• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

YEREL HABERLER 30.12.2017 18:58:00 0
Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte ilk olarak Turgut Özal Mahallesindeki bin 790 metrekare alanda hizmete girecek olan "Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşısı" inşaatında incelemelerde bulundu.

Projenin detayları üzerine bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları ortak platformda buluşturmayı amaçlayan "Emanet Çarşı" ile tarımsal üretimi desteklemek, tüketicilerin de çiftçilerin ürünlerinden faydalanmalarını sağlayacaklarıni söyledi.

Polat ayrıca Semt Konağı şeklinde tasarımı yapılan binada el emeği göz nuru eserlerin yapılacağı, sosyal, kültürel ve eğitim hizmetlerinin de verileceğini belirtti.

Zaviye Mahallesindeki ara sokaklarda Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, personeller ve vatandaşlara tatlı ikramında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ardından Yeşilyurt Belediyesinin yeni Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

Yeni hizmet binasında vatandaşlara sunulan hizmetler ve çalışma alanlarıyla ilgili detaylı bilgiler veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2014 yılından bugüne kadar ilçe genelinde gerçekleşen yatırımlar, tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin yanı sıra Belediye iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat ve İŞGEM bünyesinde gerçekleşen yatırımlar hakkında geniş detaylı sunum yaptı.

Göreve geldikleri 2014 yılı Mart ayından bugüne kadar görevlerini aşk ve sevdayla yerine getirmenin onurunu yaşadıklarını ifade eden Polat, " Yeni Belediye Binası bizim acil eylem planımızda yoktu. MAŞTİ karşısındaki binamıza İmar, Emlak ve Zabıta'yı buraya taşıyınca yeni bir bina yapmamıza gerek kalmadı diye düşünürken, MASKİ buradan ayrılınca bütçemizi de göz ederek daha geniş kapsamlı bir Belediye Binası yapmayı ileri ki bir döneme erteleyerek, burayı yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımıza özellikle desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burayı Büyükşehir'den alırken kendilerinde Yakınca'da ki binamızı devir ettik, takas yoluyla hizmet binası sorunumuzu halletmiş olduk.Önceliğimiz yeni belediye hizmet binasından öte yatırımlarımızı ve hizmetlerimizin daha fazla milletimize ulaştırmak istedik.7/24 mesai mefhumu taşımadan, yorgunluk nedir bilmeden bu milletin hizmetindeyiz. Çünkü bu görevleri kimse zorla getirilmiyor, seçilenler gönüllü olarak bu makamlara geliyorlar. 30 Mart 2014 yılından bugüne kadar bu aziz millete aşkla, sevgiyle hizmet etmek için tüm çalışanlarımızla birlikte yoğun bir mücadele verdik. 3,5 yıllık görev dönemimiz içerisinde hemşehrilerimizle el ele vererek güzel ilçemizi büyütmek, geliştirmek ve gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya halen devam etmekteyiz. İlçe sakinlerine yaşanabilir, huzurlu ve güvenli yaşam olanakları sunmak adına bugüne kadar çok önemli hizmetlerimizi halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz; Yeşilyurt'u öncelikle bölgede ardından Türkiye'de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmaktır, bu hedefe ulaşmak içinde ciddi mesafeler aldık" dedi.

İlçenin en ücra noktasında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinin görülebileceğini vurgulayan Polat, Yeşilyurt'un gündelik sorunlarını kalıcı çözümlerle gidermeye çalışırken, bir taraftan da Beylerderesi Şehir Parkı, Bostanbaşı Kanal Projesi, Gedik Kent Park, Gedik Müze ve Kültür Evi, Yeşilyurt Kültür Sarayı, Emanet Çarşısı- Doğal Ürünler Pazarı, Muhtar Evleri, Yeşilkonaklar, Gençlik Merkezleri ve Güngörmüşler Konağı projelerimiz başta olmak üzere hali hazırda üzerinde çalıştığımız diğer yatırımlarımızla geleceğe yönelik ciddi bir atılım içerisindeyiz. İlçemizi hem fiziki yönden hem de kültürel, sosyal, sanatsal, eğitim ve sportif yönden büyütmeye çaba sarf ediyoruz. İlçemizin muhtelif bölgelerinde sosyal yaşam seviyesini yükseltecek, farklı tasarımı ve mimari yapıları ile dikkatleri üzerine çeken sosyal yaşam alanlarını çoğalttık, 2017 yılı sonu itibariyle 94 yeni parkımızı hizmete sunduk. 10 Dönüm alan üzerinde yapımı tamamlanan Engelsiz Parkımızı tamamladık. Görme Engelliler Spor Kulübü, Otizm ve Down Sendromlular Derneğine bina tahsisi yaptık. " Baştacı', "Hayat Seninle Güzel', " Yeşilyurt Gurbet Değil', "Emanet Ekmek', "Bir Yastıkta" projelerimizle vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam ettik. Ramazan ve Muharrem aylarında hemşehrilerimizle aynı sofra etrafında bir araya gelerek, birlikte yaşama kültürümüzün canlı ve diri kalmasını sağladık. Kültürel belediyecilikte ise, bu yıl dördüncüsüne destek verdiğimiz" Yeşilyurt Kitap Yurdu" projemiz ile 110 yazarımız ve 110 bin kitabı öğrencilerimizle ulaştırmış olacağız. Ulusal ve uluslararası paneller ve konferanslara ev sahipliği yaptık. Yeşilyurt Kent Konseyi ile Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi bünyesinde eğitim ve sanatsal hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Öğrencilerle bir araya gelmemizi sağlayan "Gelecek Gençlerin" projesiyle, ilçemizdeki okullarda gençlerle buluşmaya devam ediyoruz. Eğitime verdiğimiz önemi ve desteği sürekli artırmaktayız. Alt yapısı tamamlanmış bütün mahalle ve sokaklarımızın prestij seviyesini yükseltip kent estetiğine uygun hale getiriyoruz. Araç ve yaya trafiğini rahatlatmak, ulaşım ağını daha güçlü hale getirmek için sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, imar yollarını açma, kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme, çevre düzenleme hizmetlerinde hedeflerimizin sürekli üzerine çıktık. 2018 ve sonraki yıllar için uygulamayı planladığımız projelerimizi hayata geçirmek için büyük bir heyecan ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da, Yeşilyurt'un nitelik anlamında büyüdüğünü ifade ederek, "Genel Başkan Yardımcımızla birlikte Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledik ve yeni belediye binasını ziyaret ettik. Turgut Özal Mahallesinde yapımı süren "Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşısı" projesi çok doğru bir yatırımdır. Farklı hizmet alanlarında ihtiyaçlara cevap verecek şekilde projesi çizilen bu yatırım kentimizin gelişimi için önemlidir. Kültürel ve sosyal belediyecilikte Yeşilyurt Belediyesinin çok güzel hizmetleri var. İdari binamızda çok cuzi bir yatırımla Yeşilyurt İlçemize kazandırıldı, ilçemize yakışıyor. Hem yer olarak hem de içindeki hizmet alanlarıyla uzun yıllar halkımıza hizmet edecek bir yapıya kavuşturuldu. Kaynakların verimli kullanılması adına çok doğru bir yatırım" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, ilçenin çehresini değiştiren yatırımlar ve hizmetler nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Yeni Hizmet Binasının " hayırlı" olmasını temenni eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yeşilyurt Belediyesinin ilçedeki yatırımlarını yerinde inceledik, yeni hizmet binasını ziyaret ettik. Yerel yönetimlerin sosyal belediyecilik anlayışı tüm dünyada son dönemlerde çok büyük önem arz etmektedir. Ülkemizde AK Parti ile birlikte sosyal belediyecilik hizmetleri inşa edilmeye başlandı.1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte sosyal belediyeciliğin, 2002 yılında da AK Partinin iktidara gelmesiyle birlikte sosyal devlet anlayışının nasıl ve ne demek olduğunu hem tüm Türkiye'ye hem de tüm dünyaya göstermiş olduk. Yerelde de sosyal belediyecilik anlayışının güçlenerek devam etmesi bizim adımıza önemlidir. Yeşilyurt Belediye Başkanımızın sosyal belediyecilik alanında yapmış olduğu yatırımları inceledik, devam eden ve planlanan projelere ilişkin hazırlanan sunumu izledik. İnşaatı başlayan "Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşısı" projesinde çok güzel hayır hizmetleri sunulacak, her yönüyle anlamlı ve kıymetli bir yatırımdır. Yaşlılarımızın ev ve kişisel bakımlarının yapıldığı " Baştacı projesi başta olmak üzere, yeni doğan bebeklerimiz dünyaya gözlerini açtığı anda " Hayat Seninle Güzel" projesiyle karşılanması ve buna benzer sosyal sorumluluk faaliyetleri önemlidir. Yaşlılarımıza gereken saygıyı göstermek çocuklarımıza sevgilerimizi sunmak, kadın ve gençlerimizle özel olarak ilgilenmek sosyal belediyeciliğin önemli göstergeleri arasındadır. Cumhurbaşkanımızın ödüle layık gördüğü "Keşke" projesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde Türkiye'de bütün belediyelere örnek teşkil etmiştir. Cumhurbaşkanımızın imzasıyla verilen bu ödülden dolayı bir kez daha Başkanımızı tebrik ediyorum. Keşke bütün belediyeler bu ödülleri alabilseler" diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısından sonra Yeşilyurt İlçesindeki hizmetleri incelemeye devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları, inşaatı devam eden Beylerderesi Şehir Parkının yanı sıra, Gedik Kent Park, Gedik Kültür Evi ve Müze ve Kadın Yaşam Merkezini ziyaret etti. Belediye Başkanı Polat, Yeşilyurt'un çehresini değiştiren, ilçenin doğası ve kültürel yapısına uygun olarak tasarımı yapılan tüm projelerin süreciyle ilgili bilgiler aktardı.

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi

Çalık Yeşilyurt Belediyesinin yatırımlarını inceledi


İzmit Belediye Başkanı Cemre Şeşen ilk talimatını verdi!

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu

Başkan Ömeroğlu, Koltuğu Minik Öğrenciye Devretti

Güven Çilingir Evi: İstanbul'un Farklı Semtlerinde Hızlı ve Güvenilir Çözümler

Epin Digital: Pubg Mobile UC ve Valorant VP Satın Alma Rehberi

Çengelköy’de Kapıda Kalma Problemlerine Son

Ankara’da Vajinismus Tedavisi Hizmetinden Faydalanabilirsiniz

BURSA NAKLİYAT HİZMETLERİ – 0551 635 62 53

Sokak Kültürünün İncisi Hype Merch Güvenilir mi?

Karavan Ev İle Yaşam Alanınızı Her Yere Taşıyın

TCG Fırtına Hücumbotu Ziyarete Açık Olacak

GTÜ Rektörü Makamını Çocuklara Devretti

Başkan Bıyık koltuğunu çocuklara bıraktı

Hürriyet’ten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a hayırlı olsun ziyareti

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

İzmit Belediyesinin, sürdürülebilirlik çalışmaları Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor

Çiftçi, koltuğunu minik başkana devretti

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaeli’de hafif ticari araç motosiklete arkadan çarptı: 1 yaralı

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

İzmit Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı

Motosikletli gencin hayatını kaybettiği kaza anı kamerada

Başkan Hürriyet: “SARBAŞ’ı halka hizmet eden bir şirkete dönüştürdük”

GTÜ'den Bağımlılıkla Mücadeleye Destek 

Çocuk kulüplerinde 23 Nisan coşkusu

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR