• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,24
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2493,11% 1,26
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

Apartman Temizliği

İstanbul'da Apartman Temizliği ve Bina Temizliği konusunda uzman olan Bemay Temizlik Şirketi, bu haberde sizlere konuyla ilgili olarak faydalı bilgiler sunacaktır.

EKONOMİ 7.06.2018 11:24:00 0
Apartman Temizliği

Apartmanlar kalabalık şekilde konaklamayı sağlayan yerlerdir. Özellikle şehirleşme ve çalışma hayatının da buralarda yoğunlaşması kalabalık şekilde belli yerlerde konaklama ihtiyacını doğurmuştur. Yani bireysel bahçeli evlerin yerini zamanla yüksek katlı apartmanlar alır. Bu alanlarda kalabalık şekilde yerleşim imkanı olur. Kalabalık yerlerde konaklamak da temizlik ve hastalık risklerinin önüne geçmek için önemli bir detaydır. Apartman temizliği bu noktada önemli ve rutin şekilde yapılması gereken bir işlemdir. Bunun önemini anlamak için apartman temizliği olmadığı zaman ne tür risklerin olacağına bakmak gerekir. Yani bir yerde uzun süre temizlik yapılmazsa bu durumda bakteriler de ürer, sonuç olarak hastalık riski çıkar.

Apartman Merdiven Temizliği Fiyatları

Apartman Merdiven temizliği fiyatları belirlenirken birçok kriter belirlenmektedir. Apartman temizliğinin ne kadar sürede bir tekrarlanacağı,kaç katlı bir apartman olduğu, bunu temizlerken ne tür araç ve gereçlerin olduğu gibi konular önem kazanmaktadır. Apartmanların yüksekliği arttıkça temizlik için gereken işlemler de artar. Bu nedenle önceden fiyatların belirlenmesi gerekir. Temizlik yapacak kişi ile temizlik yaptırmak isteyen apartman yönetimi ya da temizlik firması bununla ilgili soru işareti bırakmamalıdır.

Apartman Temizliği Nasıl Yapılır

Apartman temizliği nasıl yapılır sorusu bu alanda çalışmak isteyen kişiler ya da kendi bulunduğu yerde apartmanı temizlemek isteyen kişiler için önemli bir detaydır. Kolaylık sağlanması için nasıl yapılacağını bilmek gerekir. Apartman temizliği işlemlerinde öncelikle en üst kattan başlamak gerekir. Bu şekilde aşağı doğru üst bölümleri yeniden temizlemek zorunda kalmadan temizlik bitebilir. Bunun dışında önceden süpürme yapılması en önemli bölümlerdendir. Yani kabaca kirli olan bölümleri yok etmek gerekir. Tozu kaldırdıktan sonra bunu süpürüp sonra da yıkama aşamasına geçebilirsiniz. Yıkama aşaması öncesinde de su kaynağı bulmak gerekir. Su kaynaklarını bulduktan sonra uzun bir hortum gerekir. Bu şekilde yukarıdan aşağı sorunsuz şekilde temizlik sürdürülebilir. Hortum ve diğer malzemelerde aksama olmaması için arızaların kontrolünün gerçekleşmesi gerekir.

https://www.youtube.com/watch?v=jYiVvEYeQmo&t=7s

Apartman Temizliği İş İlanları

Apartman temizliği iş ilanları arayışında olan kişiler bu ilanlardan faydalanarak iş sahibi olabilmektedir. Apartmanların iç ve bahçe kısımlarında düzenli olarak temizlik gerekmektedir. Bunu da yapacak bir temizlik görevlisine ihtiyaç olacaktır. Apartman temizliği işinde haftada bir ya da iki gün temizlik gerçekleşmektedir. Ancak bu zaman değişiklik de gösterebilir. Örneğin çok kirlenmeyen bir apartman varsa bu durumda az temizlik gerekebilir.

İstanbul Apartman Temizlik Şirketleri Anadolu Yakası

İstanbul Apartman temizlik şirketleri Anadolu Yakası içerisinde çok sayıda firma bulmak mümkündür. Bulunduğunuz yere yakın semtlerden arayış yapabilirsiniz. Bu şekilde daha hızlı çözüm elde edilebilir. Apartman temizleme şirketleri seçerken de bazı detaylara önem vermek gerekir. Her firma ile hemen anlaşma yapmadan önce firma geçmişi, ne tür referansları olduğu, internette sitelerinin olup olmadığı, hakkındaki yorumlar, bunların ne kadarının olumsuz olduğu gibi konularda değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu ön değerlendirme sizin sonradan iyi fikir edinmenizi sağlar.bir firmaya körü körüne iş yaptırmak her zaman iyi sonuç vermeyebilir. Bu nedenle personel araştırması da dahil yapabilirsiniz. Temizlik şirketlerinde açık adres olması önemli bir detaydır. Günümüzde internetin kötüye kullanımı olduğunu da bilmek gerekir.

Apartman Temizliği İçin Gereken Malzemeler

Apartman temizliği için gereken malzemeler özellikle bu işi yapacak kişiler için önemli bir konudur. Ayrıca apartmanı temizletecek kişi için de malzeme hazırlığı açısından bilinmesi gerekebilir. Apartman temizliği için gereken malzemeler, hortum, deterjanlar, yüzey temizleyiciler, fırça, süpürge benzeri malzemeler, çöp kovası şeklinde sıralanabilir. Bu malzemelere ekleme yapılabileceği gibi çıkarma da olabilir. Büyük apartmanlarda çoğu zaman daha fazla malzeme gerekmektedir. Daha ufak çaplı apartmanlarda da malzemeler azalabilir. Malzeme seçiminde yüzey detaylarına göre seçim yapılmalı, tehllikeli malzemelerin karıştırılmamasına önem verilmelidir. Ayrıca malzemelerin nasıl kullanılacağına da dikkat etmek gerekir. Bazı malzemelerin uygulaması ciddi sıkıntılara neden olabilir.

Apartman Temizlik şirketleri Ümraniye

Apartman temizlik şirketleri Ümraniye ilçesinden talepleriniz olduğu zaman bu alandaki temizlik firmalarına başvuru yapılabilir. Apartmanlarınızın temizlenmesi, rutin şekilde hijyenik alanlar olması için bu firmaları bulabilir ve anlaşma yaparak sonuç alabilirsiniz. birçok kişi günümüzde interneti kullanmakta ve sonuç almaktadır. İnternetin yaygınlaşması, iş imkanı açısından ve bir hizmet almak için arayış içinde olanları bulmak için önemli bir alandır. Bu alanda temizlik firması ya da bireysel olarak apartman temizliği yapan kişilere ulaşmak mümkündür. Apartmanlarda ayrıca düzenli şekilde bahçe temizliği de önemli bir konudur. Bahçe alanlarında iyi görüntü oluşması için bu tür temizlik taleplerinde bulunabilirsiniz. Doğru firma bulmak son derece önemlidir. Bu nedenle de dikkatli seçim gerekmektedir.

Apartman Temizliği Sözleşmesi

Apartman temizliği sözleşmesi neden yapılır sorusu bu alandaki iş yapan kişilerin merak ettiği bir detaydır. Apartman temziliği sözleşmesinin yapılmasının nedeni belli bir süre için düzenli şekilde temizliğin yapılacağının karşılıklı olarak kabul edildiği, verilen hizmetin bir karşılığının alınacağının resmi belge ile kayıt altına alınmasıdır. Bu şekilde sözleşme dışına çıkılması halinde de ne tür uygulama olacağının netleşmesi sağlanır. Örneğin apartman temizlemek için sözleşme imzalayan görevli gitmediği takdirde ödeme almaz. Ayrıca işini yapan görevli de parasını alamadığı zaman ne tür yerlere başvuru yapabileceğinin bilincinde olacaktır. Yani karşılıklı hakların savunulması ve bir belge ile ne tür durumlarda neler yapılacağının netleşmesi durumu vardır. Bazı apartmanlarda bu sözleşme yapılmayabilmektedir. Ancak kurumsal firmayla anlaşan apartmanlar ve apartman yönetiminde olan kişi sözleşme yapmak istediğinde bu belgeli şekilde çalışma olabilir. Olması gerken sözleşmeli şekilde apartman temizliğinin yapılmasıdır. Ancak bu olmadığı zaman da temizlik için belgesiz anlaşma durumu vardır. Ancak bu durumlarda hak talebi söz konusu değildir.

Bemay Temizlik hizmetleri olarak Apartman ve Merdiven Temizliği Hizmetleri vermekteyiz.

İletişim numaralarımız:

Telefon: 0216 517 81 65

Telefon: 0541 208 62 82

Telefon: 0541 208 62 83

https://www.bemaytemizlik.com


Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Kaymakam Kara, Darıcalıyı Dinlemeye Devam Ediyor

İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

Dünyanın dört bir tarafından hastalar Kocaeli Üniversitesi’ne tedavi olmak için geliyorlar

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Günü çift idmanla geçirdik

Önümüzdeki 3 gün yağış var!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

KOÜ Mühendislik Fakültesi'nde görev değişikliği

Kocaeli’de 156 okul müdürü değişti

KYK izinlerine yeni düzenleme

Kocaeli'de otobüslere yüzde 75 zam talebi!

İzmit Körfezi’nde araştırmalar sürüyor

İzmit Tren Garı’na ulaşımda asansör kolaylığı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

Bayramda 11,2 milyon araç otoyolları kullandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

Tarihte bugün Kocaelispor: Trabzonspor'u mağlup ederek Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazandı

Körfezli yüzücülerin hedefi Türkiye Şampiyonası

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR