• BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,30% 0,54
  • EURO

    35,14% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2242,44% 0,70
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42

Başbakan Davutoğlu” Kocaeli’yi Türkiye’nin Merkezi yapacağız”

AKP Kocaeli mitingi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

POLİTİKA 24.05.2015 10:29:00 0
Başbakan Davutoğlu” Kocaeli’yi Türkiye’nin Merkezi yapacağız”

Genç yaşlı, çocuk kadın 100 binden fazla kişinin katılım gösterdiği ve miting alanında vatandaşlar AK Parti seçim şarkıları eşliğinde halaylar çekerken, sıcak havaya rağmen yığın yığın alana gelenler bayram havasında saatler geçirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu miting konuşmasın da  “Kocaeli’nin çalışkan insanları var. Kocaeli Türkiye’nin özetidir. Kocaeli Türkiye’nin her yerine ulaşır, yetişir. Kocaeli verdiği sözü her zaman tutar, Kocaeli’yi Türkiye’nin merkezi yapacağız” dedi.
 
KOCAELİLERLE BİRLİKTE AK PARTİ ŞARKILARINA EŞLİK ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kocaeli mitingi öncesi saat 13.00’te Karabük’te, saat 15.00’te ise Sakarya’da miting gerçekleştirdi. Davutoğlu Helikopterle Outlet Center arkasındaki Atletizm Pisti’ne iniş yaptı. Eşi Sare Davutoğlu ve kurmaylarıyla birlikte piste iniş yapan Davutoğlu’nu partililer coşkuyla karşıladı. Başbakan Davutoğlu saat 18.30 da kendisini bekleyen heyecanın ve coşkunun olduğu, sloganların bir an susmadığı miting alanına geldi. Başbakan Davutoğlu konuşması öncesi 100 binlerle birlikte AK Parti şarkılarını birlikte söyledi.

ziya9659.jpg
 
KOCAELİ’NİN İL BAŞKANI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Başbakan öncesi sahneye çıkan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan vatandaşlara seslendi. Vatandaşların yoğun coşkusu eşliğinde sahneye çıkan Ceyhan “Bu sıcak havaya aldırış etmeyen burayı hınca hınç dolduran heyecanımıza heyecan katan Kocaeli halkına, Karamürsel’e, Gölcük’e Başiskele’ye, Kartepe’ye, Kandıra’ya, Derince’ye, Körfez’e, Dilovası’na Çayırova’ya, Darıca’ya, Gebze’ye ve bize hep ev sahipliği yapan İzmit’e selam olsun, hayırlı olsun. Mitingimize hoş geldiniz. Maşallahımız var 41 kere maşallah. Kocaeli yine her zamanlı yerinde. 13-0’ın başkenti Kocaeli her zamanlı gibi. AK Parti’nin kalesi olan Kocaeli’ye hizmet etmekten il başkanı olmaktan onur duyuyorum. Yerel seçimlerde 13-0’ın anahtarını bu meydan verdi bize. 10 Ağustos seçimlerinde beraber ıslandığımızın o büyük mitingde bize cumhurbaşkanlığını verdi. Ve bugün de inşallah bu alan 7 Haziran’ın habercisi olacak.” dedi

ad-kocaeli-mitingi-3.jpg
 
MUHALEFET BENİM BİR İLÇEMDEN GELEN KADAR, İNSAN GETİREMEDİ

Ceyhan konuşmasına şu şekilde devam etti. “ Geleceğin umutlarını taze tutmak için birliğimizi daim tutmak için güçlü bir destek vereceğiz. Bu seçimde yeni anayasa için sandığa gitmeye var mısınız? Bu alanda bizden önce bütün muhalefet partileri miting yaptı. Her biri miting yapmadan önce 100 bin kişiyle coşku yaşayacaklarını söyledi. Her halde o il başkanları kendilerini AK Partililer sandı. 50 bin 100 bin diye katılım olacağını iddia ettiler. Ama bir gördük ki benim bir ilçemden getirdiğim vatandaşlar kadar insanı buraya getirmediler. 7 Haziran seçimlerine kadar kapı kapı dolaşmaya herkese yaptığımız hizmeti anlatmaya var mısınız? Paralel ihanet çetesine karşı mücadele etmeye var mısınız? Tırnak kuyu kazmaya büyük oyunu bozmaya var mısınız? Yeni anayasayı yapmaya var mısınız? 7 Haziran’da Kocaeli’de tarih yazmaya sandıkları AK Parti ile patlamaya var mısın Kocaeli? Siz varsanız biz de varız. Allah heyecanımızı, birliğimizi samimiyetimizi artısın.” Şeklinde sözlerini bitirdi.

SİZLERDEN ENERJİ ALIYORUZ

İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  “Sevgili hemşerilerim, Akça Koca’nın torunları hoş geldiniz. 11 yıldır Kocaeli’nin her bir köşesine hizmet ediyoruz. Bu yüzden Allah’a şükür ediyorum. Bu güzel insanlara hizmet etmek ne kadar güzel. Allah’a hamdolsun. Sizlerden enerji alıyoruz. 11 yılı yerelde geride bıraktık. Bu güne kadar bütün siyasi kadrolarımızla, milletvekillerimizle il başkanı ve yönetimiyle, belediye başkanlarımızla, parti teşkilatları, muhtarlarımız ve bürokratlarımızla tek derdimiz hizmet oldu. Hep Kocaeli’yi daha yaşanabilir hale nasıl getiririz? Hangi projeyi halkımız bizden bekliyor. 11 yıl önce köydeki kadınlarımız sadece ‘suyumuz aksın’ diyordu. Allaha şükürler olsun bütün köylerin yolarına asfalt yaptık, park yaptık. Şehrimize gençlerimiz için bilgi evleri yaptık. 

ziya9659-001.jpg

TÜRKİYE’YE MODEL OLDU

Başkan Karaosmanoğlu “ Son 7 yıldır Türkiye’de hiçbir yerde olmayan bir uygulamayla tablet veriyoruz. Evlatlarımızı güzel yetiştirmekten başka güzel zenginlik var mıdır? En güzel zenginlik gençlerimizi daha iyi yetiştirmektir. Ahlaklı hedefi olan, ülkesini seven, büyüğünü bilen, komşusuyla iyi geçinen bir nesille Türkiye çok daha güzel olacak. Allahın izniyle biz Türkiye’yi bütün dünyanın gıpta ettiği bir ülke haline getireceğiz. Kocaeli, hemşerilerimiz hamdolsun büyükşehirlerde Türkiye’ye model olduk. Bizde AK Parti’de yalan, boş laf yok. Biz icraat istiyoruz, iş yapıyoruz iş. Boş laf karın doyurmuyor. Hani dikili bir ağacınız bir esriniz var mı? Biz eserlerimizi hizmetlerimizi saymakla bitiremeyiz. Biz çok güzel hizmet ediyoruz ama gençliğimize çok daha fazla değer ağırlık vereceğiz. Gençlerimizi dava sahibi hedefi olan derdi olan aşklı olan gençler olarak yetiştireceğiz. Biz AK Parti kadroları dertli insanlar. Biz Akça Koca’nın torunuz. Atalarımıza layık insanlar olmalıyız ”şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

YENİ BİR REKOR DENEMESİNİN AREFESİNDEYİZ

Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından Bilim, Teknoloji ve Sanayi Eski Bakanı Nihat Ergün çıktı. Ergün “ 13 yıl önce yine bu meydanda coşkuyla teşkilat binamızı açtığımız zamandan sonra bu seçimler en önemli seçimler. O günlerde millet nasıl geleceğine sahip çıktıysa bugün milletimiz yine bu meydanlarda geleceğine sahip çıkıyor. Şimdi yeni bir rekor denemesinin arefesindeyiz. İlk defa bir parti 4. kez iktidar olacak. Türkiye’yi ne olursa olsun demokratikleştireceğiz. Türkiye’yi yönetimi idareyi sadece millet iradesine teslim edeceğiz. Bu amaçla yola çıktık. Allah’a şükürler olsun ki 13 yıllık iktidarımızda hiçbir zaman millet iradesinin dışına çıkmadık. Millet iradesine ipotek koymak isteyenlere izin vermedik.

KİŞİ BAŞI GELİRİ 10 DOLARIN ÜZERİNE ÇIKARDIK

Türkiye 13 yıl sonra demokraside çok önemli yol aldı. Türkiye’yi fakir ülkeler arasında yer alamazdı. Bu millete fakirlik yarışmaz düşüncesiyle yola çıktık ve 2 bin 500 dolar olan milli gelir seviyesini bugün tek başına 10 bin doların üzerine çıkardık. Orta gelir seviyesine ulaştırdık. Artık şimdi yeni bir hamle yapma zamanı. Bu hamleyi 7 Haziran tarihinde milletin vereceği yeni bir güçle gerçekleştireceğiz. 7 Haziran tarihi Türkiye’nin yeni bir sıçrama için zeminini güçlendirecek. Her şeye rağmen milletimiz arkamızda durdu ve roket kalktı. Bu yüzden son 14 günü çok iyi değerlendireceğiz. Türkiye’nin tam anlamıyla demokratik ve zengin ülkeler arasına girmesi için 7 Haziran tarihinde AK Parti’nin tek başına iktidarı ve Türkiye’nin güven ortamı devam edebilmeli. 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.”

TÜRKİYE’DE MİLLİ TOPU TÜFEĞİ İLK KEZ AK PARTİ YAPTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan önce Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık söz aldı. Işık, Kocaeli’nin 12 ilçesine ayrı ayrı selam göndererek şöyle konuştu: “Partimizin kurulduğu günden bugüne Kocaeli bizi hiç yalnız bırakmadı. Sizler Yeni Türkiye’nin meşalesini yaktınız. Bizler Ereğli’de seçime girdiğimizde bize öyle bir ses verdi ki bütün barajlar ve bütün engeller art arda yıkıldı. Teşekkürler Ereğli, teşekkürler Kocaeli. O yıllardan sonraki bütün seçimlerde Kocaeli partimize yine en güçlü desteği eren illerden biri oldu, sağ olasınız. Biz de bu desteğin kıymetini bildik, gece-gündüz çalıştık. Yılardır muhalefet konuşuyor AK Parti yapıyor. Muhalefet bize vatanı böylece dedi ama aksine Türkiye bölünmedi bölünen Türkiye oldu, Türkiye büyüdü. Türkiye büyümeye devam ediyor. Sizler verdiğiniz destekle Türkiye’yi büyüttünüz Kocaeli her zaman birliğin şehri, beraberliğin şehridir. Kocaeli Anadolu’dur Kocaeli Türkiye’nin geleceğidir. 7 Haziran’da vereceğiniz güçlü destekle Kocaeli bilim ve teknolojinin başkenti olacak. Buna hazır mısınız? İçinizden çıkan bir kardeşiniz olarak gururla söylüyoruz, bunlar konuştu Türkiye’nin ilk milli tüfeğini topunu AK Parti yaptı.

HEPSİNİ TOPLAYIN 5 İLE ÇARPIN RAKAMI BULUN

Bunlar konuşuyor ama AK Parti yapar. Şimdi Türkiye’nin ilk yerli arabasını yapmaya 7 Haziran’da destek vermeye hazır mısınız? Şimdi sıra Yeni Türkiye’nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na en güçlü desteği vermeye var mısınız? Kemal Derviş’e tekrar muhtaç olmayan, kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye için durmak yok yola devam. 7 Haziran’ın tablosu bu alan, en güzel anket Perşembe Pazar. Bu alanda HDP, MHP, CHP miting yaptı. Şimdi hepsini toplayın ve 5 ile çarpın AK Parti’nin sayısını bulun.” Daha sonra AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül de kürsüye çıkarak vatandaşları selamladı. 7 Haziran seçimlerinin hayırlar getirmesini dileyen Gönül, “Biz hiçbir zaman unutan bir parti olmadık. Hep göründüğümüz gibi olduk. Biz milletimize inandık ve çalıştık. Çok çalıştık, hep çalıştık. Çok daha güzel bir ülke için durmak yok yola devam. Seçimlerimiz Türkiye’mize hayırlar getirsin” dedi
 
KOCAELİ HER ZAMANKİ YERİNDE

Yapılan konuşmaların ardından beklenen o an geldi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, sahneye tekrar çıkarak partililere şöyle seslendi: “Bizi bu güneş altında bekleyen Aziz Kocaeli’ye selam olsun. Al bayraklarla helikopterdeyken o kadar güzel görünüyorsunuz ki. Kocaeli eğer bugün böyleyse 7 Haziran şimdiden bellidir. Kocaeli her zamanki yerinde. Bu destanda bu coşkuda Akça Koca vardır, Karamürsel vardır. Kocaeli yerinde duramıyor maşallah. 7 Haziran’da yeni bir destan yazmaya hazır mısınız. Tuzak kuranların tuzaklarını başlarına çalmaya hazır mısınız? Bu duygu seli içinde sizlerle buluşmaktan daha güzel bir gurur yok. Kocaeli bizi çok iyi bilir, dava ve hizmetimizi bilir, Kocaeli her zaman bize sahip çıktı. Kocaeli’nin bu coşkusunu herkes görsün ve duysun. Hepimiz 1999 Depremi’ni çok iyi bilir, yüreğimiz Kocaeli ile atı. O günden bugüne devletimizin geldiği yeri görmek için farka bakın.

3 PARTİ BİR DE PARALEL ÇETE AK PARTİ’Yİ DURDURAMAZ

O dönemde Başbakan iki gün sonra gelmişti buralara. Onlar acıları bile paylaşmak için Ankara’dan Kocaeli’ye gelemediler. Ama dün siz gördünüz Ordu Havalimanı’nı denizin ortasına dolgu yaprak açtı. Onlar kara yoluyla deprem bölgesine gelemezken bizler denizi doldurarak Avrupa’da ilk havalimanını yaptık. Onlar konuşur AK Parti yapar. Şimdi bunlar bir araya gelmiş, arklarında Paralel Yapı var. Ben başarısız olursam genel başkanlığını bırakmaya hazırım diyorum. Onlara soruyorum ama onlarda çıt yok. Onların oyu yüzde 25. Yüzde 25 ile iktidar olunur mu? Onlar oylarını korurlarsa yerinde duracaklarmış. HDP’nin eş başkanı daha vahim. Genel başkan demek başarının da başarısızlığın da sorumluluğunu sütlenmek demek. 3 parti bir de paralel çete Ak Parti’yi durduracakmış. AK Parti’yi durdurabildiler mi? Onlar bizi engelleyebildiler mi? Peki 7 Haziran’da durdurabilirler mi? Bu yüzde 4 yanlış bir doğruyu götürmez, ama bizde bir doğru 4 yanlışı götürür.

TÜRKİYE’NİN MERKEZ ÜLKE OLDUĞUNU DÜNYAYA KİM GÖSTERDİ

Hepimizi bu büyük davanın yeni Türkiye’nin neferleriyiz. Bugün 57. ilimizdeyiz. Biz 81 ilimizi dolaşacağız. Kocaeli’ye gelen milliyetçilere sorun onlar neden Doğu’da yok. Al bayrağı her yerde dalgalandıran kim? CHP ile HDP aynı dili kullanıyor. Birisi İmam Hatipleri kapatacağım diyor diğeri de diyor. Aziz Kocaelililer mescidi aksaya postallarla girenlere dost olur muyuz? Biz onlara ders verecek miyiz? Şimdi Kılıçdaroğlu seneler sonra coğrafya dersi öğrenmeye başlamış. Türkiye merkez ülke diyor. Türkiye’nin merkez ülke olduğunu dünyaya kim gösterdi? Türkiye’nin bütün çevre havzalarla bütünleşmesini kim sapladı? Balkanlara, Üsküp’e kim sahip çıktı? Somalili kardeşlerimiz açlık içinde kıvranırken oraya inen ilk uçak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağıydı. Onlar Osmanlı’dan utanırlar. Bunlar tarih, coğrafya katilidir. Kocaeli bunlara bir ders verecek miyiz? O Kılıçdaroğlu’na Anadolu’yu merkez kılan Osmanlı’dır diyecek miyiz?

KOCAELİ TÜRKİYE’NİN ÖZETİDİR

Şimdi yeni mega projelere başladık. Şimdi dünyanın en büyük havalimanını İstanbul’da inşa ediyoruz. Biz o havalimanın temellerini atarken Gezi olaylarını çıkardılar. Ama öyle ya da böyle İstanbul dünyanın en büyük havalimanına kavuşacak. Dünyanın en uzun kuleli asma köprüsünü yapıyoruz. O Marmaraylar metrolar ta İzmit’e kadar gelecek. Ey gençlik biz 2023’ü inşa ediyoruz, siz 2053’ü inşa edecek misiniz? Şimdi Türk Hava Yolları ile konuştuk, artık gençlerin yurtdışı biletleri yüzde 30 indirimli olacak. Gençlerimiz tarihi keşfetsin, tarih yazsın. Biz tarih yazmaya kararlı mıyız? Bütün bu projeler Türkiye’nin en büyük projeleri.
Mesela İzmit Körfez Geçidi’ni Türkiye’ye kim getirdi? Ama İstanbul’la Ankara arasındaki Kocaeli üzerinde hızlı tireni kim inşa etti? İstanbul ile Ankara arasını süper hızlı trenle bir buçuk saatine indireceğiz. Ve tüm bunların merkezinde Kocaeli var, Kocaeli’nin çalışkan insanları var. Kocaeli Türkiye’nin özetidir. Kocaeli Türkiye’nin her yerine ulaşır, yetişir. 7 Haziran’da Türkiye’nin her yerine ulaşmaya var mısınız? İzmir-İstanbul Otoyolu ile Kocaeli yine merkezde. Biz Türkiye’nin etrafında bir gönül coğrafyası kuruyoruz.

KOCAELİ MERKEZ ŞEHİR OLACAK

Yükselen Türkiye’yi engellemek istiyorlar. 7 Haziran’da 90’lı yılların karanlık günlerine dönmek istiyorlar. Kuyruklarda bekleyen bir Türkiye’ye dönmek ister misiniz? Dudaklarınızdan düşmemesi gereken şey dava istikbal aşkıdır. Aziz Kocaelililer bu mega projeleri hayata geçireceğiz. VE Kocaeli bu mega projelerinin merkezi olacak Kocaeli siyaseten çok şanslıdır. Çok kıymetli siyasetçiler yetiştirdiniz. İl başkanlarınız Nihat Ergün bakanımız oldu, Fikri Işık Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu, İbrahim Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı, Zeki Aygün milletvekili oldu. Şemsettin Ceyhan ise kurucu il gençlik kolları başkanıydı. Değerli Kocaelililer demokrasiyi yükseltecek miyiz? Millet tarafından yazılan anayasaya imza atacak mıyız? Artık Türkiye bütün yaralarını sardı. Büyük bir kalkınma hamlesinin içine girdi. Kocaeli ile İstanbul’u ayırt etmek mümkün olmayacak. Kocaeli, İstanbul-Ankara arasında merkez şehir olacak.

KOCAELİ SÖZ VERDİ Mİ YAPAR

Kocaeli’de Bilişim Vadisi’nin temelini atıyoruz. Bilişim Vadisi Türkiye’nin ilk büyük vadisi olacak. Kocaeli’yi Bilim Merkezi kurduk Kılıçdaroğlu’nun rüyasında gördüğü cip fabrikasını da Kocaeli’ye kuracağız. 7 Haziran’da Kocaeli’de 11’de 11 yapmaya var mısınız? Değerli Kocaelililer yükselen Türkiye’ye Yeni Türkiye’ye var mısınız? Bu çetelere karşı dur demeye var mısınız? Bütün bu tuzaklara karşı destan yazmaya var mısınız? Kocaeli şifa merkezi yapalım mı? Bilim merkezi yapalım mı? Bunlar için herkesin sandığa gitmesi lazım. Kocaeli’de sandıkları patlatmaya var mısınız? 7 Haziran’a kadar kapı kapı gezmeye var mısınız? Gerçek merkez ülke Türkiye’yi yükselen küresel güç yapacak mıyız? Kocaeli söz verdi mi yapar.” Kocaelililer vedalaşan Başbakan Davutoğlu konuşmasının ardından İzmir’e STK toplantısına katılmak üzere yola çıktı.


Kat Temizlik Arabası Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Doğum Günü Süsleri Nelerdir?

Gebze'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü

Gebze’de Çanakkale Zaferi Anma Programı

Fatma Kurtuluş, acil servisteki hastaları dinledi

Diyetisyen Merve Doğan Yılmaz'dan ramazan ayı için öneriler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Saadet Partisi iftarı Gebze’yi buluşturdu

Bünyamin Çiftçi sevgisi, evlere sığmadı sokaklara taştı

Ömeroğlu, iftarını emekçilerle birlikte açtı

Çayırova Gençlik Merkezi açılıyor

Çetinkaya Dadaşlardan Destek İstedi

Kartepe’de Çanakkale Destanı Törenleri

Türel şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Kongre ne zaman yapılacak?

Darıca Hükümet Konağı’nda çalışmalar devam ediyor

Seçimden sonraki gün okul var mı?

Yeşilova-Solaklar Kavşağı trafiğe açıldı

Başkan çocukların Ramazan şenliğine katıldı

Ramazan’da Mahallenizdeyiz etkinlikleri Ayazma Mahallesi’nde devam edecek

İtfaiyeden İZAYDAŞ’a arama-kurtarma eğitimi

Kocaeli’nin 65 yaş üstü çınarları Yerel Kültür Müzesinde; Çocukluklarını hatırladılar

Başkan Adayı Büyükgöz’den Hafta Sonu Ziyaretleri; Büyükgöz Kırsal Mahallelerde

Bağcılar’da 24 Saat Acil Kilit Hizmetleri

Kocaeli'de yağış olacak mı?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Gazinin müzesinde gurur ve hüzün bir arada

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Seçimden sonraki gün okul var mı?

DEM Parti tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarında terör örgütü elebaşı Öcalan'ın posterleri açıldı

Ayasofya'da Yunanistan bayrağı açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı

Başiskele Termal Tesis yükseliyor

Devlet hastanesinde panik! Acil servis boşaltıldı, hasta kabulü durdu

32 ilde oy verme saatleri değişti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Darıca'da dernek iftar programına katıldı

Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim takvimi... Yasaklar başlıyor!

İkinci el araç alacaklara uyarı. Kritik tarih açıklandı

Yoksullara ‘sabır’ çağrısı yapan Ali Erbaş’ın kızından ‘lüks arabasının anahtarına ’ şiir

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Hüseyin Baş “Köprüye araç garantisi vereceğine çiftçiye alım garantisi ver”

Ümit Özdağ: "Afganlara da ‘geçici sığınmacı statüsü’ verecekler"

Yeniden Refah Partili aday, kamyona yüklenen lüks yatla seçim konvoyu düzenledi

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Emeklilere ‘Ramazan Bayramı’ ikramiyesinin ödeneceği tarih belli oldu

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kongre ne zaman yapılacak?

Batshuayi, sahaya inen Trabzonspor taraftarına döner tekme attı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı

Beşiktaş'ın penaltısı neden geçerlilik kazanmadı?

KÖRFEZ ANKARA'DA 3 PUAN PEŞİNDE!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

PFDK'dan Kocaelispor'a cezalar yağdı

ÜNAL KARAMAN ÇAYIROVA’DA

Ragbici kızlar Türkiye finaline gidiyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR