• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

2017 Eylül ayı burç yorumları

Eylül ayında burçları neler bekliyor? Astrolog Binnur Zaimler, yorumladı

ASTROLOJİ 2.09.2017 16:59:00 0
2017 Eylül ayı burç yorumları

KOÇ

Bu ay çalışmaya geri dönme zamanı. İşyerinde olmak, günlük görevlerinizle ilgili çaba sarf etmek isteyeceksiniz. Eforunuzu ve enerjinizi ofisinize kanalize edin. Özellikle 5 Eylül sonrası işleri oldukça hızlı bitirebildiğinizi göreceksiniz. Üzerinde çalıştığınız projeler yoğunlaşın. Sonuçlarını, ne yöne doğru gittiğini ise 6 Eylül civarı görebilecek, gerekli değişiklikleri de yapabileceksiniz. 6 Eylül günü gerçekleşecek Dolunay, ofisteki yaşantınıza ve işlerinize yönelik kararlar almanın gerektiği bir gün olabilir. 1-16 Eylül arasındaki günler gökyüzündeki bir açı kalıbı, karşınızdaki kişilerden destek göreceğinizi söylüyor. Aynı zamanda eş ve ortaklarınız hayatında, onların başarılı olmalarını sağlayıcı koşullar oluşuyor. 19 Eylül gününe dek hayattan keyif almak, hobilere zaman ayırmak size iyi gelecek. İşyerinde stratejik kararların içindesiniz. 19 Eylül sonrası, günlük hayatınız ve ofis ortamında işler tam da istediğiniz gibi şekillenecek. Teslim tarihlerine uyum için 17-18-19 Eylül tarihlerinde elinizdeki işleri bitirmek için söz verebilirsiniz. 20 Eylül günü gerçekleşecek Yeniay sonrası ise yepyeni projeler sizi bekliyor. Hatta ofiste fiziksel anlamda, eşyalarla ilgili değişiklik düşünüyorsanız bu tarihten sonra harekete geçin. Yeniay sonrası başka bir işyerine geçmek veya şirketin taşınması da söz konusu olabilir. 23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçiyor ve Sonbahar ekinoksu başlıyor. Bu tarih sonrasında ikili ve romantik ilişkilere kapınızı açın. İşyerinde ve dışarıda birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlar hayatınıza akın edecek. 

BOĞA

Aşk hayatınızın hareketlendiği günler içindesiniz. Hayatınızda biri yoksa flört etmek, küçük heyecanlar yaşamak için bol fırsat var. İşyerindeyse sahnede siz varsınız. Sunumlar yapmak, eğitim vermek, kendinizi her koşulda rahatça ifade etmek için 5 Eylül sonrası ve özellikle 19 Eylül sonrası doğru günlerdesiniz. 6 Eylül günü gerçekleşecek Dolunay, sosyal alanda daha fazla tanınmanızı sağlıyor. Gruplar içinde, ileriye dönük çalışmalar yapabilir, iş ağınızı da bu sayede genişletebilirsiniz. Sizinle birlikte olacak pek çok kişi varlığınızdan mutlu olacak. Dernekler, klüpler ve STK’larla ilgili çalışma teklifleri gelebilir. Neden kabul etmeyesiniz? 20 Eylül günü gerçekleşecek yeniay sonrası yepyeni bir ilgi alanı dikkatinizi çekebilir. Bir kursa gitmek, yaratıcılığınızı artıracak herhangi bir konuya başlamak iyi fikir. Diğer taraftan, işle ilgili yeni stratejileri hedefleyin. Farklı bir yolla ilerlemek, yaratıcılığınızı işe katmak size çok şey kazandıracak. 23 Eylül günü gerçekleşecek Sonbahar ekinoksu, Terazi zamanı çanlarını çalıyor. Bu tarihten sonra işyeri, ofis koşulları, orada zaman geçirmek ve her şeyin çok rahat ve kolay akışına tanık olacaksınız. İşyerini güzelleştirmek, hatta isterseniz bütünüyle değiştirmek, sanatsal dokunuşlar katmak mümkün. Kendi işinizi yapıyorsanız, hukukçular ve danışmanlardan fayda göreceğiniz günler

 

İKİZLER

 

Yönetici burcunuz Merkür’ün geri hareketi ayın ilk haftasında işlerin revize edilmesi anlamına gelebilir. Merkür Aslan burcunda Retro iken eski arkadaşlarınızı görmek, eskiden okuduğunuz kitapları yeniden keşfetmek gibi hediyeler getirebilir. Diğer taraftan yakın çevrenizle ilgili yanlış anlaşılmalara, iletişim kazalarına açık bu günlerde esnek olmaya çalışın. Gurur yapanların üzerine gitmeyin ve bir süre sonra işlerin düzelmesine tanık olun. İlk bir hafta önemli imzalar, sözleşmeler ise dikkat gerektiriyor. İşlerin içine daha iyi girip evrakları iyice didikleyin. Farklı yönlerle okuduğunuzda, revizyon gerektiren konular çıkabilir. Arşivleri aşağı indirip eski dosyalarda şimdi işinize yarar pek çok bilgi bulabilirsiniz. 6 Eylül günü gerçekleşen Balık burcunda Dolunay iş hayatınızla yakından ilgili. Kariyerinize ne yönde ilerlemek istediğinize iş hayatınızla yakından ilgili. Kariyerinize ne yönde ilerlemek istediğinize yoğunlaşabilirsiniz. Bir süredir kafanızda kurduğunuz olayların gerçek yüzünü görme şansını bu Dolunayda elde edeceksiniz. Hiçbir şeyin düşündüğünüz kadar vahim olmadığını er geç öğrenecektiniz. Başkaları için fedakarlık gerektiren işlere girmeyin. Kendinizi mağdur hissedeceğiniz durumlara ‘hayır’ deyin geçin. 23 Eylül günü gerçekleşecek sonbahar ekinoksu, Terazi zamanının müjdecisi. Sizin için keyifli ve yaratıcı zamanların habercisi olan Ekinoks sonrası sohbetler, toplantılar ve eğitimlerin içinde yer alıyorsunuz.

 

YENGEÇ

Ayın ilk haftası, Merkür’ün geri harekette olması ile para konuları ön plana çıkıyor. Beklediğiniz ödemeler gecikebilir. Aynı zamanda, çok önceden verdiğiniz borçları istemek için de bu ilk haftayı değerlendirin. Tahsilat yapmak için iyi bir zaman. 6 Eylül günü gerçekleşecek Dolunay iyi gelişmelerle geliyor. 5-7 Eylül tarihleri arasında iletişim, reklamcılık, uzaklarla yapılan işler konularında büyük düşünün. Yabancıların, yurt dışı bağlantılı konuların gelişeceğine şahit olun. İşyerinde konum olarak üstünüzde olan kişilerden destek göreceğiniz dolunay günlerinde siz de isteklerinizi dile getirin. Kişisel gelişiminizi artıracak fırsatlara da odaklanın. Diploma, sertifika başvuruları, yabancı dil öğrenmeye başlamak veya felsefi konular üzerine bir eğitime yazılmak seçeneklerinizden sadece birkaçı. 19 Eylül sonrası çok keyifli projeler için imzalar atabilirsiniz. Sözleşmeler, evraklar, kitaplar çevrenizdeyken bunlarla uğraşmaktan memnun olacaksınız. Kısa geziler yapabilir, iş ziyaretlerini 19 Eylül sonrasına planlayabilirsiniz. Bu alanda yapılacak çok iş var aslında. Yakın çevreniz, kardeşlerle aranız da 19 Eylül sonrası çok daha iyi hale geliyor. 20 Eylül sonrası yeni müşteriler, yeni teklifler için zamanınızı ofiste değil, dışarıda geçirin. Hareketli olmak, masa başında oturmaktan daha bereketli olacaktır.

ASLAN

Eylül ayında maddi birikimlerinize sahip çıkın. Sizin için para genelde ikinci plandadır. Çok fazla küçük hesaplar yapan biri değilsiniz. Yine de bu ay bütçenizi oluşturmanız, planlar yaparak bu doğrultuda harcamalarınıza bakmanızda fayda var. Ayın ilk haftası Aslan burcunda geri harekette olacak, Merkür kafanızı karıştırabilir. İletişim, yolculuklar, taşımacılık, zihinsel aktiviteleri sembolize eden gezegenin sizin burcunuzda geri harekette olması düşüncelerinizde yanılsama ihtimalini gündeme getiriyor. Unutkanlık, ihmalkarlık veya dikkatsizliklerde kendinize çok yüklenmeyin. Herkes hata yapabilir. Konuşmalarınızda egonuzun ön plana çıkmasıyla kendinizi övme eğiliminiz yükseliyor. Çevrenizdekilerin alttan almadığı durumlarda zorda kalabilirsiniz. Gururunuzu törpülemek de Merkür Retro günlerinde dikkat etmeniz gereken başka bir konu. Gülünç duruma düşerseniz siz de kendinize gülüp geçin, hiçbir şeyin üzerinde çok durmayın. 6 Eylül günü gerçekleşecek Dolunay Balık burcunda olacak. Dolunaya yakın günlerde ortaklaşa alanda bazı kararlar alabilirsiniz. Bağımsız davranmak yerine karşınızdaki kişiyle ortak kararlar almaya çalışın. Ortak yatırımlar, planlar, projeler söz konusu olduğunda yalnız olmadığınızı bilin. Para konularında 20 Eylül sonrası yeni fırsatlar var. Bu tarihte gerçekleşecek yeniay maddi ve manevi birikimlerinizle ilgili. Kendinize bir konuda yatırım yaparak deneyimlerinizi ve becerilerinizi de artırabilirsiniz. Veya yeni bir kazanç kapısı olacak bir projeye de başlayabilirsiniz. Farklı yerlerden para kazanma olasılıklarını değerlendirin.

BAŞAK

Geçtiğimiz aydan bu yana yönetici gezegeniniz Merkür geri harekette. İletişim, ulaşım ve zihinsel becerileri, analitik düşünce yeteneğini de sembolize eden gezegenin geri hareketi, kafanızı karıştırmış olabilir. Ayın ilk haftası aksaklıklar, plan değişikliklerinde esnek olun. Öngöremediğiniz veya kontrol edemediğiniz olaylara yoğunlaşmayın, geçip gitsinler. 4 Eylül sonrasında, tüm ay boyunca burcunuzda olacak Mars, size fiziksel güç, cesaret ve kahramanlık esintileri getiriyor. Detaylarda ne kadar üstün olduğunuzu göreceksiniz. İşe fazla kaptırırsanız sindirim sisteminiz ve bağırsaklar hassaslaşabilir. 6 Eylül günü Başak-Balık karşıtlığında gerçekleşecek dolunay ilişkilerinize yoğunlaşmanızı sağlayacak. Hem iş hem de özel hayatınızdaki karşılaşmalar, konuşmalar, karşılıklı beklentilerin açığa çıkmasını sağlayacak. İlişkilerde oturtmanız gereken noktalar varsa açıkça konuşmak, sakince çözmek en doğrusu olacaktır. Gergin ortamlardan uzaklaşmak doğru bir strateji olabilir. 19 Eylül günü Venüs Başak burcuna geçiyor. Bu tarihten sonraki birkaç hafta boyunca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İnsanlar üzerindeki etkinizin olumlu olduğunu bilin. İş görüşmeleri, önemli toplantılar ve fiziksel olarak bakım için en doğru günler. Venüs size çekicilik, uyum ve rahatlık getiriyor. 20 Eylül günü Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay, yepyeni projeler getiriyor. Fiziksel, ruhsal ve kariyer anlamında yenilenme için hazır olun. Mars, ilk adımı tüm konularda sizin atmanızı öneriyor.

TERAZİ

Kendinizi bir yandan çok şanslı ve rahat hissediyor, diğer taraftan iç dünyanızdaki dalgalanmalarla uğraşıyorsunuz. Başkalarıyla olan candan ilişkilerinize konsantre olun. 12 yılda bir sene burcunuzu ziyaret eden Jüpiter hala Terazi burcunda. 11 Ekim gününe dek sizinle kalacak olan Jüpiter, kişisel gelişiminizde etkili olmaya devam ediyor. Bir süredir dışa açıldığınızı, hatta yurt dışı bağlantılarla daha fazla iç içe olduğunuzu söyleyebiliriz. Sosyal ortamda, işle ilgili size destek olmaya hazır dostlarınız var. Yeni öğrenmeye başladığınız, eğitimini aldığınız konuların ne kadar işe yaradığını bu ay daha iyi anlayacaksınız. 6-16 Eylül tarihlerinde sözleşmeler, imzaların tam zamanı. Size yıllarca faydası olacak pek çok gelişmenin ilk adımlarını atmış olacaksınız. 6 Eylül günü gerçekleşecek dolunay zamanı birkaç gün günlük rutin hayatınızdaki gelişmeleri etkiliyor. Belli projelerin gidişatını daha iyi anlayacak, olumlu veya olumsuz da olsa sonuçlarını alacaksınız. Size bağlı çalışan ekip veya işyerindeki arkadaşlarınızla ilgili de gelişmelere hazır olun. İstifalar ve transferler duyabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz alanlara odaklanmayın. Şehir efsanelerine, işyeri dedikodularına kulaklarınızı tıkayın. 6-7 Eylül sağlık kontrolleri yaptırmak için de uygun tarihler. Sağlık şikayetiniz varsa doktora gidebilir, kolayca durumu teşhis edebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan endişeler, korkuları çözmeye, üzerine gitmeye çalışın. Endişelerinizin başkalarından yansıdığını, aslında size ait duygular olmadığını fark edeceksiniz. 23 Eylül günü sonbahar ekinoksuyla birlikte Terazi zamanı başlıyor. Bu tarihten itibaren daha fazla görünür hale geliyorsunuz. Hayatınız aktifleşiyor.

AKREP

Bu ay sosyal ortamlara, dostlarınıza odaklanın. İdealleriniz doğrultusunda başkalarıyla bir arada olmak, çalışmak, akıl birliği yapmak isteyeceksiniz. Eskiden tanıştığınız kimselerle 1-5 Eylül tarihlerinde tekrar bağlantıya geçebilirsiniz. Bu kimselerden gelen teklifler hayatınızda yeni kapılar açabilir. 5 Eylül’e dek sosyal alanda arkadaşlarla olan iletişiminizde fazla ısrarcı olmayın, geri çevrilme ihtimaliniz olabilir. 6 Eylül günü Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay yaratıcılığınızı artırıyor. İşyerinde stratejik konulara, yeni şeyler üretmeye konsantre olun. Spekülatif konular, şans oyunlarından kazançlı çıkabilirsiniz. Sezgilerinizi dinleyip harekete geçin. Başkalarının ‘risk’ diye göreceği fırsatlar size fayda sağlayabilir. 5-7 Eylül tarihlerinde, hangi konu sizi mutlu ediyorsa ona yanaşın. İlgi alanlarınız değişebilir. 19 Eylül tarihinde dost ve arkadaşlarla ilgili yeni bir dönem başlıyor. Venüs iş çevresi ve sosyal çevrede sizi destekliyor olacak. 20 Eylül sonrası işyerinde, masa başında değil dışarıda iş arkadaşlarıyla olun. Davetleri kabul edin. Öğle ve akşam iş yemeklerine katılın. Yeni tanışıklıklar gelecek planlarınıza doğru sizi yönlendirecektir. Sizi sevgiyle kucaklayan yeni iş arkadaşlarınıza ve gruplara yakınlaşın. Bu bir dernek, klüp veya STK da olabilir. Buralarda görev almak da isteyebilirsiniz. Atılım ve mücadele gezegeni Mars’ın konumu, yeni tanışıklıklarda ilk adımın sizden gelmesinin daha uygun olduğunuz söylüyor. Enerjinizi, çabanızı sosyal alana yoğunlaştırın.

YAY

Kişisel imajınıza önem vermeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Tamamen kendi istediğiniz gibi hareket edin. Her şeyi tam da siz istediğiniz şekilde yapın. Satürn, size yeni bir kimlik verdi. Başkaları için değil, kendiniz için yaşayın. İşyerinde de ipler yavaş yavaş sizi elinize geçiyor. 1-5 Eylül arası kariyerinizde farklı yöne doğru gitmek, farklı işler yapma fikirleri aklınızı kurcalayabilir. Yine de biraz düşünmek ve kesin kararlarınızı ertelemekte fayda var. 6 Eylül günü gerçekleşecek Dolunay, evdeki ortamla ilgili. Aile düzeniniz, fiziksel olarak evinizle ilgili bazı şeyler yapmanız gerekebilir. Aksiyon alırken sakin olun. Kararları ailece vermeniz, uyumlu olmanız herkes için iyi olacak. Özveride bulunmanıza gerek yok. Önce kendinizi sonra çevrenizdekileri düşünün. Onlara başka türlü yarar sağlamanız zor. Dolunay dönemi, evde düzeltmeniz gereken aksaklıkları da göz önüne serecek. Ay boyunca, Mars, Merkür, Güneş ve daha sonra da Venüs’ün başar burcunda olması iş hayatınıza işaret ediyor. Size verilen yeni görevlerin üstesinden gelmek için ciddi anlamda çalışmanız gerekiyor. İş teklifleri alabilir, hatta yeni bir işe de geçebilirsiniz. Aynı işyerinde farklı bir pozisyonda çalışmaya da başlayabilirsiniz. Tüm bu yenilikler için hazırlıklar ay içinde başlıyor. Resmi görev değişikliklerinizi mümkünse 20 Eylül tarihinden sonra yapmaya çalışın. 19 Eylül sonrası, kendinize, dış görünümünüze, fiziksel bakımınıza, kıyafetleriniz daha da özen gösterin. 23 Eylül günü yaşanacak sonbahar ekinoksu sonrası, Terazi zamanı başlıyor. Bu tarihten sonraki günlerde daha sosyal ve dışa dönük hissedeceksiniz. İş çevresinden dostlarla bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız günler de başlıyor.

OĞLAK

Eylül ayı büyük düşünebileceğiniz, ufkunuzu genişleteceğiniz bir ay. 1-5 Eylül tarihlerinde yurt dışı bağlantılı ve yabancılarla ilgili konularda kesin kararlarla hareket etmeyin, esnek olun. Bir başvuruda bulunacaksanız 6 Eylül sonrasını bekleyin. 5-8 Eylül tarihlerinde etkili olacak dolunay yakın çevrenizle ilgili olacak. Kardeşler, arkadaşlar ve onlarla olan yakın ilişkinizde bazı konuları sorgulayabilirsiniz. Onların hayatlarındaki gelişmelere sevineceksiniz. İşyerindeki yazışmalar ve sözleşmelerin 6-7 Eylül tarihlerinde imzalanması mümkün. Dolunay ışığında her şey görünür hale gelirken, hiçbir şeyi gözden kaçırmayacaksınız. Daha sonraki günlerde, dünyayı keşfetme iştahınız artıyor. Akademik ortam, yurt dışı ve yabancılarla ilgili başvurular, talepler ve işler için çok iyi bir zaman başlıyor. Yurt dışına seyahat edecekseniz Eylül ayının 6’sı ve sonrası çok uygun. İyiliği, güzelliği, uyumu ve barışı sembolize eden gezegen Venüs sayesinde, tüm bu konular 19 Eylül sonrası çok daha renkleniyor. 20 Eylül günü gerçekleşecek Başak burcundaki yeniay, yurt dışı işlerde yeni başlangıçlar demek. İş tekliflerinizi verebilir, yeni müşteriler veya bağlantılar peşinde koşabilirsiniz. Bu tarihten sonra akademik gelişmeler, medyayla ilgili işler, reklamcılık faaliyetleri, dış turizm ve ticaret gibi konularda başarılı günler sizi bekliyor. Atılım ve hareketi sembolize eden gezegen Mars, tüm adımları önce sizin atmanızı, kapıları ilk sizin çalmanızı bekliyor. İlk adımı attıktan sonra işler düşündüğünüzden de hızlı gelişecek.

KOVA

1-5 Eylül tarihlerinde yakınlarınızla olan iletişimdeki yanlış anlaşılmalar karşısında esnek olun. Olayları gereğinden fazla büyütmeyin. Eylül ayı size ikili ilişkilerinizde ve paylaşımlarınızda yeni gelişmeler getiriyor. Ortaklaşa bir projeye girmek, çok yakın çalıştığınız biriyle işbirliği içinde bir işi üstlenmek için doğru zamanlar. Evde ise eşinizle ortaklaşa yapacağınız bir yatırım söz konusu. Bir araba, ev veya daha küçük de olsa bir yatırıma girmekten kaçınmayın. Bu konuda 6 Eylül’de oluşacak Dolunay size yol gösterecek. İsteğiniz doğrultusunda, ortak yapmak istediğiniz ne varsa araştırın, analiz edin ve karar verin. Kendi cebinizden biraz daha fazla para çıkabilir. Paranızı doğru yere yatırabileceksiniz. 19 Eylül sonrası başkalarından gelen kaynak desteği de mümkün olacak. Siz bir işe girdikten sonra, ayın ilerleyen günlerinde işler başkalarının da yardımıyla düşündüğünüzden de kolay çözülecek. Konsantrasyonunuzu ortaklaşa alanda tutmaya çalışın. Hiçbir şeyi tek başınıza yapmaya kalkmayın, buna gerek yok. 23 Eylül günü sonbahar ekinoksuyla birlikte dünyaya açılıyorsunuz. Terazi zamanı başlıyor. Kişisel anlamda sizi geliştirecek pek çok olay geliyor. Yurt dışı bağlantılı konulara yoğunlaşın. Yabancılarla iş yapmanız, onlardan gelecek destekle işlerinizi hafifletmeniz mümkün. Sertifika programlarına yazılın, eğitimlerinize hız verin.

BALIK

Ay boyunca ilişkileri nasıl yönettiğiniz önem kazanıyor. Özellikle 6 Eylül günü Balık burcunda oluşacak Dolunay, sizin için belki de ayın en önemli gelişmelerinden biri. Hayatınızı tüm çıplaklığıyla görecek, kendinizi ve yaşantınızı değerlendireceksiniz. Fiziksel, ruhsal, zihinsel ve kariyer anlamında kendinizle ilgili kararlar almanız mümkün. Değiştirmek istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin. Kendinizi izleyin. Tüm ay boyunca işyerinde ve özel hayatınızdaki ilişkilere yoğunlaşın. Mars, karşınızdaki kişilerin talepkar ve ısrarcı olacağını, hatalarınızı yüzünüze tüm çıplaklığı ile ifade edebileceklerini söylüyor. Fazla ayrıntıcı bu kişiler aslında size yeni iş kapıları da açabilir. Onları memnun etmeye çalışırken, kendi yeteneklerinizden uzaklaşmayın. Size özgü bakış açınızı kaybetmeden işlerinizi yapmaya devam edin. 20 Eylül sonrası, karşıt burcunuzda gerçekleşecek yeniay sayesinde yepyeni kişilerle tanışmanız da mümkün. Yeni iş tekliflerine, iş görüşmelerine açık olun. Kendi işinizi yapıyorsanız, ortaklaşa projelere girişmek için 20 Eylül sonrası çok uygun. 23 Eylül günü sonbahar ekinoksu gerçekleşiyor. Terazi zamanı başlıyor. Ortaklaşa alanda yatırımlar düşünebileceğiniz, ortağınızla yeni projelere girebileceğiniz bir dönem geliyor.


Geleceğe Yatırımın Adresi Rusya'da Eğitim

Çamaşır Makinesi Kazan Bilyası (Rulman) Nasıl Değiştirilir?

Vali Yavuz, ÖNEM Projesinin Galasında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Darıca’da yüzler gülüyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Hastane randevularına yeni düzenleme

Kaymakam Kara, Darıcalıyı Dinlemeye Devam Ediyor

İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

Dünyanın dört bir tarafından hastalar Kocaeli Üniversitesi’ne tedavi olmak için geliyorlar

O ilçelerde planlı elektrik kesintisi olacak

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Günü çift idmanla geçirdik

Önümüzdeki 3 gün yağış var!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

3. Uluslararası İletişim Bilimi ve Medya Çalışmaları Kongresi

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

KOÜ Mühendislik Fakültesi'nde görev değişikliği

Kocaeli’de 156 okul müdürü değişti

KYK izinlerine yeni düzenleme

Kocaeli'de otobüslere yüzde 75 zam talebi!

İzmit Körfezi’nde araştırmalar sürüyor

İzmit Tren Garı’na ulaşımda asansör kolaylığı

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

MHP'nin sandalye sayısı 50'ye yükseldi

Hastane randevularına yeni düzenleme

Yumurta ve tavuk eti üretimi azaldı

Kara yollarında durum

2 akrep yiyen şahıs öldü

Maliye IBAN'ları kiraya verenlerin peşine düştü

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9. gemi uğurlandı

TÜİK , şubat ayı işsizlik verilerini açıkladı

Ara tatil sona erdi, 20 milyon öğrenci yeniden ders başı yaptı

Bayramda 11,2 milyon araç otoyolları kullandı

MHP'nin bayramlaşacağı dört parti belli oldu

Özgür Özel, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam”

Lütfü Türkkan’dan Meral Akşener’e: Kararını gözden geçir

Erbakan talimat vermişti! Yeniden Refah Partisi kazandığı belediyelere tabelaları astı

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat!

Ne Özel ne de İmamoğlu faktörü! Kılıçdaroğlu, seçimdeki başarıyı 3 nedene bağladı

Körfez'de seçim sonuçlarına yapılan itiraz reddedildi

İzmit Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri belli oldu

Derinceliler, Atasoy Bilgin’e sandıkta şok yaşattı!!

Saide Arslan Çalışkan'dan, Nail Çiler, partilileri ve gazetecileri hedef alan zehir zemberek suçlamalar!

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kocaelispor 28 Nisan'da Bandırmaspor karşısında

Kocaelispor'un deplasman kontenjan sayısı belli oldu

Günü çift idmanla geçirdik

Başkan Durul, Emniyet Müdürü Karaduman’a forma verdi

Fofana Play-Off’ta kesin sahada

Kocaelispor taraftarına Ümraniye’de 175 kişilik yer ayrıldı

Göztepe takılmazsa, Süper Lig’de

Tarihte bugün Kocaelispor: Trabzonspor'u mağlup ederek Türkiye Kupası Şampiyonluğu kazandı

Körfezli yüzücülerin hedefi Türkiye Şampiyonası

Süper Lig'in eski yıldızı hayatını kaybetti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16

YAZARLAR