• BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,95% -0,28
  • GRAM ALTIN

    2324,15% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Bu sezon sanatseverler benzersiz bir deneyim yaşayacak!

Zorlu PSM yeni sezonunda duyurulan ilk isimlerin ardından, programına eklediği yeni isimlerle heyecan uyandırmaya devam ediyor. Yeni sezonunda da dopdolu bir içerikle sanatseverlere benzersiz deneyimler yaşatacak.

KÜLTÜR - SANAT 21.09.2018 11:25:00 0
Bu sezon sanatseverler benzersiz bir deneyim yaşayacak!

URIAH HEEP ''LIVING THE DREAM WORLD TOUR'' // 10 ŞUBAT 2019 // TURKCELL SAHNESİ

İngiltere progressive rock sahnesinin yapı taşlarından biri olan; Led Zeppelin, Black Sabbath ve Deep Purple gibi devlerle anılan Uriah Heep, 10 Şubat'ta Zorlu PSM'de! 1969'da kurulan ve efsanelerin arasında yerini alan grup, "Lady in Black", "Easy Livin'" ve "Sweet Loraine" gibi hit şarkılara imza attı. Turkcell Sahnesi'ne konuk olacak Uriah Heep, sevenlerini keyifli bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

SEVDALIZA // 1 ARALIK 2018 // TURKCELL SAHNESİ

Şarkı sözlerinde usta romancılardan etkilenen; elektronik, trip-hop, grime ve avant-garde üretimleri ile tanınan multidisipliner sanatçı Sevdaliza, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde dinleyenleri büyülü bir müzik serüvenine çıkaracak. Tahran'ın mistik ruhu sesine yansıyan sanatçı özgün performansıyla uzun süre etkisini yitirmeyecek bir konser deneyimi için müzikseverlerle buluşacak.

MARK ELIYAHU // 1 ŞUBAT 2019 // TURKCELL SAHNESİ

Kemençe üstadı Mark Eliyahu, 1 Şubat 2019'da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde derin melodileri canlı bir şovla sunacak. Henüz dört yas¸ındayken müzigˆe kars¸ı olan ilgisini kes¸feden ve babası ile sahneye çıkmanın hayaliyle genç yas¸ta müziğe yoğunlaşan sanatçı; Türk, Arap, Azeri ve I·ran makamlarının ve bu ülkelerin kültürlerinin müzigˆini derinden etkiledigˆine inanıyor. Ortadoğu ve Balkanların ruhunu, gözyaşını, sevincini vurmalı ve yaylıların uyumunda hissettiğiniz müziğiyle dikkat çeken Mark Eliyahu, müzikseverlere benzersiz bir konser deneyimi yaşatacak.

BOYS NOIZE – LOUİSAHH, RAITO, DENİZ KABU-LABEL PROJECT // 23 ŞUBAT 2019 // TURKCELL SAHNESİ

DJ'lik kariyerine 15 yaşında başlayan, Beatport tarafından "Best Electronic Act" seçilen techno-punk'ın sevilen ismi Boys Noize, konuk olduğu dünyaca ünlü festivallerin ardından Zorlu PSM'ye geliyor. New York'tan gelen, Berlin'de yaşayan DJ, vokalist ve prodüktör Louisahhh; techno dünyasının yeni vitrine çıkan Fransız DJ'i Raito ve gecenin tek yerli ismi Deniz Kabu; gecede Boyz Noize'a eşlik edecek.

CAZ YEŞİLİ: LERA LYNN // 22 KASIM 2018 // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

True Detective dizisine ürettiği müziklerle büyük bir çıkış yapan şarkıcı, söz yazarı ve aktris Lera Lynn, Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında Zorlu PSM'de! İlk albümü 'Have You Met Lera Lynn?' ile 2011 yılında hayatımıza giren sanatçı, 2012 yılında Johnny Cash'ın efsane şarkılarından Ring Of Fire için yaptığı cover ile çok büyük beğeni topladı. Indie rock, country ve folk'ün güçlü sesi 2014'de 'Lying In The Sun' adlı EP'si ve aynı sene çıkardığı 'The Avenues' albümünden sonra, 2016'da üçüncü stüdyo albümü 'Resistor'ı piyasaya sürdü ve Uncut, NPR, Rolling Stone gibi önemli müzik mecralarından çok iyi eleştiriler aldı.

CAZ YEŞİLİ: JOAN OSBORNE SINGS THE SONGS OF BOB DYLAN // 17 KASIM 2018 // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

Pop'tan soul'a, R&B'den, blues'a , rock'tan country'e kadar pek çok tarza dokunmuş Amerikan şarkıcı ve söz yazarı Joan Elizabeth Osborne, 17 Kasım'da 'Joan OsborneSings the Songs of Bob Dylan' projesiyle Zorlu PSM'de'ye konuk oluyor. Müzik eleştirmenlerine göre Dylan'ın parçalarını tutkuyla yorumlayan Osborne, Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamındaen sevdiği Bob Dylan şarkılarını söyleyecek.

NADINE SHAH // 6 ARALIK 2018 // STUDIO

Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Nadine Shah, Zorlu PSM Studio'ya konuk oluyor. Yeni nesil PJ Harvey olarak tanımlanan müzisyen, 2012'de ilk EP'si 'Aching Bones' ile ilgiyi üzerine topladı. İntihar eden iki arkadaşına adadığı ilk albüm 'Love Your Dum And Mad' 2014'te yayımlandı. Blur ve Depeche Mode gibi İngiliz devlerinin prodüktörü olan Ben Hillier ile kaydettiği ikinci albüm 'Fast Food'u 2015 Nisan ayında müzikseverlerle buluşan Shah, Ghostpoet'in 'Shedding Skin' albümünde iki şarkısına da ses verdi. Yayınlanan son albümü Holiday Destination 2018 Mercury Ödülleri'nde yılın albümü adaylarının arasına girdi. 6 Aralık'ta İstanbullu seyircilerle buluşacak müzisyen; indie rock, art rock ekseninde bir gece yaşatacak.

JAY-JAY JOHANSON // 14 ŞUBAT 2019 // STUDIO

Ünü İsveç'ten dünyaya yayılan, 1996 yılında başladığı müzik kariyeri boyunca "Far Away", "Believe in Us", "So Tell the Girls That I'm Back in Town" gibi dillerden düşmeyen şarkılara ve sayısız albüme imza atan Jay-Jay Johanson, 14 Şubat'ta Zorlu PSM'ye konuk oluyor. Trip-hop'tan electro clash'e, downtempo'dan indie'ye birçok türe dokunan sanatçı sınır tanımayan müziğiyle dikkat çekiyor. Jazzy ve trippy vokalleriyle konserlerinde karanlık ve mistik bir atmosfer yaratmayı başaran Johanson, Studio'da unutulmaz bir "Sevgililer Günü" akşamı yaşatmaya hazırlanıyor.

RIVAL CONSOLES, KEREM AKDAĞ, MABBAS // 1 KASIM 2018 // STUDIO

"Rival Consoles" adı altında müzik çalışmalarına devam eden Londra çıkışlı Ryan Lee West, deneysel elektronik müziğiyle 1 Kasım akşamı Zorlu PSM Studio'da özgün sesler yaratacak. Bu özel gecede, synthesiser'ıbilinmeyen duygular için bir çevirmen olarak kullanan müzisyenin yanı sıra ülkemizin başarılı prodüktörlerinden Kerem Akdağ da performans sergileyecek. Gecenin kapanışını techno müziğin en başarılı temsilcilerinden DJ Mabbas yapacak.

OMAR SOULEYMAN // 21 ARALIK 2018 // STUDIO

Kariyerine, memleketi Hasiçi'nde part-time düğün şarkıcılığı yaparak başlayan, sınır tanımayan melodiler yaratan Omar Souleyman, 21 Aralık akşamı Zorlu PSM Studio'da! Toplamda 500 albümü bulunan Omar Souleyman, yaratıcılığının tüm zenginliğini, renkli bir gecenin içinde bol dans eşliğinde sunacak.

OSCAR MULERO // 16 ŞUBAT 2019 // STUDIO

1988'den beri aktif olarak DJ'lik kariyerini sürdüren techno prodüktörü Oscar Mulero, Jeton Records işbirliğiyle yeniden Zorlu PSM'de! Bir techno projesi olan Members of Mayday'e katılan ilk İspanyol olan Oscar Mulero unutulmaz bir geceye daha imza atacak.

I HATE MODELS – JETON RECORDS // 27 NİSAN 2019// STUDIO

80'ler, trance, synthwave ve endüstriyel müzik ağırlıklı dünyası üzerine sert ve melankolik tınılar inşa eden I Hate Models, kendine has tarzlarıyla Zorlu PSM Studio'ya konuk oluyor. Fransa'nın son yıllarda dans müziği sahnesine sürdüğü DJ ve prodüktörlerden olan I Hate Models, techno müziğin yeni nesil temsilcisi olarak nitelendiriliyor.

ENRICO SANGUILIANO - LABEL PROJECT // 1 ARALIK 2018 // STUDIO

Kariyerine İtalya'da ses mühendisi olarak başlayıp, 90'larda elektronik müzik prodüktörü olarak yol almasıyla ismini kulüp camiasına duyuran Enrico Sanguiliano, unutulmaz bir dans gecesi yaşatacak. DJ Boris – Can You Hear Me remiksiyle Beatport'un en çok satan techno parçasının yaratıcısı olma unvanına sahip Sanguiliano, Label Project işbirliğiyle turneleri arasındaki İstanbul durağını Zorlu PSM Studio olarak belirliyor.

HIDDEN EMPIRE – WORLD RECORDS // 15 ARALIK 2018 // STUDIO

Müziğinde house ve techno'nun elementlerini kullanan Köln merkezli elektronik müzik projesi Hidden Empire, tarzlar arası geçişler barındıran melodilerini World Records işbirliğiyle Zorlu PSM'ye taşıyor. 2015'te Oliver Koletzki tarafından potansiyelleri fark edilen ikili, müzikseverleri özgün kulüp müzikleriyle tanışmaları için Studio'ya davet ediyor.

KAYNAK: Sabah


Hijyen ve Dezenfeksiyonun Öncüsü

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR