• BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Bernard Mensah, eleştirilere yanıt verdi

Kasımpaşa'nın sezon başında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki futbolcu Bernard Mensah, açıklamalarda bulundu.

SPOR 23.02.2018 11:41:00 0
Bernard Mensah, eleştirilere yanıt verdi

Kasımpaşa'nın Ganalı futbolcusu Bernard Mensah, Galatasaray maçında takımına kazandırdığı penaltı ile ilgili 'Basit penaltı' yönündeki eleştirileri yanıtlayarak, "Kendimi ceza sahası içerisinde yere atan bir oyuncu değilim. Serdar Aziz bana ceza sahası içerisinde müdahale etti ve ben de ondan sonra yere düştüm" dedi. 

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Kayserispor mücadelesine hazırlandıklarını ifade eden genç futbolcu, "Ligin ikinci yarısına oldukça güzel bir başlangıç yaptık. 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldık. Bu da bizim için iyi bir başlangıç anlamına geliyor. Hem takımdaki hazırlıkla çok iyi gidiyor hem de moral çok iyi. Kayseri'ye de kazanmak için gideceğiz. Aklımızda olan tek şey iyi oynayıp, iyi bir galibiyet almak" diye konuştu.

"Kemal hoca oyuncu grubunu kullanmayı iyi biliyor"
Ligin 19. haftasında oynanan Beşiktaş mücadelesi sonrası görevine yönetim tarafından son verilen fakat daha sonra takımı çalıştırmaya devam eden Teknik Direktör Kemal Özdeş ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Mensah, "İkinci yarıya iyi başlamıştık. Alanyaspor maçında 2-1 geriye düştük sonra 3-2 önde kapattık. Aynı zamanda Beşiktaş deplasmanı da oynaması çok zor bir deplasman ve orada gol atmayı başardık. İyi de bir oyun ortaya koyduk. Daha sonra Beşiktaş maçı sonrası Kemal hocanın gidip, gelmesi ile takım daha da güçlü hale geldi belki de. Çünkü iyi bir oyuncu grubumuz var. Kemal hoca da bu oyuncu grubunu kullanmayı iyi biliyor. Her şeyi oldukça iyi organize ediyor. Bu da takım için oldukça önemli. Daha sonra da güçlü oyunlar ortaya koyarak iyi sonuçlar aldık" şeklinde konuştu. 

"Daha iyi olmak için kendimi geliştiriyorum"
Lacivert-beyazlı takıma katıldığı günden bu yana olan performansını değerlendiren Mensah, "İşlerin iyi gittiğini söyleyebilirim. Buraya geldiğimde işler biraz daha zordu benim için hem adaptasyon süreci hem de takıma hazırlık süreci olarak. Kendimi şu anda fizik olarak iyi hissediyorum çünkü burası dışarıdan gözüktüğü gibi kolay bir lig değil. Her maçta oynamaya çalışıyorum. Önemli olan her maçta kendini geliştirmeye devam etmek ve her maçta en üst sınırını zorlamak. Benim de yapmaya çalıştığım şey bu, maç oynadıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Fiziksel olarak daha güçlü duruma geliyorum. Bazen yorgunluk da hissediyorum çünkü bütün maçlarda oynayıp elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burası göründüğü kadar kolay bir lig değil" ifadelerini kullandı.

"Satın alma opsiyonu için iki kulüp görüşmeli"
Kasımpaşa'dan sezon sonu takımda kalması için teklif alıp, almadığını sorulması üzerine Ganalı futbolcu, "Şu an için bir şey yok. Bu iki yönetimin iletişimi ile gerçekleşecek bir durum. Onların iletişime geçip satın alma opsiyonunu veya burada kalma yollarını konuşması ile alakalı. Benim için şu anda en önemli şey en iyi şekilde oynayıp maçlara kendimi vermek. Bu iki yönetimin arasında olan bir şey. Bunun gerçekleşmesi için iyi bir iletişim gerekiyor. Bu iletişim olmadıktan sonra böyle bir şeyin olması da mümkün değil. Şu anda ben de beklemek zorundayım o yüzden pek fazla düşünmüyorum. Sadece oynayacağım maçları düşünüyorum" diye cevap verdi.

"Türkiye, Portekiz'den daha iyi bir lig"
Daha önce Portekiz Ligi ekiplerinden Vitoria Guimaraes'da forma giyen orta saha oyuncusu, o ligin farklı ve zor olduğunu belirterek, "Oynanan oyun oldukça farklı ve zor bir oyun ama Türkiye Ligi'nin, Portekiz'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şartlar ve takımlar oldukça hazır durumda. Takımlarda tecrübeli oyuncular var. Her maç için kendinizi en iyi şekilde hazırlamanız lazım. Bütün maçlar farklı geçiyor ve bu bir oyuncunun kendisini geliştirebilmesi için çok iyi bir durum. İspanya da farklı bir lig" değerlendirmesini yaptı.

"Atletico Madrid'de bulamadığım şansını diğer takımlarda buluyorum"
İspanyol ekibi Atletico Madrid'in bonservisli futbolcusu olan Mensah, transfer olduğu dönemden beri Madrid ekibinde forma şansı bulamaması ile alakalı olarak, "Şu anda bununla ilgili söyleyecek çok bir şeyim yok. Ben oradan ayrıldıktan sonra geçen sene istediğim şansı bulamadım. Çok oynayamadım ama bu sene burada maçlar oynuyorum ve bu benim için oldukça önemli bir durum. Her zaman hedefimizi yukarıya koymalıyız ve dik durmalıyız. Ben çalışmaya devam ediyorum. Çünkü orada kaldığımda oynayamayacağım şansı diğer takımlara gittiğimde bulabiliyorum. Benim için de oldukça önemli bir durum. Futbolda nerede, ne zaman, ne kadar oynayacağınızı bilmeniz mümkün değil. O yüzden çalışmaya ve oynamaya devam ediyorum" diye konuştu.

"Kendimi ceza sahası içerisinde yere atan bir futbolcu değilim"
Galatasaray maçında takımına kazandırdığı penaltı ile galibiyeti getiren genç futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan kendini yere attı eleştirilerine de cevap vererek, şunları kaydetti: "Ceza sahası içinde kendini yer atan bir futbolcu değilim. Bunu diğer maçlarda da görebilirsiniz. Hep ayakta kalıp pozisyonu sonlandırmaya çalışan bir oyuncuyum. O pozisyonda Serdar Aziz'in bana müdahalesi oldu ve o müdahaleden sonra ben yere düştüm. Eğer o müdahale olmasaydı ben yere düşmeyecektim. Oradaki problem defans oyuncusunun yerden müdahale yapmasıydı. O müdahaleyi yaptıktan sonra da ayağıma müdahalesi oldu ben de ondan sonra yere düştüm. Hakem de penaltıya hükmetti. Defans oyuncusuna da sorarsanız o da bana müdahalesi olduğunu söyleyecektir."

"Video Hakem Sistemi gelirse hakemler daha doğru kararlar verecektir"
Spor Toto Süper Lig'de görev alan hakemlerin hatalarını normal olarak gördüğünü anlatan Bernard Mensah, "Hakemlik mesleğini yapmak çok zor. Çünkü sürekli kararlar almak zorundasınız. Bazen olaylar bizim düşündüğümüzden daha farklı gelişebiliyor. Bazen pozisyona uzak veya çok yakın olabiliyorlar. Bizim düşündüğümüzden farklı kararlar veriyorlar. Tabii bu kararları çok çabuk almak zorundalar, bu yüzden onların yaptığı iş oldukça zor. Belki video hakem geldikten sonra biraz daha kolaylaşabilir ama hakem hataları bana normal gözüküyor. İspanya'da ve dünyanın her yerinde sizin doğru bulmadığınız bu tarz kararlar olabiliyor. Bazen hakemleri anlıyorum ama o anın heyecanıyla oluyor. Video Hakem Sistemi'nin gelmesiyle doğru kararlar alınmasında onlara yardımcı olur. Sahada 22 oyuncuyu kontrol altında tutmak ve pozisyonların hepsine doğru kararlar vermek oldukça zor bir iş" açıklamasını yaptı. 
Günümüzde çok oynanan futbol strateji oyununda gelecek vaat eden yıldız (Wonderkid) kategorisinde bulunmasına ise Mensah, bu tür haberler aldıkça gururlandığını ifade etti.


O tren İzmit’te de duracak

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi başladı

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

KADEM’den Gölcüklü kadınlara eğitim

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

KOTO’dan SEDAŞ’a Vezirçiftliği teşekkürü

İzmit’te "Yeni Nesil Yerel Yönetimler Akademisi" kuruluyor

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Babalar bu okulda eşleriyle doğuma hazırlanıyor

Geleceğin kadın şefleri ustalık belgelerini aldı

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

Evde yapılan operasyonda 580 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Market yangınında bin 350 metrekare kapalı alanın tamamı kül oldu

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli genelinde 19 Nisan 2024 Cuma günü hava nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

Yakup Altun Stadı’nda sentetik çim seriliyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR