• BIST 100

    9707,52%0,65
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92

21.09 – 28.09 Haftalık Burç Yorumu

21.09 – 28.09 Haftalık Burç Yorumu

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.09.2015 19:05:00 0
21.09 – 28.09 Haftalık Burç Yorumu

KOÇ BURCU

Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.  Tutulmanın yöneticisi Mars  tutlma öncesi ayın 25 inde başak burcuna geçiyor bu yüzden de sağlığınıza özellikle dikkat edin, operasyonel durumlar oluşabilir, iş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Diyete başlamak, yaşam kalitesini yükseltecek girişimlerde bulunmak için idealdir. Yalnız mars etkisinden dolayı, günlük koşturmamış ve gereksiz göreceğiniz hatta angarya sayılabilecek işleriniz artabilir, Sağlıkla ilgili olarak, zehirlenme, alkolle ilgili sorunlara dikkat, ilaç alırken de extra dikkat edin yanlış ilaç kullanmayın,fazla kafanızı karıştıracak gereksiz araştırmalardanda kaçınmalısınız.

BOĞA BURCU

Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almakta, kontrolü ele geçirmekte ve özel hayatınızı düzenleyip disipline etmekte gayet uygun kozmik destekler altında olacaksınız.

Zehirlenme ya da alkolle ilgili yaşanabilecek sorunlara dikkat edin. İlaç alırken de ayrıca özenli davranın ve yanlış ilaç kullanmayın. Kafanızın karışmasına neden olacak kadar gereksiz araştırmalar içine de dalmayın. Diyete başlamak, yaşam kalitesini yükseltecek girişimlerde bulunmak için de ideal bir zaman. Yalnız küçük bir dip not olarak şunu hatırlatmakta fayda var: Mars’ın etkisinden dolayı, günlük koşuşturmalar ya da sizin şimdilik gereksiz gibi gördüğünüz pek çok angarya sayılabilecek işiniz artabilir.

İKİZLER BURCU

Gelecek planlarınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmeye yönelik çalışmalarınız söz konusu olabilir. Birtakım değişiklikler ve yenilikler içinde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz.

Sizi mutlu eden şeylerle başkalarının mutluluğunu etkileyen mevzular arasında sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

Bu dönemde özel ve ikili ilişkilerden, anlaşmalardan, ortaklı işlerden yana çok sayıda fırsat yakalayabilirsiniz. Yakınlarınız, eşiniz, ortağınız ya da arkadaşlarınızla işbirliği yaparak projeler içinde olmaktan fayda sağlayabilirsiniz. Bu süreç içinde sadece bir şeyleri yapmak ve başarmak için değil, kendi iç dengenizi korumak, mutluluğunuzu ve huzurunuzu yakalamak için de mücadele etmeye gayret gösterin.

YENGEÇ BURCU

Mevcut bir sağlık sorunuz varsa şifa bulabilirsiniz ya da hastalığınızla yüzleşebilirsiniz.

Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız, tutulma sırasında hayatınızda etkili rol oynayacaktır. Bu dönemde yeni bir işyerine geçebilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olabilir. Bilinçaltınızda ortaya çıkan ani değişimler ve ortaya çıkan şok edici sırlar, sağlığınız üzerinde etkili olabilir.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda ciddi adımlar olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirleriniz konusunda dikkat çekeceksiniz.

ASLAN BURCU

Yakın çevre ilişkileriniz de yine bu dönemde gündeminizde olacaktır. Medya, iletişim, reklam ve tanıtım gibi konular sizin için ön plana çıkmaya başlıyor. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Kontrol ve karmaya dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Ay içinde eski tanıdıklarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Geçmiş konular zihninizi tekrar meşgul edebilir. Hassasiyetlerinizin arttığı böyle bir süreçte, iç dünyanıza dönmek ve kendinize yoğunlaşmak yararlı olabilir. İç huzurunuza öncelik vermelisiniz.

Maddi konularda yeni başlangıçlarla birlikte sağlam işler ve sonuçlar elde edeceksiniz. Bütçenizi düzenlemek ve planlamak adına yeni adımlar atabilirsiniz. Gelir ve harcamalarınıza daha gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Kazanç getirecek iş ve projeleri konuşmak, başlamak ve imza atmak için güzel bir döneme giriyorsunuz. Aile bağları, baba ve eve yönelik sorunlar stres yapmanıza neden olabilir. Gayrimenkul alım satımı ya da taşınma işlerinde kısıtlı da olsa rahatlama ve kolaylıklar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Kardeşleriniz ve uzak akrabalarınız tutulma sırasında etkili rol oynayacaklardır. Yeni bir iş alanına taşınabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar, uzun vadeli olabilecek. Bilinçaltı alanınızda ortaya çıkan ani değişimler ve şok edici sırlar sağlığınız üzerinde etkili olabilir. Stres altında olmayın. Kendinizi iyi hissetmediğinizden dolayı partnerinizin, arkadaşınızın veya babanızın sağlığı için endişeler yaşayabilirsiniz. Eğer bir terfi ya da prestijli yeni bir iş sahibi olmayı arzu ediyorsanız büyük olasılıkla tutulma sonrası istekleriniz gelişecektir. Yaratıcılıkla ilgili bir alanda çalışıyorsanız, zira şanslı gezegen olan Jüpiter size güzel fırsatlar sunacaktır.

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Dolunay, yaşamınızdan çıkarmak istedikleriniz ve sonlandırmaya niyet ettiklerinizle ilgili daha kararlı davranmanızı sağlayabilir. Zihinsel ve fiziksel dönüşümler, hisseli paralar, eş ve ortaktan gelen gelirlerde değişimler söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU

İşyerinde birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

Diyete başlamak, yaşam kalitesini yükseltecek girişimlerde bulunmak için ideal bir süreçtesiniz.

Mars’ın etkisinden dolayı, günlük yaşamınızda size angarya gibi gelen gereksiz koşturmalarınız ve işleriniz artabilir. Sağlık açısından zehirlenmelere karşı dikkatli olun. Alkolle ilgili sorunlara ve yanlış ilaç kullanımına da dikkat edin. Tıbbi açıdan kafanızı karıştıracak gereksiz araştırmalardan kaçınmalısınız.

AKREP BURCU

Yakın çevreniz ve akrabalarınızdan destek alabilirsiniz. Hukuksal sorunlarınız sürpriz bir şekilde çözümlenebilir. Eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da bir amaç uğruna yapacağınız yolculuklara güvenebilirsiniz.  İçe yönelmek, sağlığınızla ilgilenmek, dinlenmek, kalabalıklardan uzaklaşıp biraz yalnız kalmak sizin açınızdan rahatlatıcı olabilir.

Aşk hayatınızda çocuklar, hobi-spor, sahne-yaratıcılık işleri ve yatırımlarla ilgili konularda hareketli günler geçirebilirsiniz.

YAY BURCU

Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almak, kontrolü ele geçirmek, özel hayatınızı düzenlemek ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Bu süreçte bir operasyon geçirmeniz söz konusu olabilir. İşyerinde birlikte çalıştığınız kişilerle olabilecek gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Diyete başlamak ve yaşam kalitenizi yükseltecek girişimlerde bulunmak için ideal bir zaman. Yalnız Mars’ın etkisinden dolayı, sizin için angarya sayılabilecek gereksiz koşturmalarınız artabilir.

Sağlık açısından zehirlenmelere, ev ve iş kazalarına karşı dikkatli olun.

OĞLAK BURCU

İşten kazanımlarınızı artıracak veya gelecek planlarınızı gerçekleştirecek yeni projeleri devreye sokmak isteyebilirsiniz ancak bu hemen ve zahmetsizce olmayacak. Başarılı olmak için çalışmak ve sabır göstermek gerekiyor. Organize olmak ve proje üretmek size fayda sağlayacaktır. Yeni gruplara dahil olmak, yeni bir hayat görüşü kazanmanıza ve bu alanda eğitim alıp seyahatlere çıkmanıza sebebiyet verebilir. Sosyal çevrenizi yenileyebilir, yaşça büyük veya hayat tecrübesi olan birilerinden tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili biraz can sıkıcı konular önünüze gelebilir.

Ani bir kararla yaşadığınız yeri değiştirebilir ya da evde tadilata başlayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Kardeşler ve yakın çevrenizle ortak yatırımlarda bulunabilir veya bu konulara ait fikirlerinizi ve projelerinizi yenileyebilirsiniz. Zihinsel açıdan oldukça aktif, heyecanlı ve elektrik yüklü bir hal içinde olmanız mümkün. İletişim ve yazışmalarda, yolculuklarda daha diplomatik ve sakin bir tutum içinde olmaya çalışın. Yavaşlamaya gayret edin.

Ekonomik kaygılarınızın artmasıyla, kendi paralarınız dışında, eşinizden gelen ya da dolaylı bir şekilde size sirayet eden, miras, nafaka benzeri alacaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Bu konularda sorunları çözüp tekrar hareket edebileceğiniz fırsatlar olabilir. Sizin üzerinizde güçlü etkiye sahip olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Evliliğinizde eşinizle aranızda, para konusunda anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Ortak paranızı izinsiz kullanmanız, aranızda sorun yaratabilir.

BALIK BURCU

Parasal konularda beklenmeyeni bekleyin, önlemci olun. Başkalarından kaynaklı gelir ve ödemelerde miras, vergi, nafaka, kredi işlerinde diplomatik ve ılımlı bir üslup içinde olmanız sizin yararınıza olacaktır. Kendi kaynaklarınız üzerinde konrolü yitirdiğinizde başkalarından destek alabilirsiniz. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almak, kontrolü ele geçirmek, özel hayatınızı düzenlemek ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız. Tutulmanın yönetici gezegeni Mars, tutulma öncesi ayın 25’inde Başak burcuna geçiyor. Bu yüzden de sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bir operasyon geçirmeniz gerekebilir.

İşyerinde birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Diyete başlamak ve yaşam kalitesini yükseltecek girişimlerde bulunmak için ideal bir zamandasınız. Yalnız Mars’ın etkisinden dolayı, sizin angarya olarak gördüğünüz, gereksiz günlük koşturmalarınız artabilir. Sağlık açsından zehirlenmelere ve alkolle ilgili sorunlara dikkat edin. Bu dönemde ilaç kullanımında da özenli davranın ve yanlış ilaç kullanmadığınızdan emin olun.

 


Oto yıkamacıda işlenen cinayetin detayları ortaya çıktı

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Başkan Sezer, mazbatalarını alan muhtarlara başarılar diledi

Otobüs şoförünün burnunu kırdılar

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

85 okulda 156 özel eğitim sınıfın tadilatı gerçekleştirilecek

Başkan Söğüt: "Tüm enerjimizi Körfez için harcayacağız”

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

İlkokul öğrencilerine ‘sıfır atık’ etkinliği

SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Polisin şefkat eli: İntihar girişiminde bulunan şahsı sarılarak ikna etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu operasyonun detayları: 52 milyonluk para trafiği

Minik yüzücülerden büyük başarı

Otomobille kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Başkan Ömeroğlu koltuğu minik öğrenciye devretti

23 Nisa’da Gölcük renkli görüntüler sahne oldu

Bu sefer çocuklar meclis koltuğuna oturdu ve oyladıkları önergeyi oy birliğiyle kabul etti

Derince’de öğrenciler dev Türk bayrağı açtı

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı

Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti

Tramvaya binen miniklere palyaço sürprizi

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TEM Otoyolu’nda araçta hareketsiz yatan şahıs polisi harekete geçirdi

Çocuklar kanser hastası kadına unutamayacakları anlar yaşattı

Sağlıklı Bir Gelecek İçin: Nifty Testi

Felsefenin dili mi olurmuş? Evet! Filolog Samet TUNCAY sizlere dil felsefesinin temellerini açıklayacak! Hazırsanız başlayalım!

İzmit Belediye Başkanı Cemre Şeşen ilk talimatını verdi!

Çayırova’da 23 Nisan coşkusu

Başkan Ömeroğlu, Koltuğu Minik Öğrenciye Devretti

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Muayene katılım payı ücretleri değişti

Fahiş fiyata ağır yaptırım geliyor

İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için play-off oynayacak

Kocaelispor: "TFF tarafından gerekli disiplin soruşturmasının yapılması bir opsiyon değil, zorunluluktur"

TBL: Kocaeli BŞB Kağıtspor: 66 - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 69

Kocaelili atletler Bursa’dan kupa ile döndü

Gölcük Belediyespor’un voleybol takımından önemli başarı

Tek şans 3 puan!

Yaşar Can ve Haluk Bozo'dan Kocaelispor'a ziyaret

Acun Ilıcalı sır gibi saklıyordu, satın alacağı kulüp ortaya çıktı

Olimpik Akademi’nin Yenilikçi Yaklaşımı İle Kaliteli Jimnastik Malzemeleri

Çayırova Belediyesi, son hafta Mersin deplasmanında

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16

YAZARLAR