca, Aslan'ın Van'da yaşayan eski eşi, babaevine sığındı.
Oyuncu Ceren Hindistan, sevgilisi Ümit Aslan'ın kendisine yaptığı jestleri sosyal medyada paylaşınca, Aslan'ın Van'da yaşayan eski eşi Rojbin Aslan çileden çıktı.
BABAEVİNE SIĞINDI
Hindistan'ın sürekli olarak Aslan'ın gönderdiği çiçekleri ve jestleri Instagram hesabından paylaşması üzerine dayanamayan Rojbin'in, kızıyla birlikte babaevine sığındığı öğrenildi. Rojbin, kocasına tazminat davası açıyor.
MAHKEMEYE BAŞVURACAK
Aslan'ın, sevgilisinin her istediğini yerine getirirken kendisini ve çocuğunu aç bıraktığını söyleyen Aslan, babasının desteğiyle ayakta kaldığını belirtti. Aslan, mahkemeye eski eşinin Hindistan'a yaptığı harcamaları da delil olarak göstermeye hazırlandığı öğrenildi.
"AŞK YİNE GÜLLER DÖKMÜŞ KAPIYA"
Ceren Hindistan en son 3 gün önce Instagram hesabından eşinin gönderdiği gülleri "Aşk yine güller dökmüş kapıya" notuyla paylaşmıştı.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.