• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,28
  • EURO

    35,10% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2312,35% 1,54
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Bahçeli'den Afrin çıkışı!

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasında, "Gerekirse ben de Afrin'e gider seve seve canımı veririm" dedi. Bahçeli'nin bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

POLİTİKA 6.02.2018 11:31:00 0
Bahçeli

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Afrin'e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı vardı.Bahçeli, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Tarihi önemde, vazgeçilemez değerdedir. Bu mücadele durmayacak, aksamayacaktır." dedi. Bahçeli konuşmasının sonunda Afrin Harekatı'nda askerlerin yaptıkları bozkurt işaretine ilişkin eleştirilere sert yanıt vererek "Bu topraklara rastgele 'vatan' denmemiştir. Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve veririm. Bu da bu millete Devlet sözüdür" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

Milli varlığımıza kin ve nefret besleyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamamışlardır. Milli hayatımızda anıtlaşmış bir yeri olan kitabeler Türklüğün bekasına çok kuvvetli ve zamanlar üstü bir vurgu yapmıştır. Orhun Kitabeleri ile kökleşen milli beka şuuru asırlar boyunca taşınıp bugünlerine ulaşmıştır. Türk milletinin bekası siyaset üstü bir konudur. Bekamızın mahvı çöküş ve yok oluş demektir. Milli beka müdafaa edilmezse, tarihi haklarımız korunmazsa akıbeti ihanet lobisi tayin edecektir. Tehlike bu kadar yakın ve yakıcıdır. Artık terörizmle her seviyede hesaplaşma zamanı gelmiştir.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 950'Yİ GEÇTİ

18. gününe girdiğimiz Zeytin Dalı Harekatı milli güvenliğimizi temin için planlanmıştır. Türkiye'nin meşru müdafaa hakkının gereğidir. Harama karşı helalin duruşudur. Zeytin Dalı Harekatı caniler ve cehalete karşı cesaretin duruşudur. Zeytin Dalı Harekatı tarihi önemde, vazgeçilmez değerdedir. TSK ve ÖSO Afrin'e adım adım yaklaşmaktadır. Bugüne kadar pek çok yer kurtarılmıştır. 40'a yakın nokta teröristlerden temizlenmiştir. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 950'yi geçmiştir. Bu süreçte kahraman Mehmetçik, masum, sivil halkın zarar görmemesi için büyük dikkat ve hassasiyet göstermektedir. Mazlumların kanını dökmek PYD/PKK'nın geçim kapısıdır.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAKSA GÜN BUGÜNDÜR

Davamız haklıdır. Son silahlı hain ele geçirilinceye kadar bu mücadele durmayacaktır. Afrin çevreden merkeze doğru iyi planlanmış bir harekatla çembere alınmıştır. Teröristler tarafından inşa edilen beton koruganlar, hendekler, tüneller hiç kimsenin gözünden kaçmamıştır. Bebek katilinin resmedildiği paçavraların oraya buraya asılması da dikkat çekici bir uınsurdur. Terör örgütü Cizre'de, Sur'da olduğu gibi çukur kazarak, barikat dikerek kanlı saldırılar için hazırlık yapmıştır. Köstebek gibi yer altına inen hainler, askeri harekatımıza yönelik çok önceden adeta tedbir almışlardır. Görünen gerçek budur. Hainlerin saklanması nafiledir. Kahraman Mehmetlerimiz teröristleri iman gücü ile ezeceklerdir. Terörün kökü kazınacaksa gün bugündür.

Asırlarca korunup kollanana milli bekamızı sabote etmeye kalkışan kim ya da kimler olursa olsun bedelini ödeyeceklerdir. Kahramanlar vatan için toprağa düşmektedir. Her birinin ayri bir hikayesi, ayrı bir yeri vardır. Onlar ki, destanı öksüz, sükutu derin meşhul asker değildir. Yattıkları kutsal toprak bellidir. Şimdiye kadar 18 evladımız şehit olmuş, 62 evladımız yaralanmıştır.

TTB HAKKINDA DERHAL YASAL DÜZENLEME YAPILMALI YA DA KAPISINA KİLİT ASILMALIDIR

CHP, PYD'yi temize çıkarma, aklama arayışındadır. Zulme karşı tarafsız kalmak bile namussuzluktur. Ateş açan rezillere en ufak tepki göstermemişlerdir. Teröristler cezalandırılıyor, halk sağlığı sorununa işaret ediliyor. Bu ne kepazeliktir, nasıl bir satılmışlıktır. TTB Türk düşmanıdır, hekimlerin utancı, hekimliğin yüz karasıdır. Derhal çok acil şekilde, hakkında yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır.

FRANSA'YA 'İŞGAL' TEPKİSİ

Afrin'de Ankara'nın namusu müdafaa edilmektedir. Karşımızda sadece teröristlerin zehirli kuyrukları yoktur. Emperyalistler yüz yıl önce olduğu gibi kafasını bize çevirmiştir. Türk milleti ile işgal kelimesi hiçbir zaman örtüşmemiştir. Fransa bize neyi anlatmaktadır. Fransa işgal konusunda fail arıyorsa kendi geçmişini yoklaması yetecek ve fazla bile gelecektir. Türkiye Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılıdır. 3 Şubat'ta Şeyh Horoz'da güdümlü tanksavar, bir tankımıza isabet etmiş, 5 kahramanımız şehit düşmüştür. Bu füzeyi teröristlere veren hangi ülkedir. Füzeyi fırlatan kadar temin eden, dökülen şehit kanlarında dahli ve payı yok mudur? Mühimmat sağlayan ABD ve diğer dost görünümlü ülkeler... Terör örgütüne verilen her silah Türkiye'ye doğrultulmuştur.

AFRİN YA YIKILMALI YA DA TERÖRİSTLER ATEŞE VERİLMELİDİR

Afrin'de PKK/PYD'nin yanında özellikle ABD Türkiye'ye adı konmamış, benzerlerine soğuk savaş zamanlarında rastlanacak art niyetli tavır içindedir. Dün Afrin Küçük Darmık Dağı bölgesinde bir tankımızın vurulmasını sözde müttefik ülkeler ne ile izah edeceklerdir. NATO nerededir, niye sessizdir? NATO bugün yoksa, yarın olsa ne yazacak, olmasa ne çıkacaktır. Yedi düvel tekraren karşımızda toplanmıştır. PYD'nin silahlı kanadı YPG kırsal alanda çatışmak yerine teröristleri Afrin merkezine konuşlandırıp sözde şehir savaşı için plan içindedir. Sivillerin can kaybı ile uluslararası toplumu kışkırtmak istemektedir. Afrin ilçe merkezine öncelikle burayı bilen ve tanıyan ÖSO girmeli, çevre emniyetini de tecrübeli ve şehir içi mücadelede uzmanlaşmış askerlerimiz sağlamalıdır. Afrin ya yıkılmalı ya da teröristler ateşe verilmelidir. Bu çıkışımızdan rahatsız olan varsa önce kimlerle düşüp kalktıklarını söylemek mecburiyetindedir. Türk milleti bugünlere 'Ya istiklal ya ölüm' seslenişi ile gelmiştir. Terör kaynağında kurutulmalıdır. Gerekirse terör destekçilerine aynı muameleyi göstermek boyunlarımızda borçtur.

GÜN SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRMA GÜNÜDÜR

MHP hiçbir zaman ayrımcı ve dışlayıcı olmamıştır. Sevilen, özlenen, gıpta edilen büyük ülke haline gelmemizin çaresi de vatanımızı küresel bir cazibe merkezi haline getirmekle mümkün olacaktır. Bize göre gelecek, ay yıldızlı bayrağın altında birleşmekten geçmektedir. Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Gün, saflarımızı sıklaştırma günüdür. Gün kucaklaşma günüdür. Kucaklaşmanın adresi büyük Türk milletidir. Binlerce yıllık milli tarihimiz, hatası ile sevabı ile, üzüntüsü ile sevinci ile bizim ceddimize aittir. Binlerce yıl boyunca kıtalar arasında zaman zaman bozulan güç dengelerini terazileyen devletlerin varlığı kuvvetlerin tek bir yapıda toplanmasına izin vermemiştir.

BOZKURT İŞARETİNDEN KORKANLAR...

Türk milleyetçileri için hedef Kızıl Elma ülküsüdür. Zeytin Dalı Harekatı başlar başlamaz kabaran milli heyecandan ödü patlayanları gördükçe hayrete kapılmamak elde değildir. Kızıl Elma ülküdür. Ülküsü ve ülkesi olmayanların anlaması imkansızdır. Kahraman askerlerimizin sevkiyat esnasında doğal yaptıkları bozkurt işareti birilerinin uykularını kaçırmıştır. Bazı askeri ve siyasi kesimlerin bozkurt işaretinden rahatsızlıkları kronik hastalık noktasına çıkmıştır. Okuyup görünce felç geçiren, komaya giren askeri ve siyasi malum çevreler neden korkmuşlardır? Niye bu kadar ürkmüşlerdir?

YERİ GELİRSE BEN DE AFRİN'E GİDER CANIMI VERİRİM
Hadi teröristlerin üzerine korkusuzca gidin de görelim, size bile alkış tutalım? Bir başka densiz eski milletvekili bozkurt işaretinin İslam'ın ruhuna aykırı olduğuna dikkat çekmiştir. Türk milleti ne çekmişse bu zihniyetlerden çekmiştir. Haçlı beşiğinde sağlanmak küfrün eteğinden tutmak yeterli olacaktır. Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu. Köksüzler ne bilsin Türk'ün bozkurt duruşunu. Bozkurt çakalla karışmaz. Çakalla bir tutulamaz. Bilinsin ki, Zeytin Dalı Harekatı'na bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak yüz binlerce bozkurt hazır beklemektedir. Türkiye tesadüfen bulunmamış harita üzerinde kurulmamıştır. Bu topraklar rastgele 'vatan' denmemiştir. Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin'e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve vermeye hazırım. Bu da bu millete Devlet sözüdür.


Hijyen ve Dezenfeksiyonun Öncüsü

Yapay Zekâ, Teknoloji ve Eğitim Paneli

Çiftçi, “Emin adımlarla Çayırova Yüzyılı’nı inşa edeceğiz”

Saadet Partisi’nden Uslu’ya ziyaret

Şehir Tiyatroları’ndan 27 Mart’a özel prömiyer

Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR