• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

15 Şubat haftası vizyona giren filmler!

15 Şubat haftasında birçok yerli ve yabancı film gösterime giriyor. İşte sizler için hazırladığımız haftanın filmleri listesi!

BİLİM-TEKNOLOJİ 15.02.2019 14:52:00 0
15 Şubat haftası vizyona giren filmler!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için derledik. İşte komediden aksiyona toplamda 8 yapımın gösterime girdiği 15 Şubat haftasında izleyebileceğiniz filmler:

Bir Aşk İki Hayat

Bir Aşk İki Hayat, basit bir konu hakkında yaptığı tercihlerle farklı yönlere savrulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır.

Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır.

Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar. 

Hep Yek 3

Hep Yek 3, beladan uzak duramayan Altan ile Gürkan'ın maceralarını konu ediyor. Tam bir bela paratoneri olan Altan ile Gürkan, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğlu olan Cevat Bakır’ın hapishaneye düşmesine neden olur.

Cevat’ı hapishaneden çıkarmanın yolunu arayan ikili, çareyi Nizam Baba’dan yardım istemekte bulur. Nizam Baba ile anlaşma yapıp, her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Altan ile Gürkan, beladan uzak duramaz. Yaptıkları büyük bir hata Altan ile Gürkan’ın, mafyanın ölüm listesinin ilk sırasında yer almasına neden olur.

Peşlerine düşen adamlardan kaçan Altan ile Gürkan, kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısı olan Bilal Özkök'ün düzenlediği yılbaşı partisinde bulur. İstanbul’un en sosyetik isimlerinin buluştuğu yılbaşı partisini birbirine katan ikili, kendilerini bir dizi maceranın içerisine atar.

Alita: Savaş Meleği

Alita (Rosa Salazar), kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder.

Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer.

Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

Asteriks: Sihirli İksirin SırrıAsteriks: Sihirli İksirin Sırrı, iksirin formülünü paylaşacağı büyücüyü seçmek için Asterix ve Oburix ile birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkan Büyüfix’in maceralarını konu ediyor. Sihirli iksir, Galyalıların gücüne güç katan özel bir karışımdır. Sihirli iksirin formülünü tek bilen kişi olan Büyüfix, iksiri hazırlamak için gerekli otları toplamaya ormana gider.

Fakat burada geçirdiği ufak bir kaza sonucu ayağını incitir. Büyüfix, bu yaşına kadar bir kere bile ayağını burkmamıştır ve şimdi böyle bir kazayı yaşaması onu farklı düşüncelere sürükler. Artık iyice yaşlanan Büyüfix, sihirli iksirin tarifini kendinden başkalarının da bilmesi gerektiğini düşünür. Bunun için de öncelikle, iksirin formülünü emanet edebileceği genç bir varis bulmalıdır.

Sihirli iksirin formülünün yanlış kişilerin eline geçmesi büyük bir tehlike oluşturur. Bu yüzden seçilecek kişi çok önemlidir. Büyüfix, iksirin tarifini paylaşacağı yetenekli ve dürüst büyücüyü seçmek için Galya’yı baştan başa dolaşmaya karar verir. Ona bu yolculuğunda Asterix ve Oburix de eşlik edecektir.

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Vincent van Gogh’un Arles’teki son zamanlarını konu ediyor. Ünlü ressamının hayatının ele alındığı filmde, Van Gogh’u William Dafoe canlandırıyor. Van Gogh’un hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı yapımın yönetmen koltuğunda Julian Schnabel oturuyor.

Senaryosunu yönetmen Schnabel ve Jean-Claude Carrière’nin birlikte kaleme aldığı biyografik yapımın oyuncu kadrosunda Oscar Isaac, Rupert Friend, Mads Mikkelsen gibi isimler yer alıyor.

Cool Çocuklar Kampta

Cool Çocuklar Kampta, eğlenmek için gittikleri kampta hayatlarını değiştirecek değerli dersler alan, iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Anneleri ile birlikte dedelerinin yanına taşınan Zach ve Spence, yeni hayatlarına uyum sağlamakta biraz zorlanır. Özellikle utangaç bir çocuk olan Spence için, işler daha da kötüdür.

Dedesi Norman, küçük çocuğun utangaçlığından kurtulması için, masallar ve geçmişte yaşadığı maceraları anlatarak ona cesaret vermeye çalışır. Bu sırada Taryn, babalarının kaybından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Zach ve Spence’i, bir yaz kampına göndermeye karar verir.

Kamp, Spence’in utangaçlığından kurtulması için güzel bir fırsattır. Büyük korkularla gittiği kamp, Spence’in hayatının değişmesine neden olur. Kampta yeni arkadaşlar edinen Spence, onların da yardımıyla korkularıyla yüzleşmeye başlar. Artık daha cesur adımlar atan Spence, kendisini unutamayacağı maceraların içerisinde bulur.

Şeytanın Büyüsü

Şeytanın Büyüsü, kendisine miras kalan eve yerleşmesiyle, geçmişin kapılarını aralayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Daniela, sanat ile ilgilenmektedir. Kendisine ait bir dünya kuran Daniela’nın yaşamı, avukattan aldığı bir haberle farklı bir hal alır. Daniela’ya, teyzesi Sofia’dan yüklü miktarda para ve bir ev kalmıştır.

Kendisine kalan miras ile ne yapacağına karar veremeyen Daniela, şehir dışına çıkmanın kendisine iyi geleceğini düşünerek, eve gitmeye karar verir. Vakit kaybetmeden yola koyulan genç kadın, yeni bir yer görecek ve yeni insanlarla tanışacak olmasından dolayı oldukça heyecanlıdır. Ancak onu bekleyen şeyler, düşündüklerinin çok ötesindedir.

Teyzesinin evine yerleştikten kısa bir süre sonra, tuhaf olaylarla karşı karşıya kalan Daniela, evde genç bir kıza ait olan bir günlük bulur. Genç kadın, günlüğü okumaya başlayarak, geçmişin kapılarının aralar ve geçmişin korkunç gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalır. 

Göç Mevsimi

Rapayet, aile kurma hayalleri kuran genç bir adamdır. O, köklü bir ailenin kızı ile evlenmek istemektedir, fakat öncelikle başlık parası için gereken parayı bulması gerekmektedir.

Güçlü bir adam olma arzusunda olan Rapayet, para kazanmak için en yakın arkadaşı Moises ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı işine girer. Bağlı bulundukları kabilenin önde gelen isimlerinden olan Ursula ise, onların bu işe karışmasını istememektedir.

Ancak onlar kimseyi dinlemeyip işe koyulurlar ve kısa sürede düşlediklerinde de çok para kazanırlar. Artık onlar, hayal edemeyecekleri kadar zengindir. Ne var ki bu kazanç, beraberinde hırs ve açgözlülüğü de getirmiştir.

Gittikçe geleneklerinin ve aile bağlarının zedelenmesine neden olan Rapayet, şerefin en değerli kazanç olduğunun farkına varıp, ailesini korumak çalışır. Ancak ne yaparsan yapsın kendisini borcun kan ile ödendiği bir çatışmadan uzak tutamaz.

KAYNAK: TEKNOLOJİOKU


Vali Yavuz’dan KOTO ailesine teşekkür

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Benzin ve motorin fiyatları

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR

Büyükakın: Kadın çiftçilerimizin üretime katkısı çok değerli

Çetinkaya belediye çalışanlarını ziyaret etti

Yıldıztekin’in mottosu: Adalet ve liyakat!

Türel, Çiçek ailesinin acısını paylaştı

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Hatipköy’e yeni park

Stadyum bağlantı yolunda tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

Kayınbiraderine cadde ortasında tabancayla ateş etti

Sokak hayvanlarının mamaları artık bu tesiste üretilecek

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

"Kız meselesi" kavgasında ölen 16 yaşındaki genç son yolculuğuna uğurlandı

Görkem Ahi 2024 Yılı İlk Çeyreğinde Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Vali Yavuz’dan müjde!

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

Abisini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Türel Asarcıklılardan destek istedi

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı

Sandığa gidecekler dikkat

Yükleniyor

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Halk sokaklara indi, belediye başkanının evini basıp ateşe verdiler

İspanya Kargo Gönderimi

Avrupa Parlamentosu'ndan, AB'ye katılım süreci ile ilgili skandal Türkiye raporu

"Sessiz katil" olarak biliniyor, tek bir lokması hasta ediyor

Ticaret Bakanlığı ve MSB'den "İsrail ile silah ticareti yapıldığı" iddialarına ilişkin peş peşe açıklamalar

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi

Bünyamin Çiftçi’den miting gibi açık hava toplantısı

İnternette bebek satışı yapan siteler için Aile Bakanlığı harekete geçti

Çamlıçataklılar iftarda buluştu: Yan yana durmaktan başka şansımız yok

Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor

Bayram ikramiyeleri ödenme tarihleri belli oldu

Seçim güvenliği için 594 bin personel görev yapacak

İşsizlik rakamları açıklandı

Kocaeli' de 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek

Büyük Kocaeli Mitingi’ne davet

Tutuş, "Bahane değil, çözüm üreteceğiz”

AK Parti Kocaeli’ de, Erdoğan heyecanı

Türkiye İşçi Partisi, Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye Komünist Partisi'nden Gebze'de halk buluşması! "Zübüklerden Kurtuluyoruz"

(BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş “Hem inançlıyım, hem ultra Atatürkçüyüm. Bu bazılarını rahatsız ediyor”

Erdoğan'ın "Son seçimim" açıklamasına, Bahçeli'den "Ayrılamazsın. Türk milletini yalnız bırakamazsın.''

Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine "Bana oy verin" çağrısı yaptı

CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Saadet Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun eleştirilerine cevap verdi

YRP Kocaeli’de istifa

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Serbest piyasada güncel altın satış fiyatları

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Benzin ve motorin fiyatları

SGK'dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine promosyon ödenecek

Dubai’de Şirket Kurmak İçin Yurtdışı Atılım ile Benzersiz Fırsatlar

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 75 - Galatasaray: 78

Nijeryalı Lawal ilk kez Yeşil - Siyahlı formayı giydi

Kocaelispor, pazar günü stadyumda çalışacak

Durul, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a forma hediye etti

KOCAELİSPOR'UN 30. ve 31.HAFTA TAKVİMİ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 4 - Fethiyespor: 1

Çayırova Belediyesi, Pizza Lazza Haremspor’u mağlup etti

KBSL Play-Off: İzmit Belediyespor: 64 - Galatasaray: 90

Yenikent’e yeni saha

Başakşehir ile özel maç oynayacağız

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13

YAZARLAR